2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

ilk defa duydun canım ... doğrudur. ..

bizimde bugün yıldönümümüz bende senin gibiyim bebekten sonra hep spor aldım ve giydim bugün
Teşekkür ederim canım. 2014 te evlendik. 2 yıl oldu. Çocukla bir şey anlaşılmıyor. Şu an eşim onu uyutmaya çalışıyor.
aynı zamanda evlenmişiz bizimde bugün yıldonumumuz 04.05.2014 bebekle kutlama felan olmuyo dışarıya çıkmaya hiç nıyetlenmedik işten çıkıp erken eve gidip güzel masa hazırlayım diyorum hediyeside hazır kızda mma sandalyesinde otursun

Sizin icin farklı ve güzel bi aksam olur insallah canım :)

bizimde aynı oldu bıraktık dr tekrar ver aynı olursa kakayıda alın gelin dedi demekki tehlikeli bir durum diye başlamadık bir ay sonra kan testleri yapılacak sonrasında ılacı değiştirerek deneriz

Emir de bugün 3 gün tuvaletini yapmamıştı gece surekli gaz çıkardı, ona rağmen huzursuzdu gece 3den sabaha kadar ara ara ağladı en son 6 da gaz damlası verdim öyle uyudu 7 buçuğa kadar..Yaptı tuvaletini az önce uyudu şükür inşallah 1 buçuk saat falan uyur bende evi toplarım..Kahve içiyorum enerji versin diye bende..Bu arada herkese günaydın.

Günaydın canım. Bende bekliyorum yapmasini. Klasik sabah kakamiz yok görünürde. Bi halsizlik var bende hayirlisi.

Günaydın canım. Bende bekliyorum yapmasini. Klasik sabah kakamiz yok görünürde. Bi halsizlik var bende hayirlisi.
Havalardandır ya baksana kış görünümlü ilk bahar evde Emir le ben hariç herkes hapşuruyor..Bendede var kırıklık gece terli yataktan çıkıyorum ondan herhalde..Bizimkinin kakasını hiç beklemiyordum kaşığa ağzına açmıyor diye parmak gıdaları çok çoğalttım kesin kabız oldu dedim olmamış şükür.. Dün taze kayısı vermiştim eline 2 tane belkide onun sayesinde yaptı..

ne guzel beben gündüz kendi senden bagimsiz uyuyor. benimki gece beni aramior döne döne uyuyor ama gunduz kucagimdan baska yerde mumkun degil uyumuyor. yataga koyduğum an muthis derecede korkarak uyaniyor. dogdugundan beri bir yontembbulamadim.

Aman kabiz olmasinlar ya. Yapmadi ya dusunuyorum neden diye. Havalar bozuk evet doğalgaz açık bizde hala üşüyorum ben ya acliktan ya tembellikten acim yalniz onu farkettim

ben de senin gibi uyusun da bir rahat kahvalti ya da kahve molasi vereyim diyorum ama olmuyor. ne yapmam lazim bu bebegi kendi uyumasi icin. aglatma haric her yontemi denedim. sonuc sıfır. yokmu bana yardim edecek biri. bayramda ankaraya gidiyorum. orada da boyle olursa işim çok zor. gelen giden ziyaretler... off...

Aman kabiz olmasinlar ya. Yapmadi ya dusunuyorum neden diye. Havalar bozuk evet doğalgaz açık bizde hala üşüyorum ben ya acliktan ya tembellikten acim yalniz onu farkettim
Bende üşüyorum emzirmekten kansızlık mı oldu acaba..Bende açım ama spor yapmıyorum havalar düzelmedi bahanem hazır.. Havalar düzelsin söz spor yapcam

Uyku aralık ları belli değilmi canım.. 2-3 saatte bir uyuyorlar genelde..Benimki birtek akşam üstü uykusuna dalamıyor dışardaysak araba sayesinde onuda uyuyor.. Tatil için birdaha düşün bence bizimki yeni evimize bir haftada alıştı kanguru gibi beraber gezdik bir hafta.

bebeem sen hangi ildesin.. dogu da cok soguk. aksam petekleri bir yakmislar elimi deydiremedim sicaktan. ben de battaniye altindan yaziyorum.

Bende üşüyorum emzirmekten kansızlık mı oldu acaba..Bende açım ama spor yapmıyorum havalar düzelmedi bahanem hazır.. Havalar düzelsin söz spor yapcam
Kansizlik yoktur bende büyük ihtimal. Bizdeki bolu soğuğu :) ben sporu evde de yapabilirim de iste. Bu ara yapamıyorum rejim sadece dikkat ediyorum. En azindan verdigimi almadim ona da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…