2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Off ben iki gündür hiçbisey yapamıyorum ya kucağımda uyuyor yada birlikte yatinca, bıraktığım an uyanıyor uyanikken de surekli kucakta yada birlikte bişeyler yapicaz yoksa ağlıyor gece de 8-10 kez uyanmistir hem hic bir isimi yapamıyorum hemde cok yorgun ve uykusuzum su dis jelini alicam en sonunda gece belki biraz olsun rahatlatır :/

Bugün evlilik yıldönümümüz, sanırım otelde rezervasyon yaptırmış. Çaktım durumu. İyi güzel hoş da kıyafetim yok. Doğumdan sonra çok kilo aldım, doğal olarak kıyafetlerin hiçbiri olmuyor. Ayaklarım da bir numara büyük kaldı. Şşmdiye kadar hep günlük spor kıyafetler ve spor ayakkabılar aldım. Doğum yapanlar 9. Aydan sonra hızlı verirsin dediler. Ben de özel günler için lazım olursa alırım, nasılsa kilo vercem drdim ve almadım. Kızım bugün hep uyumak istedi. Dışarı çıkamadım. Çıksaydım hem kıyafeti hem ayakkabıyı nasıl yetiştirecektim hem de bebekle. Daha önce neden aklıma gelmedi ki? Anne olunca öncelik bebe oluyor. Onu düşünmekten kendini, eşini unutuyorsun. Spor giyincem artıkın. Koca bebe çantası da olcak yanımda. Beyazlarım da çıkmış. Off offff. Bu seferlik böyle olsun. Yapacak bir şey yok.

Kizlaarrr baskasinin sutunu bebeginize verir misiniz?
Pis değil verilebilir ama ben çok kıskancım dayanamam vermem.Eczanelerde süt çoğaltıcı mamalar satılıyor hemde sütün kalitesini artırıyor. Mama takviyesi de yapabilirsin SMA anne sütüne en yakın mama mesela.

Yok dondurulmuss sut bagislamak istiyor.bebegi icmiyormus dondurulmuslari.kiskabilcak bir sey degil bence.
4 gun evde emziriyorum sorun yok da.diger gunler icin de sagiyorum, depoladiklarim az kaldi ama ek gidayi arttirip ogun alsa sorun olmicak.stres yaptim ben.sutum oldugu icin ben almicam zaten.daha cok ihtiyaci olan birine verse daha iyi olur.

Bosver canim keyfini cikar ben cogu zaman makyajsiz sac islak cikiyorum bebisle.esin ne guzel dusunmus organizasyon yapmis.evlilik yil donumuz kutlu olsun.kac yil oldu?

Göz açtırmıyolar ki artık, nerde tehlike aksiyon aşk entrika, orda bizim sıpalar. Kanguruya koyup sokağı turlayarak uyutabildim yine
Oyy benimki ayaklarini havaya itip asagi inmeye çalışıyor emerken. Iki kere isirdi beynimde hissettim acisini zaten diş izi cikmis ucunda tüm prizleri kapadim cekmeceleri cekiyor acip kurcaliyor. Balonunu patlatti uzerine orumcekle cika cika. Virt virt sesi hosuna gitti herhalde yorgunum karnim ac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…