2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Rahatsiz olmuyorsa düzeni o bebisin. Ama ek gidaya da gectik haftada bir az degil mi?
Banada az geliyor canım ama çok rahatsız olmuyor kaka yapacağı zaman belli oluyor zaten duphalac verdiğim için kakası çokta katı olmuyor oğlum kendini çok sıkıyormuş o yüzden yapamiyormus Dr.öyle demişti artık müdahale etmiyorum

Aa konyada da bulunmuşsun Can'ım, ben de konyadayım
yaaa... meram da oturdum.. eski meram bağlarından eser yokk. her yer blok. apartman.. meliksah mahallesi var meramda. herkez bilirmiş orayı konyalıla tabi. orada oturdum. çok güzel semtti. konyayı hala çok özlerim. hele alaaddin tepesi, şimdi konyaya gidesim var..

Ben baya süt attım ya. Çok üzüldüm valla. Kızım için buzluğa koymuştum. Alerjisi olduğunu bilmiyordum ve onları sağdığım zaman süt ve yumurta tüketmiştim. Doğal olarak bebişime kullanamadım. Bağış yapmak aklıma gelmedi. Süreleri geçti ve attım. Buzluğun kapı kısmı sütlerimle doluydu. Şimdi o kadar sütüm yok.

Catlak mi vardi yoksa

Ayy bende özledim Alaaddini meramı mevlanayi bolulu ustanın etli ekmegini :/ 3 yıl oldu gitmedim

En azından beni görünce heyecanlansaydı bari

Esse nin 4-6 lt lik seti var bende. Daha önce ben de korkuyodum da büyük kolaylıkmış valla. Çok da memnunum

Ben de Selçuklu da oturuyorum Can'ım, dediğin yerleri de biliyorum :) ben de Alaaddin tepesinde çay a bayılırım :)

Kapagi cam olanlar cikti :)
Korkmasamonu alirdim heralde

Kapagi cam olanlar cikti :)
Korkmasamonu alirdim heralde

Hatta burdan bir arkadas baska bir konuda istemisti birinden.

Yazik olnus ya suttlerine(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…