Kızlar günaydın dün okuyamadım geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Biraz konu dışı olacak ama sizleri samimi gördüğümden soruyorm düdüklü tencerelerinizden memnun musunuz?? Hangi marka kullanıyosunuz?? Alıcm ama forumlarda çok doğru bilgi edinemedim açıkçası. Herkes hepsine kötü diyo. 1 tane iyi varmış o da çok pahalı
Aa konyada da bulunmuşsun Can'ım, ben de konyadayımmemleketim sakarya. kpss kazandim ankaraya geldim. 6 yil kaldim. 6 yil sonra uni icin manisaya gitik. 5 yil kaldim. 5 yil sonra konyada gorevliydim. 3 yil kaldim. 3 yil sonra ankaaya dondum. 1 yil kaldim. sinavi kazaninca erzuma geldim. 1.5 yildir burdayimm. ben memleketime dönmek istedikce hep uzaklastim. yurt disina cikmaktan korkuyorum. cok gezdim il il ve cook yoruldum.
9 da uyudu canım genelde de yarım saat aşağı yukarı aynı saatlerde uyurgece uykusuna kaçta geçtiniz canim. biz de cok sık uyanıyor uz. akşam 8de yatiyoruz.siz?
Ben de bole dusunuyorum.sonuc olarak bileklerimin kenarinda kemikler cikti ve devamli tutuluyorHiç umursama bir anne bebeği her isdeginde onu sarıp sarmalar malıdır, yoksa çocuk öz guvensiz olur terkedilme korkusu yaşar sürekli.. Büyüyünce ya çok hırçın yada çok içine kapalı olur..Kimseyi umursama benim annemde bana kızıyor kucağına alışmış diye hiç umursamiyor um şurada kucağımda gezeceği 2-3 ayı kaldı sonra yalvarsakta kucakta durmayacaklar zaten
Ya onu ben de düşünüyorum, emzirirken tutabilir miyim ki? Geçen sene de hamileydim tutamadımRamazan ayı geliyor oruç tutabilecekmiyiz acaba
Tutmasakta kocalarimiza sahur hazirlayabilecekmiyizzz beni stres bastı
gece uykusuna kaçta geçtiniz canim. biz de cok sık uyanıyor uz. akşam 8de yatiyoruz.siz?
Son günlerde bizde öyleyiz kucağımda uyuyor bıraktığım an uyanıyorben de senin gibi uyusun da bir rahat kahvalti ya da kahve molasi vereyim diyorum ama olmuyor. ne yapmam lazim bu bebegi kendi uyumasi icin. aglatma haric her yontemi denedim. sonuc sıfır. yokmu bana yardim edecek biri. bayramda ankaraya gidiyorum. orada da boyle olursa işim çok zor. gelen giden ziyaretler... off...
Tutacagim insallah :) gecen sene sahura kadar oturuyorduk o yiyiyordu ben bakiyordum yatiyorduk :)) ilk gece o uyumustu ben sofrayi hazirlamistim. O sicaktan uyuyamayan ben uyuyakalmistim. Büyük sürpriz oldu esime :-/Ramazan ayı geliyor oruç tutabilecekmiyiz acaba
Bende geçen sene kadir gecesi tuttum birtekYa onu ben de düşünüyorum, emzirirken tutabilir miyim ki? Geçen sene de hamileydim tutamadım
Ayy bu sene bari tutalım gecen sene cok kotu hissetmiştim :/Tutacagim insallah :) gecen sene sahura kadar oturuyorduk o yiyiyordu ben bakiyordum yatiyorduk :)) ilk gece o uyumustu ben sofrayi hazirlamistim. O sicaktan uyuyamayan ben uyuyakalmistim. Büyük sürpriz oldu esime :-/
Bizde de durum aynı cnm ama ben rahatsız değilim illaki beni de onu da çok sevecek. Akşam eşime doğru atlayınca ben de rahat rahat sofrayı hazırlıyorum iyi tarafından bakKızlar benim Bi problemim var kızım Babasina aşırı düşkün onun arkasından agliyor onun kucağına gitmek istiyor o kucağına alsın diye gözünün içine bakıyor ama bana karşı hic oyle degil gecen gun benim kucağımdan Babasina gitmek icin evi yıktı cok zoruma gidiyor geceleri uyumayan ben bütün islerini yapan ben her vaktim olduğunda kucağına alan saatlerce oyun oynayan karnını doyuran ben babası alıyor gezdiriyor kucağında uçuruyor Bi de cok ağladığında sakinleştirmede cok iyi esim ben panik oluyorum beni neden babası gibi sevmiyor bu kız gecen gun oturdum ağladım beni neden sevmiyor ben neyi eksik yapıyorum iyi anne degil miyim diye
Bn veriyorum cnm önce kabuğunu soyuyodum şimdi soymadan parça parça veriyormZeytin veren var mi?
