2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ya bebeem fotoyu değiştin seni hep carnat sanıyorum

Kaldim aslinda.2 hafta kiralamistim.1 ay daha kiralicam.henuz 4.gun kullanisim.
2 kere sagabiliyorum gunde isteyken o da 2 ogun oluyor.depolarim bitti.o yizden bir sagimda cok gelsin istiyorum :)
Can'ım artık süt miktarı eskisi gibi olmaz, kaç cc oluyor ki senin? Ek gıda veriyor Musun Can'ım?

kizlar bugün ilk disimiz cikti. allaha sukur ki bu gunun diger günlerden farki yok. dis bebegimi sarsmadi . sadece 2 gundur aşırı bir terleme oluyor. uyuyur simdi ve ben uyanmamasivicin dus diuorum. disten uyanmazsa bile bizim ust katimizdaki cok cok saygisiz ailenin çocuklarının çıkardığı sesten uyanır. ha bircdr kadin evinde hali tutmuyor ve topuklu terliklerle evde dolaşıyor. buyrun siz tahmin edin gürültüyü. uyarilar da sonucsuz kaldi. bir gun ben o kadini vallahi de billa hi de doverim. burdan da nasil dovdugumu paylasirim.

kizlar birsey sorabilirmiyim size. saglik ocaklarinin verdigi vegaferon adli kan damlasini kullaniyor musunuz. ben kansizliktan oturu mecbur kullaniyorum ama icim rahat degil hic..içinde paraben var ve kanser yapiyor o made.

Gözünüz aydın canım

kizlar birsey sorabilirmiyim size. saglik ocaklarinin verdigi vegaferon adli kan damlasini kullaniyor musunuz. ben kansizliktan oturu mecbur kullaniyorum ama icim rahat degil hic..içinde paraben var ve kanser yapiyor o made.
canim biz kullanmadik hic. ama ferromixin sase kullanan arkadaslar var.onun içinde paraben yok diye biliyorum ayrica toz olsugu icin dise degip leke yapma durumu da yok ve kabizlik huzursuzluk daha az oluyormus sanirim. kullananlar daha net bilgi verir mutlaka canim. kansizlik icin test mi yapildi acaba

evet test yaptirdim. ilaci vermemisdim hic. ama hep supelendim kansizliktan. tahlil sonucu kansiz cikti. simdi supravit ve vegaferon veriyorum. ama dedigin ilaci yarin doktora soracam. dedigin gibi dis de boyuyor vegaferon. sagol canim.

Bosver canim keyfini cikar ben cogu zaman makyajsiz sac islak cikiyorum bebisle.esin ne guzel dusunmus organizasyon yapmis.evlilik yil donumuz kutlu olsun.kac yil oldu?
Teşekkür ederim canım. 2014 te evlendik. 2 yıl oldu. Çocukla bir şey anlaşılmıyor. Şu an eşim onu uyutmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…