sorma ilk yazısmalarda olanların çoğu yok bizler gitmeyelim burası bende alışkanlık oldu KK sız yaşayamıyorumBuralar eskiden hep dutluktuherkes nerdeee
sorma ilk yazısmalarda olanların çoğu yok bizler gitmeyelim burası bende alışkanlık oldu KK sız yaşayamıyorum
geçen baktım ben belma kattina mskamber daha kaç kişi kimse arada bir bile uğramıyo olanlarda gitmesin merak ediyorum ben prensleri prensesleriO kadar eskiyi sormadım zateniyi oluyo burası ya, kafa dağıtmaya birebir
geçen baktım ben belma kattina mskamber daha kaç kişi kimse arada bir bile uğramıyo olanlarda gitmesin merak ediyorum ben prensleri prensesleri
Ben hep buradayımgeçen baktım ben belma kattina mskamber daha kaç kişi kimse arada bir bile uğramıyo olanlarda gitmesin merak ediyorum ben prensleri prensesleri
Ay burdaBuralar eskiden hep dutluktuherkes nerdeee
Ay burdabu ara ihtiyaci bitmiyor bu çocuğun
kizlar konularimizla alakasiz olucak ama aranizda burun estetigi rinoplasti olan varmi,estetik bolumune de yazicam ama dedim belki arkadaslardan yaptiran var birsey sorcaktimda
Buralar eskiden hep dutluktuherkes nerdeee
burnumu dusunuyorum da canim bakalim hakkimizda hayirlisiBurun degl ama emzirme bitince gogsumu yaptircam heralde
hastane pompasindan memnun kalmadin miMide ilaclarindan biri sutucok arttiriyormus.bazen acaba diyorum ama zararli olur
ben senin durumunu biliyorum bu durumda vermezdim canimKizlaarrr baskasinin sutunu bebeginize verir misiniz?
Benim kuzu bugün uyanmıyor. Dün komşu ildeydik. Tanıdığa gittik, orda hedik yedim. Akşam dönerken ilçeye arkadaşlara uğradık. Baharatsız mercimek çorbası var dediler, bebeğe yedirdik. Amanın gece çok fena ağladı. Gözleri gidiyor ama bağıra bağıra ağlıyordu. Gazdan olduğunu düşündüm çünkü ben de rahatsız oldum. Baktık olmuyor fitil verdik. Gece 1'de uyandı. Meme emmeden geri uyudu. Sabah 8' e kadar uyanmadı. 8 de meme emdi, uyudu. 12 ye kadar uyanmadı. 12 de diyet mamasından zar zor biraz yedirdim. Mama sandalyesinde biraz kaka yaptı biraz uyudu. Kabız olduğu için biraz kendini sıkıyordu, biraz uyuyordu. Oturup ağladım o haline. Sandalyeden alıp altını değiştirdim, yine uyanmadı. Elleri falan da çok kirliydi, mama her tarafı ama çok uğraşmadım, yazık uyumakk istiyor dedim. hala uyuyor. Fitil bu kadar uyutur mu? Gece 12 gibi vermiştim.
Canım bende verdim geçen haftalarda fitil hiç bu kadar uyumadı öncesinde çokmu uykusuzdu rahatsızdı acaba fitili verince sakinleşti uyuduBenim kuzu bugün uyanmıyor. Dün komşu ildeydik. Tanıdığa gittik, orda hedik yedim. Akşam dönerken ilçeye arkadaşlara uğradık. Baharatsız mercimek çorbası var dediler, bebeğe yedirdik. Amanın gece çok fena ağladı. Gözleri gidiyor ama bağıra bağıra ağlıyordu. Gazdan olduğunu düşündüm çünkü ben de rahatsız oldum. Baktık olmuyor fitil verdik. Gece 1'de uyandı. Meme emmeden geri uyudu. Sabah 8' e kadar uyanmadı. 8 de meme emdi, uyudu. 12 ye kadar uyanmadı. 12 de diyet mamasından zar zor biraz yedirdim. Mama sandalyesinde biraz kaka yaptı biraz uyudu. Kabız olduğu için biraz kendini sıkıyordu, biraz uyuyordu. Oturup ağladım o haline. Sandalyeden alıp altını değiştirdim, yine uyanmadı. Elleri falan da çok kirliydi, mama her tarafı ama çok uğraşmadım, yazık uyumakk istiyor dedim. hala uyuyor. Fitil bu kadar uyutur mu? Gece 12 gibi vermiştim.
Ben burdayim biraz
hastane pompasindan memnun kalmadin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?