2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yürütece koyuyorum gidip anten girişlerine prizlere parmağını sokup şarj aletlerinin kablolarını yalıyor, arı vız vız diye pilli bir oyuncak var gitmiş pantolonunun içindeki sünger leri söküp ağzına doldurmuş salonun ortasına battaniyesi ni seriyorum iki dakika mutfağa gidiyorum bir dönüyorum koltukla TV arasına 5 li prizin dibine gitmiş hiç yanlız bırakamıyorum ya sabah yarım saat uyudu, öğlen yarım saat uyudu okadar şimdi kızlardan biri geldide ona bıraktım Evi iyi bir yalıtımanın vakti geldi..Ama bana yazık ya 13 gun sonra yaş 36 benim AVM lerde fing atmam lazımdı bu yaştan sonra bebek peşinden koşmak çok zoooor !

Benim kuzu bugün uyanmıyor. Dün komşu ildeydik. Tanıdığa gittik, orda hedik yedim. Akşam dönerken ilçeye arkadaşlara uğradık. Baharatsız mercimek çorbası var dediler, bebeğe yedirdik. Amanın gece çok fena ağladı. Gözleri gidiyor ama bağıra bağıra ağlıyordu. Gazdan olduğunu düşündüm çünkü ben de rahatsız oldum. Baktık olmuyor fitil verdik. Gece 1'de uyandı. Meme emmeden geri uyudu. Sabah 8' e kadar uyanmadı. 8 de meme emdi, uyudu. 12 ye kadar uyanmadı. 12 de diyet mamasından zar zor biraz yedirdim. Mama sandalyesinde biraz kaka yaptı biraz uyudu. Kabız olduğu için biraz kendini sıkıyordu, biraz uyuyordu. Oturup ağladım o haline. Sandalyeden alıp altını değiştirdim, yine uyanmadı. Elleri falan da çok kirliydi, mama her tarafı ama çok uğraşmadım, yazık uyumakk istiyor dedim. hala uyuyor. Fitil bu kadar uyutur mu? Gece 12 gibi vermiştim.

Kizlaarrr baskasinin sutunu bebeginize verir misiniz?

Mide ilaclarindan biri sutucok arttiriyormus.bazen acaba diyorum ama zararli olur

Fitil uyutmaz da yorulmuştur yavrucak. Sen de keyfine bak

Canım bende verdim geçen haftalarda fitil hiç bu kadar uyumadı öncesinde çokmu uykusuzdu rahatsızdı acaba fitili verince sakinleşti uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…