Dün evde değildik, yoruldu sanırım. Gerçi uyudu arada ama yetmemiş demek.Canım bende verdim geçen haftalarda fitil hiç bu kadar uyumadı öncesinde çokmu uykusuzdu rahatsızdı acaba fitili verince sakinleşti uyudu
ben senin durumunu biliyorum bu durumda vermezdim canim
bu kk.nun uygulamadi yok di mi? Buyuk eksiklikBiraz olmuyo ya, olsa dükkan senin de kurtarmıyo ki bize gelişi 'çok'
Hangisi?Mide ilaclarindan biri sutucok arttiriyormus.bazen acaba diyorum ama zararli olur
Buralar eskiden hep dutluktuherkes nerdeee
DuymadımMotilium
son zamanlarda azaldi demistin ya. ben kendi bebegin icin zannetmistim. pardonHangi durum canim?
Ben degil de isteyen olursa diye sordum.
vermek isteyen biri var da.
Bir ara alsam mi dedim ama gerek yok.
Pis değil verilebilir ama ben çok kıskancım dayanamam vermem.Eczanelerde süt çoğaltıcı mamalar satılıyor hemde sütün kalitesini artırıyor. Mama takviyesi de yapabilirsin SMA anne sütüne en yakın mama mesela.Kizlaarrr baskasinin sutunu bebeginize verir misiniz?
Pis değil verilebilir ama ben çok kıskancım dayanamam vermem.Eczanelerde süt çoğaltıcı mamalar satılıyor hemde sütün kalitesini artırıyor. Mama takviyesi de yapabilirsin SMA anne sütüne en yakın mama mesela.
Bugün evlilik yıldönümümüz, sanırım otelde rezervasyon yaptırmış. Çaktım durumu. İyi güzel hoş da kıyafetim yok. Doğumdan sonra çok kilo aldım, doğal olarak kıyafetlerin hiçbiri olmuyor. Ayaklarım da bir numara büyük kaldı. Şşmdiye kadar hep günlük spor kıyafetler ve spor ayakkabılar aldım. Doğum yapanlar 9. Aydan sonra hızlı verirsin dediler. Ben de özel günler için lazım olursa alırım, nasılsa kilo vercem drdim ve almadım. Kızım bugün hep uyumak istedi. Dışarı çıkamadım. Çıksaydım hem kıyafeti hem ayakkabıyı nasıl yetiştirecektim hem de bebekle. Daha önce neden aklıma gelmedi ki? Anne olunca öncelik bebe oluyor. Onu düşünmekten kendini, eşini unutuyorsun. Spor giyincem artıkın. Koca bebe çantası da olcak yanımda. Beyazlarım da çıkmış. Off offff. Bu seferlik böyle olsun. Yapacak bir şey yok.
OyyGöz açtırmıyolar ki artık, nerde tehlike aksiyon aşk entrika, orda bizim sıpalar. Kanguruya koyup sokağı turlayarak uyutabildim yine
Ben veriyorum :)Zeytin veren var mi?
Cok iyi olurdu ama yokmus :-/bu kk.nun uygulamadi yok di mi? Buyuk eksiklik
Benim midemde gastrit var yıllardır ilaç kullanıyorum bu ismini saydıklarını kullanmıyorum bilgim yok canım.. Eğer bütün mide ilaçları sütü çoğalıtiyor sa razogen veriliyor gebelere ve emzirenlere onu biliyorum.Metpamid icin de diyorlar
Ağzı nı açarsa veriyorumZeytin veren var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?