ben de vermeyim o zaman. zaten supravit kullaniyoruz.Bir iki verdim dişi cikti cikali vermiyorum :-/
Esimin tişörtü
Gözün aydin disiniz hayırlı olsun canım supravitin icinde Demir yok diye biliyorum ben yine bi Dr unuza danisirsin bende ferromixin kullanıyorumben de vermeyim o zaman. zaten supravit kullaniyoruz.
canim bizim demir degeri iyi. sıkıntı yok demirde. bizde B12 eksik. o da kansizlik yapiyor. o yuzden supravit verdi. vegaferonu da kullan dedi. aslinda ben kullanmaktan yana degilim gene. cunku demir degerimiz tamm ideal seviyede. bana kullanmak fuzuli geliuor gibi.Gözün aydin disiniz hayırlı olsun canım supravitin icinde Demir yok diye biliyorum ben yine bi Dr unuza danisirsin bende ferromixin kullanıyorum
Teşekkür ederim canim. inşallah siz de sıkıntısız dis kizini atlatirsiniz..Gözün aydin disiniz hayırlı olsun canım supravitin icinde Demir yok diye biliyorum ben yine bi Dr unuza danisirsin bende ferromixin kullanıyorum
Âmin canım insallahTeşekkür ederim canim. inşallah siz de sıkıntısız dis kizini atlatirsiniz..
Bu gunlerimiz iyi gunlerimiz daha neler göreceğiz diyorsun... Senin büyük cocuklarin var arada onlara birakiyorsun ne güzel bizde o da yok, ilk cocuk :) yas konusunda öyle düşünüyorsun ama bebegin nasil oldu istemeden fark etmeden mi oldu canim? Bana da yas itibariyle cok zor geliyor bebek simdiden. Daha bi de ikincisini yaptigimi düşünemiyorum. Yaşım buyuk evlendim diye üzülmüyorum ama bebek buyutmek icin biraz daha küçük evlenmek gerek bence. Yegenlerimin gürültüsünü kafam goturmezdi simdi kendiminkiyle neler yapacagim bakalim.Yürütece koyuyorum gidip anten girişlerine prizlere parmağını sokup şarj aletlerinin kablolarını yalıyor, arı vız vız diye pilli bir oyuncak var gitmiş pantolonunun içindeki sünger leri söküp ağzına doldurmuşsalonun ortasına battaniyesi ni seriyorum iki dakika mutfağa gidiyorum bir dönüyorum koltukla TV arasına 5 li prizin dibine gitmiş hiç yanlız bırakamıyorum ya sabah yarım saat uyudu, öğlen yarım saat uyudu okadar şimdi kızlardan biri geldide ona bıraktım Evi iyi bir yalıtımanın vakti geldi..Ama bana yazık ya 13 gun sonra yaş 36 benim AVM lerde fing atmam lazımdı bu yaştan sonra bebek peşinden koşmak çok zoooor !
2 kere verdim, 2. verisimden sonra kakasinda kirmizi parcaciklar (boyle yemege domates koyarsin da yemegin icinde domates kabuklari kalir ya minik minik, onun gibi) gördüm korktum bir daha vermedim. Saglik ocagina soracaktim unuttum. Nette arastirdim bagirsakta kanama yapinca öyle oluyor muymus neymis öyle bir sey yaziyordu.kizlar birsey sorabilirmiyim size. saglik ocaklarinin verdigi vegaferon adli kan damlasini kullaniyor musunuz. ben kansizliktan oturu mecbur kullaniyorum ama icim rahat degil hic..içinde paraben var ve kanser yapiyor o made.
Yarim tuzsuz zeytinle basladikBen veriyorum :)
Kızlar benim Bi problemim var kızım Babasina aşırı düşkün onun arkasından agliyor onun kucağına gitmek istiyor o kucağına alsın diye gözünün içine bakıyor ama bana karşı hic oyle degil gecen gun benim kucağımdan Babasina gitmek icin evi yıktı cok zoruma gidiyor geceleri uyumayan ben bütün islerini yapan ben her vaktim olduğunda kucağına alan saatlerce oyun oynayan karnını doyuran ben babası alıyor gezdiriyor kucağında uçuruyor Bi de cok ağladığında sakinleştirmede cok iyi esim ben panik oluyorum beni neden babası gibi sevmiyor bu kız gecen gun oturdum ağladım beni neden sevmiyor ben neyi eksik yapıyorum iyi anne degil miyim diye
Verdim gitti canım, çok da sevdi. Mikroba da alışsın. Yengem titiz ve pimpiriklidir. Yeğenim şu sıralar rahatsız. 2 doktora gittiler, ateşi düşmedi. 3. Doktor mikrop kapmış, vücut savunmasız, mikropla pek karşılaşmamış demiş. En ağır antibiyotileri kullanıyor ve şu an 13 aylık. Cam fanuslarda büyütmeye gerek yok bence çünkü hayat çok mikrobik.
