2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar günaydın dün okuyamadım geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Biraz konu dışı olacak ama sizleri samimi gördüğümden soruyorm düdüklü tencerelerinizden memnun musunuz?? Hangi marka kullanıyosunuz?? Alıcm ama forumlarda çok doğru bilgi edinemedim açıkçası. Herkes hepsine kötü diyo. 1 tane iyi varmış o da çok pahalı

Ben kullanamiyorum canim ama kv getirdi kendininkini.kucuk ve kolay.perfect marka.
25yildir fln kullaniyormus cok memnun

Aa konyada da bulunmuşsun Can'ım, ben de konyadayım

Ben de bole dusunuyorum.sonuc olarak bileklerimin kenarinda kemikler cikti ve devamli tutuluyor

Ramazan ayı geliyor oruç tutabilecekmiyiz acaba
Tutmasakta kocalarimiza sahur hazirlayabilecekmiyizzz beni stres bastı
Ya onu ben de düşünüyorum, emzirirken tutabilir miyim ki? Geçen sene de hamileydim tutamadım

Son günlerde bizde öyleyiz kucağımda uyuyor bıraktığım an uyanıyor kan alındıktan sonra huyu değişti cocuğun onu bırakicam diye korkuyo salıncağını seviyo orda uyutmayi deniycem ben

Tutacagim insallah :) gecen sene sahura kadar oturuyorduk o yiyiyordu ben bakiyordum yatiyorduk :)) ilk gece o uyumustu ben sofrayi hazirlamistim. O sicaktan uyuyamayan ben uyuyakalmistim. Büyük sürpriz oldu esime :-/

Tutacagim insallah :) gecen sene sahura kadar oturuyorduk o yiyiyordu ben bakiyordum yatiyorduk :)) ilk gece o uyumustu ben sofrayi hazirlamistim. O sicaktan uyuyamayan ben uyuyakalmistim. Büyük sürpriz oldu esime :-/
Ayy bu sene bari tutalım gecen sene cok kotu hissetmiştim :/

Bizde de durum aynı cnm ama ben rahatsız değilim illaki beni de onu da çok sevecek. Akşam eşime doğru atlayınca ben de rahat rahat sofrayı hazırlıyorum iyi tarafından bak

Zeytin veren var mi?
Bn veriyorum cnm önce kabuğunu soyuyodum şimdi soymadan parça parça veriyorm

Ben kullanamiyorum canim ama kv getirdi kendininkini.kucuk ve kolay.perfect marka.
25yildir fln kullaniyormus cok memnun
Bn de kullanmıyodum bana da annem getirdi perfect ve küçük :) ben de memnunum çok :) düdüklünün rahatlığını anladım oğlumdan sonra o yüzden almak istiyorm ama alacağım yenilerden olsun istedim de bilemedim şimdi

Manüel al canım yenilerden alma benim bir tane var 16 senedir kullanıyorum öyle matah bir marka olduğunda sanmam yeni bu sene içindeki lastik erimiş yenisini alacaktim, Annem illa bunu al dedi verdi Era yazıyor altında o benimkinden daha iyi içinin buharını hemen kendi bosaltiyor..Buarada benim 16 senelik düdüklü de Solingen miş günahını almışım alman markası çok iyidir oda..

Aslında ben de bnm manuelden çok memnunum cnm hoş önceden annem varken kullanıyodum sadece korkuyodum ama şimdi herşeyi koyuyorm da 1 tane yetmiyo aktarıyorm. Fiyatları da çok uygun mauellerin diğerlerine göre. Bi düşüneyim en iyisi :)

Günaydın canım. Bende bekliyorum yapmasini. Klasik sabah kakamiz yok görünürde. Bi halsizlik var bende hayirlisi.
Ya benim oğlum haftada bir yapiyor kendi başına ıkınıyo falan yapmaya başladı normalmi acaba bilemiyorum hep sorunluyduk zaten duphalac kullanıyorum oda haftada bir yapabiliyor rahatsızda olmuyor

Ya benim oğlum haftada bir yapiyor kendi başına ıkınıyo falan yapmaya başladı normalmi acaba bilemiyorum hep sorunluyduk zaten duphalac kullanıyorum oda haftada bir yapabiliyor rahatsızda olmuyor
Rahatsiz olmuyorsa düzeni o bebisin. Ama ek gidaya da gectik haftada bir az degil mi?

ben dün tuttum baya zorlandım ıkı senedir tutamıyorum ramazanda baslıycam allah nasio ederse sut durumuna göre 2-3 gün tutup bir gün ara vererek devam etmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…