Aksama kadar sirtimda yük taşımışcasına yorgunumo kadar yorgunum ki uyumaya bile halim yok
ilk defa duydun canım ... doğrudur. ..2 kere verdim, 2. verisimden sonra kakasinda kirmizi parcaciklar (boyle yemege domates koyarsin da yemegin icinde domates kabuklari kalir ya minik minik, onun gibi) gördüm korktum bir daha vermedim. Saglik ocagina soracaktim unuttum. Nette arastirdim bagirsakta kanama yapinca öyle oluyor muymus neymis öyle bir sey yaziyordu.
tesekkur ederim canım. sizde kolayca çıkarın tüm dislerinizi inşallah. bugun kullandiginiz o ilaci saglik ocagina soracam. cok sagol.Esmanur18 . Ben kullaniyorum bu ferromixini.yiyeceklere katildigindan kolay veriliyor ve kabiz hic yapmadi.
Disiniz hayirli olsun
herkese Günaydın. biz yeni guna basladik. hiz hala uyuyor musunuz.......
Gunaydin canım biz gune 05:00 da başladık :/ saat 12 ye kadar 4 kez 12 den 5 e kadarda 4 kez uyandı simdi yeniden uyudu bakalımherkese Günaydın. biz yeni guna basladik. hiz hala uyuyor musunuz.......
bizimde bugün yıldönümümüz bende senin gibiyim bebekten sonra hep spor aldım ve giydim bugünBugün evlilik yıldönümümüz, sanırım otelde rezervasyon yaptırmış. Çaktım durumu. İyi güzel hoş da kıyafetim yok. Doğumdan sonra çok kilo aldım, doğal olarak kıyafetlerin hiçbiri olmuyor. Ayaklarım da bir numara büyük kaldı. Şşmdiye kadar hep günlük spor kıyafetler ve spor ayakkabılar aldım. Doğum yapanlar 9. Aydan sonra hızlı verirsin dediler. Ben de özel günler için lazım olursa alırım, nasılsa kilo vercem drdim ve almadım. Kızım bugün hep uyumak istedi. Dışarı çıkamadım. Çıksaydım hem kıyafeti hem ayakkabıyı nasıl yetiştirecektim hem de bebekle. Daha önce neden aklıma gelmedi ki? Anne olunca öncelik bebe oluyor. Onu düşünmekten kendini, eşini unutuyorsun. Spor giyincem artıkın. Koca bebe çantası da olcak yanımda. Beyazlarım da çıkmış. Off offff. Bu seferlik böyle olsun. Yapacak bir şey yok.
aynı zamanda evlenmişiz bizimde bugün yıldonumumuz 04.05.2014 bebekle kutlama felan olmuyo dışarıya çıkmaya hiç nıyetlenmedik işten çıkıp erken eve gidip güzel masa hazırlayım diyorum hediyeside hazır kızda mma sandalyesinde otursunTeşekkür ederim canım. 2014 te evlendik. 2 yıl oldu. Çocukla bir şey anlaşılmıyor. Şu an eşim onu uyutmaya çalışıyor.
Sizin icin farklı ve güzel bi aksam olur insallah canım :)bizimde bugün yıldönümümüz bende senin gibiyim bebekten sonra hep spor aldım ve giydim bugün
aynı zamanda evlenmişiz bizimde bugün yıldonumumuz 04.05.2014 bebekle kutlama felan olmuyo dışarıya çıkmaya hiç nıyetlenmedik işten çıkıp erken eve gidip güzel masa hazırlayım diyorum hediyeside hazır kızda mma sandalyesinde otursun
bizimde aynı oldu bıraktık dr tekrar ver aynı olursa kakayıda alın gelin dedi demekki tehlikeli bir durum diye başlamadık bir ay sonra kan testleri yapılacak sonrasında ılacı değiştirerek deneriz2 kere verdim, 2. verisimden sonra kakasinda kirmizi parcaciklar (boyle yemege domates koyarsin da yemegin icinde domates kabuklari kalir ya minik minik, onun gibi) gördüm korktum bir daha vermedim. Saglik ocagina soracaktim unuttum. Nette arastirdim bagirsakta kanama yapinca öyle oluyor muymus neymis öyle bir sey yaziyordu.
gece uykusuna kaçta geçtiniz canim. biz de cok sık uyanıyor uz. akşam 8de yatiyoruz.siz?Gunaydin canım biz gune 05:00 da başladık :/ saat 12 ye kadar 4 kez 12 den 5 e kadarda 4 kez uyandı simdi yeniden uyudu bakalım
Günaydın canım. Bende bekliyorum yapmasini. Klasik sabah kakamiz yok görünürde. Bi halsizlik var bende hayirlisi.Emir de bugün 3 gün tuvaletini yapmamıştı gece surekli gaz çıkardı, ona rağmen huzursuzdu gece 3den sabaha kadar ara ara ağladı en son 6 da gaz damlası verdim öyle uyudu 7 buçuğa kadar..Yaptı tuvaletini az önce uyudu şükür inşallah 1 buçuk saat falan uyur bende evi toplarım..Kahve içiyorum enerji versin diye bende..Bu arada herkese günaydın.