Yetişemiyolardır
Yürütece koyuyorum gidip anten girişlerine prizlere parmağını sokup şarj aletlerinin kablolarını yalıyor, arı vız vız diye pilli bir oyuncak var gitmiş pantolonunun içindeki sünger leri söküp ağzına doldurmuşsalonun ortasına battaniyesi ni seriyorum iki dakika mutfağa gidiyorum bir dönüyorum koltukla TV arasına 5 li prizin dibine gitmiş hiç yanlız bırakamıyorum ya sabah yarım saat uyudu, öğlen yarım saat uyudu okadar şimdi kızlardan biri geldide ona bıraktım Evi iyi bir yalıtımanın vakti geldi..Ama bana yazık ya 13 gun sonra yaş 36 benim AVM lerde fing atmam lazımdı bu yaştan sonra bebek peşinden koşmak çok zoooor !
Benim midemde gastrit var yıllardır ilaç kullanıyorum bu ismini saydıklarını kullanmıyorum bilgim yok canım.. Eğer bütün mide ilaçları sütü çoğalıtiyor sa razogen veriliyor gebelere ve emzirenlere onu biliyorum.
biz veriyoruz. tuzsuz almis esim ama tadina bakmanizi tavsiye etmem. sevmesine cok şaşırdık hatta.
Evet habersiz geldi canım ama bir emeklilik çocuğu istiyorduk vakti belli değildi.. Öyle düşünme bu yaşta bebek bakmak çok zevkli önceki çocuklarımda kosturmacadan hiç birşey anlamadım.. Şimdi sindire sindire öpe koklaya büyütüyorum.. Zevk almaya bak sende bunlar en sevimli halleri.Büyüdükçe dertleri dahada büyüyor..Bu gunlerimiz iyi gunlerimiz daha neler göreceğiz diyorsun... Senin büyük cocuklarin var arada onlara birakiyorsun ne güzel bizde o da yok, ilk cocuk :) yas konusunda öyle düşünüyorsun ama bebegin nasil oldu istemeden fark etmeden mi oldu canim? Bana da yas itibariyle cok zor geliyor bebek simdiden. Daha bi de ikincisini yaptigimi düşünemiyorum. Yaşım buyuk evlendim diye üzülmüyorum ama bebek buyutmek icin biraz daha küçük evlenmek gerek bence. Yegenlerimin gürültüsünü kafam goturmezdi simdi kendiminkiyle neler yapacagim bakalim.
canim biz kullanmadik hic. ama ferromixin sase kullanan arkadaslar var.onun içinde paraben yok diye biliyorum ayrica toz olsugu icin dise degip leke yapma durumu da yok ve kabizlik huzursuzluk daha az oluyormus sanirim. kullananlar daha net bilgi verir mutlaka canim. kansizlik icin test mi yapildi acaba
Kan degerlerine gore ferromixine baslayacagim bende.ben de vermeyim o zaman. zaten supravit kullaniyoruz.
Ara ara tutuyor istahsizliklari. Bizimki de kahvaltida itirazsiz yedigi seylerden biri zeytin. Pek seviyor 1 tane yediriyorum bende.Yarim tuzsuz zeytinle basladiksevdi.ama bugun cok istahsizmis yaa son sutunu de icmemis.o kdr sagiyorum kafa patlatiyorum
Ben onu hiç kullanmadım, ferro sanol şurup kullanıyorumkizlar birsey sorabilirmiyim size. saglik ocaklarinin verdigi vegaferon adli kan damlasini kullaniyor musunuz. ben kansizliktan oturu mecbur kullaniyorum ama icim rahat degil hic..içinde paraben var ve kanser yapiyor o made.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?