2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Gözün aydin disiniz hayırlı olsun canım supravitin icinde Demir yok diye biliyorum ben yine bi Dr unuza danisirsin bende ferromixin kullanıyorum
canim bizim demir degeri iyi. sıkıntı yok demirde. bizde B12 eksik. o da kansizlik yapiyor. o yuzden supravit verdi. vegaferonu da kullan dedi. aslinda ben kullanmaktan yana degilim gene. cunku demir degerimiz tamm ideal seviyede. bana kullanmak fuzuli geliuor gibi.

Bu gunlerimiz iyi gunlerimiz daha neler göreceğiz diyorsun... Senin büyük cocuklarin var arada onlara birakiyorsun ne güzel bizde o da yok, ilk cocuk :) yas konusunda öyle düşünüyorsun ama bebegin nasil oldu istemeden fark etmeden mi oldu canim? Bana da yas itibariyle cok zor geliyor bebek simdiden. Daha bi de ikincisini yaptigimi düşünemiyorum. Yaşım buyuk evlendim diye üzülmüyorum ama bebek buyutmek icin biraz daha küçük evlenmek gerek bence. Yegenlerimin gürültüsünü kafam goturmezdi simdi kendiminkiyle neler yapacagim bakalim.

kizlar birsey sorabilirmiyim size. saglik ocaklarinin verdigi vegaferon adli kan damlasini kullaniyor musunuz. ben kansizliktan oturu mecbur kullaniyorum ama icim rahat degil hic..içinde paraben var ve kanser yapiyor o made.
2 kere verdim, 2. verisimden sonra kakasinda kirmizi parcaciklar (boyle yemege domates koyarsin da yemegin icinde domates kabuklari kalir ya minik minik, onun gibi) gördüm korktum bir daha vermedim. Saglik ocagina soracaktim unuttum. Nette arastirdim bagirsakta kanama yapinca öyle oluyor muymus neymis öyle bir sey yaziyordu.

Babacı olucak annesi boşver annesi sensin sevecek elbette seni herseyden çok hemde

Mikroplara alısmalı bencede geçen gün anneme cikistim korka korka büyütmüycem ven bu cocugu dedim

Yetişemiyolardır

Ben uykuya yenik düşüyorum bu yazimi bitirip gömecegim kendimi yastiga pert oldum

Bu yasta çok zor geliyor gercekten cocuk buyutmek ama diyorum daha genc olsaydim da hicbirsey yasamadim ne cocugu istemem diycektim çok şükür gezdim tozdum doydum ben hayata artik evimin kadini cocugumun anasiyim

Ben de yeni duydum canim.etken maddesi domperidon oldugundan heralde.
Bizim doktorlara eczacilara sordum bakalim ne dicekler.cocuklara bebeklerde reflu icin de kullaniliyormus.
Seri uretime geccem

biz veriyoruz. tuzsuz almis esim ama tadina bakmanizi tavsiye etmem. sevmesine cok şaşırdık hatta.

Ben kendim de tuzsuz sele yiyorum bazen digeri bitince.aynindan vermeye basladik biz de.bence yogurt havuc vs.den sonra onlara aromali geliyor :)

Evet habersiz geldi canım ama bir emeklilik çocuğu istiyorduk vakti belli değildi.. Öyle düşünme bu yaşta bebek bakmak çok zevkli önceki çocuklarımda kosturmacadan hiç birşey anlamadım.. Şimdi sindire sindire öpe koklaya büyütüyorum.. Zevk almaya bak sende bunlar en sevimli halleri.Büyüdükçe dertleri dahada büyüyor..

Esmanur18 . Ben kullaniyorum bu ferromixini.yiyeceklere katildigindan kolay veriliyor ve kabiz hic yapmadi.
Disiniz hayirli olsun

kizlar birsey sorabilirmiyim size. saglik ocaklarinin verdigi vegaferon adli kan damlasini kullaniyor musunuz. ben kansizliktan oturu mecbur kullaniyorum ama icim rahat degil hic..içinde paraben var ve kanser yapiyor o made.
Ben onu hiç kullanmadım, ferro sanol şurup kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…