2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

belli.. o saat geldi mi aciyor kollarini kucagima almami istiyor. alinca da hemen kafayi koluma dayiyor. kucagima yatiyor. o sirada yere koyarsam morarana kadar agliyor. sadece gunduz yapiyor bunu. tatile gelince bana kalsa gidesim hic yok. ama ananeler babaanneler dogumdan beri gormuyorlar. onlar da gelmiyo. mecbur gidecem hani gitmed3n bi alistirsaydim.
 
Kansizlik yoktur bende büyük ihtimal. Bizdeki bolu soğuğu :) ben sporu evde de yapabilirim de iste. Bu ara yapamıyorum rejim sadece dikkat ediyorum. En azindan verdigimi almadim ona da şükür
Benimde kafa kötü bu aralar herşeyi takıyorum bir mutsuzluk musallat oldu bana akşam diyorum yarın yürüyüşe başlıcam zayiflicam yaza zayıf giricem sabah bir kalkıyorum hiç halim yok sanki sırtımda taş taşımışım bunun adı depresyon sanırım.. Tatile ihtiyacım varİznimizde ramazanda sonra idare edicem artık..
 
ben erzurum palandokendeyim. hala kar var burda. gecen hafta sabah guneslikler kapaliyken disarda bir aydinlik geliyordu. bugun hava guzel olacak kizimla disari cikariz ne guzel dedim. perdeyi bir actim disarsi bem beyaz kar. oglene eridi ama hava buz gibiyddi. burda kisin cok bunaldim. disari yeni yeni cikmaya basladik. tam da dagin etegindeyiz kar kalkmak bilmiyor burda.
 
Ağrıları olduğunda,huzursuz olduklarında b bebekler analarının koynundan çıkmak istemez bizimki 2 haftadır göğsümde emerken uyuyor..Sallatmıyor kendini emzik bile almıyor. Geçici bir dönem geçecek inşallah..
 
2 sene Erzurum Oltu daydım geçen yaz geldik İstanbul a..Oltunun havası harikaydı Erzurumla alakası yoktu..Palandokendeki kayak merkezine çok gittik geçici olarak mı ordasiniz oralı misiniz?
 
evet canim ben de gecici diye umit ediyorum.bbiraktim zaten zorlamiyorum. bir gun duzene girer insallah. sadece baskalarinin olur olmaz laflari canimi sikacak ona kafayi takiyorum. yok koca kız kendi uyuyamiyor mu yok ona cok yüz verdin...bunlari duyuyorum etrafimdan.
 
2 sene Erzurum Oltu daydım geçen yaz geldik İstanbul a..Oltunun havası harikaydı Erzurumla alakası yoktu..Palandokendeki kayak merkezine çok gittik geçici olarak mı ordasiniz oralı misiniz?
canim oltu da karadeniz havasi var ve su an orasi yemyesil. palandoken rzurumun hatta dogunun en soguk yeri. biz birbucuk yildir burdayiz. ankara milli egitim bakanliginda gorevde yukselme sinavina girdim sef olarak palandoken milli egitim mud. tayinim cikti. esimle ayni yerde calisiyoruz. 5 yili tamamlayinca nerelere gideriz allah bilir.
 
Hiç umursama bir anne bebeği her isdeginde onu sarıp sarmalar malıdır, yoksa çocuk öz guvensiz olur terkedilme korkusu yaşar sürekli.. Büyüyünce ya çok hırçın yada çok içine kapalı olur..Kimseyi umursama benim annemde bana kızıyor kucağına alışmış diye hiç umursamiyor um şurada kucağımda gezeceği 2-3 ayı kaldı sonra yalvarsakta kucakta durmayacaklar zaten
 
Sizinde eviniz sırtınızda yani bizim gibi Allah yardımcınız olsun..Bizim son yerimiz 4 yıl sonra emekli eşim Allah ın izniyle..
 
evet ya .. haklisin... takmiyorum umrumda degil. bir daha bebek olmayacaklar. ama ben ise baslayacam 6 ay sonra.. kreste de uyumaz zorluk cikartirsa diyebkorkuyorum.
 
Sende 3 cocugun yorgunluğu var bir de. Ayni evde esimi özlüyorum. Ramazana kadar haftasonu da isleri olacak kv tarafinda. Simdiden bunaldim. Yani bende ramazani bekliyorum yani.
 
Oy sizin orasi daha soğuk hemde kar. Burada da güneş var ama soğuk
 
Sizinde eviniz sırtınızda yani bizim gibi Allah yardımcınız olsun..Bizim son yerimiz 4 yıl sonra emekli eşim Allah ın izniyle..
memleketim sakarya. kpss kazandim ankaraya geldim. 6 yil kaldim. 6 yil sonra uni icin manisaya gitik. 5 yil kaldim. 5 yil sonra konyada gorevliydim. 3 yil kaldim. 3 yil sonra ankaaya dondum. 1 yil kaldim. sinavi kazaninca erzuma geldim. 1.5 yildir burdayimm. ben memleketime dönmek istedikce hep uzaklastim. yurt disina cikmaktan korkuyorum. cok gezdim il il ve cook yoruldum.
 
evet ya .. haklisin... takmiyorum umrumda degil. bir daha bebek olmayacaklar. ama ben ise baslayacam 6 ay sonra.. kreste de uyumaz zorluk cikartirsa diyebkorkuyorum.
6 ay sonra bir yaşına girecek koşacak oynayacak yorulacak kendisi uyuyakalacak zaten diş sıkıntısı da bitecek..Birde kreş bol oyuncak arkadaş ooo hiç üzme kendini oluruna bırak..
 
6 ay sonra bir yaşına girecek koşacak oynayacak yorulacak kendisi uyuyakalacak zaten diş sıkıntısı da bitecek..Birde kreş bol oyuncak arkadaş ooo hiç üzme kendini oluruna bırak..
dogru diyorsun.. moral oldun bana bugun. sagol canim.... annen tarafi cok can sıkıyor. herkez kendi ailesine baksin. takmiyorum sozzz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…