2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Paşa uyanicak kucak isticek diye korkudan yaninda yatıyorum valla annemde garibim tek başına evi temizliyor yanından ayrılınca şık diye uyanıyor yA
bizde oyle dönüşümlu yapıyorz. kayinvalidem çağırdı 3 hafta sonra gidecm cok üzülüyorum annm gece sen yat ben bakarm dio. yemk yapio hersey önüme gelio .kadıncagz beceremiyor. eli de ağır acliktan ölmem ins. hem bebege bsk uykusz kal valls 4 5 gun bile zor geliyor bebs 4 5 aylik olsa raht olurdum(

canım geçmiş olsun öncelikle. emzirme döneminde olan kullanım için öyle yazılmıştır büyk ihtimalle. yani eğer ilacı sen kullansaydın o zaman emziremeyecektin onu demek istiyor.

kızlar iki gecedir kızım hiç uyumuyor 4e doğru sızıyor ağlaya ağlaya. niye böyle yapıyor anlamıyorum gazı da yok ateşi falan da yok görünen hiçbir sorunu yok sadece uyumak istemiyor beşikten kaldırınca ağlamayı kesip etrafa bakınıyor. şimdi de uyuyor uyandırmaya kıyamıyorum. tam düzene gireceğiz derken iyice dengemiz şaştı çok üzülüyorum duruma.

canım geçmiş olsun öncelikle. emzirme döneminde olan kullanım için öyle yazılmıştır büyk ihtimalle. yani eğer ilacı sen kullansaydın o zaman emziremeyecektin onu demek istiyor.

Canım saolasın. Eczacıya sordum dediğin gibiymiş. Artık nasıl endişeli ve stresliysem yazıyı bile tersten anlamışım:/

Canım saolasın. Eczacıya sordum dediğin gibiymiş. Artık nasıl endişeli ve stresliysem yazıyı bile tersten anlamışım:/
olabilir canım böyle şeyler uykusuzluk ve stres insana her şeyi yaptırıyor bende de unutkanlık yapıyor normal yani bunlar :)

Kendi annen gibisi yok canım allah başımızdan eksik etmesin

K
Hyr canim hic denemedim ole agliyo cigiriyo resmen sesi kisildi
Keşke yatabilse biz ilk başlarda yatırdık alıştı dün mesela gözünden uyku akıyor ağlıyor ama nasıl ağlama resmen uyumak için direniyor yuzustu yatirdim ağladı bayağı bir emzigi verdim pışpışaldım tlf ninni açtım uyuya kaldı yavrum...

Hersey gaz yapiyor ya ne yiyecegiz, karnabahar yaptim ama yemesem mi cok da guzel oldu

Hersey gaz yapiyor ya ne yiyecegiz, karnabahar yaptim ama yemesem mi cok da guzel oldu
Canım karnıbahar da gaz yaparmış. Ama bana şöyle söylediler herhalde gerçeklik payı da var. 40 ı çıkana kadar gaz yapabilecek şeylerden yersen, 40 ı çıkınca onlar hiç dokunmaz çocuğa diye. Sanırım doğru. Çünkü ben kızım 1 haftalıkken kuru fasulye falan yedim, çok şükür rabbime dokunmadı hiç.