Bn de kullanmıyodum bana da annem getirdi perfect ve küçük :) ben de memnunum çok :) düdüklünün rahatlığını anladım oğlumdan sonra o yüzden almak istiyorm ama alacağım yenilerden olsun istedim de bilemedim şimdiBen kullanamiyorum canim ama kv getirdi kendininkini.kucuk ve kolay.perfect marka.
25yildir fln kullaniyormus cok memnun
Manüel al canım yenilerden alma benim bir tane var 16 senedir kullanıyorum öyle matah bir marka olduğunda sanmam yeni bu sene içindeki lastik erimiş yenisini alacaktim, Annem illa bunu al dedi verdi Era yazıyor altında o benimkinden daha iyi içinin buharını hemen kendi bosaltiyor..Buarada benim 16 senelik düdüklü de Solingen miş günahını almışım alman markası çok iyidir oda..Kızlar günaydın dün okuyamadım geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Biraz konu dışı olacak ama sizleri samimi gördüğümden soruyorm düdüklü tencerelerinizden memnun musunuz?? Hangi marka kullanıyosunuz?? Alıcm ama forumlarda çok doğru bilgi edinemedim açıkçası. Herkes hepsine kötü diyo. 1 tane iyi varmış o da çok pahalı
Aslında ben de bnm manuelden çok memnunum cnm hoş önceden annem varken kullanıyodum sadece korkuyodum ama şimdi herşeyi koyuyorm da 1 tane yetmiyo aktarıyorm. Fiyatları da çok uygun mauellerin diğerlerine göre. Bi düşüneyim en iyisi :)Manüel al canım yenilerden alma benim bir tane var 16 senedir kullanıyorum öyle matah bir marka olduğunda sanmam yeni bu sene içindeki lastik erimiş yenisini alacaktim, Annem illa bunu al dedi verdi Era yazıyor altında o benimkinden daha iyi içinin buharını hemen kendi bosaltiyor..Buarada benim 16 senelik düdüklü de Solingen miş günahını almışım alman markası çok iyidir oda..
Benimde aynı canım sağ kolum dirsekten aşağısı ağrıyorBen de bole dusunuyorum.sonuc olarak bileklerimin kenarinda kemikler cikti ve devamli tutuluyor
Ya benim oğlum haftada bir yapiyor kendi başına ıkınıyo falan yapmaya başladı normalmi acaba bilemiyorum hep sorunluyduk zaten duphalac kullanıyorum oda haftada bir yapabiliyor rahatsızda olmuyorGünaydın canım. Bende bekliyorum yapmasini. Klasik sabah kakamiz yok görünürde. Bi halsizlik var bende hayirlisi.
Aynen ya herkes bi telasede benim elimde koca salata kasesi tikinmaktaAyy bu sene bari tutalım gecen sene cok kotu hissetmiştim :/
Rahatsiz olmuyorsa düzeni o bebisin. Ama ek gidaya da gectik haftada bir az degil mi?Ya benim oğlum haftada bir yapiyor kendi başına ıkınıyo falan yapmaya başladı normalmi acaba bilemiyorum hep sorunluyduk zaten duphalac kullanıyorum oda haftada bir yapabiliyor rahatsızda olmuyor
ben dün tuttum baya zorlandım ıkı senedir tutamıyorum ramazanda baslıycam allah nasio ederse sut durumuna göre 2-3 gün tutup bir gün ara vererek devam etmeyi planlıyorumRamazan ayı geliyor oruç tutabilecekmiyiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?