Havalardandır ya baksana kış görünümlü ilk bahar evde Emir le ben hariç herkes hapşuruyor..Bendede var kırıklık gece terli yataktan çıkıyorum ondan herhalde..Bizimkinin kakasını hiç beklemiyordum kaşığa ağzına açmıyor diye parmak gıdaları çok çoğalttım kesin kabız oldu dedim olmamış şükür.. Dün taze kayısı vermiştim eline 2 tane belkide onun sayesinde yaptı..Günaydın canım. Bende bekliyorum yapmasini. Klasik sabah kakamiz yok görünürde. Bi halsizlik var bende hayirlisi.
ne guzel beben gündüz kendi senden bagimsiz uyuyor. benimki gece beni aramior döne döne uyuyor ama gunduz kucagimdan baska yerde mumkun degil uyumuyor. yataga koyduğum an muthis derecede korkarak uyaniyor. dogdugundan beri bir yontembbulamadim.Emir de bugün 3 gün tuvaletini yapmamıştı gece surekli gaz çıkardı, ona rağmen huzursuzdu gece 3den sabaha kadar ara ara ağladı en son 6 da gaz damlası verdim öyle uyudu 7 buçuğa kadar..Yaptı tuvaletini az önce uyudu şükür inşallah 1 buçuk saat falan uyur bende evi toplarım..Kahve içiyorum enerji versin diye bende..Bu arada herkese günaydın.
Aman kabiz olmasinlar ya. Yapmadi ya dusunuyorum neden diye. Havalar bozuk evet doğalgaz açık bizde hala üşüyorum benHavalardandır ya baksana kış görünümlü ilk bahar evde Emir le ben hariç herkes hapşuruyor..Bendede var kırıklık gece terli yataktan çıkıyorum ondan herhalde..Bizimkinin kakasını hiç beklemiyordum kaşığa ağzına açmıyor diye parmak gıdaları çok çoğalttım kesin kabız oldu dedim olmamış şükür.. Dün taze kayısı vermiştim eline 2 tane belkide onun sayesinde yaptı..
ben de senin gibi uyusun da bir rahat kahvalti ya da kahve molasi vereyim diyorum ama olmuyor. ne yapmam lazim bu bebegi kendi uyumasi icin. aglatma haric her yontemi denedim. sonuc sıfır. yokmu bana yardim edecek biri. bayramda ankaraya gidiyorum. orada da boyle olursa işim çok zor. gelen giden ziyaretler... off...Emir de bugün 3 gün tuvaletini yapmamıştı gece surekli gaz çıkardı, ona rağmen huzursuzdu gece 3den sabaha kadar ara ara ağladı en son 6 da gaz damlası verdim öyle uyudu 7 buçuğa kadar..Yaptı tuvaletini az önce uyudu şükür inşallah 1 buçuk saat falan uyur bende evi toplarım..Kahve içiyorum enerji versin diye bende..Bu arada herkese günaydın.
Bende üşüyorum emzirmekten kansızlık mı oldu acaba..Bende açım ama spor yapmıyorum havalar düzelmedi bahanem hazır.. Havalar düzelsin söz spor yapcamAman kabiz olmasinlar ya. Yapmadi ya dusunuyorum neden diye. Havalar bozuk evet doğalgaz açık bizde hala üşüyorum benya acliktan ya tembellikten acim yalniz onu farkettim
Uyku aralık ları belli değilmi canım.. 2-3 saatte bir uyuyorlar genelde..Benimki birtek akşam üstü uykusuna dalamıyor dışardaysak araba sayesinde onuda uyuyor.. Tatil için birdaha düşün bence bizimki yeni evimize bir haftada alıştı kanguru gibi beraber gezdik bir hafta.ben de senin gibi uyusun da bir rahat kahvalti ya da kahve molasi vereyim diyorum ama olmuyor. ne yapmam lazim bu bebegi kendi uyumasi icin. aglatma haric her yontemi denedim. sonuc sıfır. yokmu bana yardim edecek biri. bayramda ankaraya gidiyorum. orada da boyle olursa işim çok zor. gelen giden ziyaretler... off...
bebeem sen hangi ildesin.. dogu da cok soguk. aksam petekleri bir yakmislar elimi deydiremedim sicaktan. ben de battaniye altindan yaziyorum.Aman kabiz olmasinlar ya. Yapmadi ya dusunuyorum neden diye. Havalar bozuk evet doğalgaz açık bizde hala üşüyorum benya acliktan ya tembellikten acim yalniz onu farkettim
Kansizlik yoktur bende büyük ihtimal. Bizdeki bolu soğuğu :) ben sporu evde de yapabilirim de iste. Bu ara yapamıyorum rejim sadece dikkat ediyorum. En azindan verdigimi almadim ona da şükürBende üşüyorum emzirmekten kansızlık mı oldu acaba..Bende açım ama spor yapmıyorum havalar düzelmedi bahanem hazır.. Havalar düzelsin söz spor yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?