[QUOTE="polyanna23, post: 43305977, member: 5700sürekli ik yüzüstü yatırmanı bende tavsiye ederim başta korkmuştum boğulur falan diye ama altına başta yastık koymadan alıştır için rahatlar MAŞALLAH artık kafalarını kaldırıyorlar kendilerini azda olsa koruyabiliyorlar bu pozisyonda yatırdığımdan beri %80 daha rahat uyuyo gaz sıkıntısı özellikle ayaklarını çekip mızmızlanmaya başladığında uykuya dalacak gibi olursa dene daha sonra zaten yastığıyla koyarsın......ben gece bile o pozisyonda yatırıyorum sıkıldığı zaman zaten sinyal veriyor sırtüstü çevirirsin....biraz dişini sık bizim az kaldı sizinde geçer.. artık apartmandan komşular inecek gece diye kucağımda oda oda gezdirdiğimi bilirim RABBİM yardımcımız olsun kuzularımızında.....[/QUOTE]
Canim bende oglumu gece uyandiginda gazi oluyor sürekli ikiniyor bacaklariniounatiyor ozaman yüzüstü yatiriyorum sirtini sivazliyorum yarim saat bu yapiyorum biraz yavasliyor inlemesi ikinmasi sonra ellerini yarim kundak yapip yatiriyorum biraz debeliniyor sonra uyuyor cok sukur bu sekilde atlatiyoruz geceleri.gaz ilacinida biraktim 2hafta oldu bi faydasini gormedim.ama yuzustu yatirmsk beni ve Bebeğimi cok rahatlatti artik geceleri uyuyorum

Hadi yaa, keske bilseydim ben de bunu,hamile gibi aseriyorum istahim acayip acik, fasuliden kuru fasulye olsa da yesekk

Kızlar 65 kilo ile hamile kaldım, 76 ile doğuma girdim. Doğumdan sonra tartıldığımda 70 kiloydum. Süt yapsın onu ye bunu ye derken, ne varsa yedirdiler bana anneler. Tartıldım 72 olmuşum Anlayacağınız 7 kilo fazlam var ama bunun hepsi karın bölgesinde toplanmış gibi. Beni kim görse göbeğimle ilgili bi şey söylüyor, eşim bile şaka yollu bi şeyler söylüyor. 40 gün oldu bu arada doğum yapalı. Resmen sinirlerim bozulmaya başladı. İnsanlar neden lohusa depresyonuna giriyor anlamaya başladım. Önce süt muhabbeti, yoksa sütün yok, yok memenin başı yok derken,tam meme muhabbeti bitti kurtuldum derken, şimdi de göbek muhabbeti :/ Bunaldım yeminle. O karın bi ayda mı şişti ki bir ayda inmesini bekliyorlar ben anlamadım. Ben istemiyorum sanki eski kıyafetlerimin içine sığıp güzel güzel giyinmek.

Kizlar nasilsiniz? Bizim kaka problemimiz devam ediyo 6 gun yapmadi doktorumun damar catlagi ol asin gel lama yapalim dedi. Dun gitik lama yapildi rahatladi. Ama bugun hala yapmadi. Hipp marka mama ve anne sutu kullaniyorum. Herkes mamadan dolayi diyo. Doktorum mamayi gordu kabizlik pek yapmaz dedi. Ama mamalarina gunde bir kere sizma zeytinyagi koymami istedi bi cay kasigi. Bitek ben mi bu kabizlik sorununu yasiyorum merak ettim. Carsamba gunu ikinci ay asimiz olcak

Sinirlerin baya gerilmis canim bosver takma zamanla inersin eski kilona şuan önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın

Bizimki sabah beş gibi iki kere kakasini yaptı snra doğru duzgun gaz çıkarmadi kakada yapmadı okadar huysuzki bugun siz nasil dayaniyorsunuz huysuzlugu nasil

Bizimki sabah beş gibi iki kere kakasini yaptı snra doğru duzgun gaz çıkarmadi kakada yapmadı okadar huysuzki bugun siz nasil dayaniyorsunuz huysuzlugu nasil

Huysuzlugu ara ara gelip gidiyo. Herkes sadece anne sutu almadigi icin boyle oluyo diyolar moralim bozuluyo. Kucaga alip yuz ustu yatiriyorum. Salliyorum durmadan uyumuyoda. Doktor yine olmaz ise bikac test yapilcagini batin testi ve ultrasonu dedi galiba daha da panik oldum. Yavrum bi kakasini yapsa bayram etcez. Eskiden popodan pitlamada yapiyodu artik yapmiyo. Gaz ilacida kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…