Allah kabul etsin canim.ben dün tuttum baya zorlandım ıkı senedir tutamıyorum ramazanda baslıycam allah nasio ederse sut durumuna göre 2-3 gün tutup bir gün ara vererek devam etmeyi planlıyorum
sağol canım bende çok baş ağrısı yaptı ramzan oncesi ara ara tutup alışsam ıyı olacak borçlarda biterAllah kabul etsin canim.
Bende bir deneme yapabilirim önümüzdeki günlerde.
3 ramazan borcum varsağol canım bende çok baş ağrısı yaptı ramzan oncesi ara ara tutup alışsam ıyı olacak borçlarda biter
Banada az geliyor canım ama çok rahatsız olmuyor kaka yapacağı zaman belli oluyor zaten duphalac verdiğim için kakası çokta katı olmuyor oğlum kendini çok sıkıyormuş o yüzden yapamiyormus Dr.öyle demişti artık müdahale etmiyorumRahatsiz olmuyorsa düzeni o bebisin. Ama ek gidaya da gectik haftada bir az degil mi?
evet canım sakaryada yazlar cok bunaltıcı geciyor... düzce de güzel yer. hem serin hem sakinn.Esim sakaryali benim de bu arada :) gecen yazi hatirlamak istemiyorum ya 4 ay uyuyamadim sicakladim da anca sabah serininde.
benim 55 gün kaldı3 ramazan borcum var
yaaa... meram da oturdum.. eski meram bağlarından eser yokk. her yer blok. apartman.. meliksah mahallesi var meramda. herkez bilirmiş orayı konyalıla tabi. orada oturdum. çok güzel semtti. konyayı hala çok özlerim. hele alaaddin tepesi, şimdi konyaya gidesim var..Aa konyada da bulunmuşsun Can'ım, ben de konyadayım
Ben baya süt attım ya. Çok üzüldüm valla. Kızım için buzluğa koymuştum. Alerjisi olduğunu bilmiyordum ve onları sağdığım zaman süt ve yumurta tüketmiştim. Doğal olarak bebişime kullanamadım. Bağış yapmak aklıma gelmedi. Süreleri geçti ve attım. Buzluğun kapı kısmı sütlerimle doluydu. Şimdi o kadar sütüm yok.Yok dondurulmuss sut bagislamak istiyor.bebegi icmiyormus dondurulmuslari.kiskabilcak bir sey degil bence.
4 gun evde emziriyorum sorun yok da.diger gunler icin de sagiyorum, depoladiklarim az kaldi ama ek gidayi arttirip ogun alsa sorun olmicak.stres yaptim ben.sutum oldugu icin ben almicam zaten.daha cok ihtiyaci olan birine verse daha iyi olur.
Catlak mi vardi yoksaBanada az geliyor canım ama çok rahatsız olmuyor kaka yapacağı zaman belli oluyor zaten duphalac verdiğim için kakası çokta katı olmuyor oğlum kendini çok sıkıyormuş o yüzden yapamiyormus Dr.öyle demişti artık müdahale etmiyorum
Evet seviyorum aslinda burayı :) tek sikinti ayakalti olmasi :-/evet canım sakaryada yazlar cok bunaltıcı geciyor... düzce de güzel yer. hem serin hem sakinn.
Ayy bende özledim Alaaddini meramı mevlanayi bolulu ustanın etli ekmegini :/ 3 yıl oldu gitmedimyaaa... meram da oturdum.. eski meram bağlarından eser yokk. her yer blok. apartman.. meliksah mahallesi var meramda. herkez bilirmiş orayı konyalıla tabi. orada oturdum. çok güzel semtti. konyayı hala çok özlerim. hele alaaddin tepesi, şimdi konyaya gidesim var..
En azından beni görünce heyecanlansaydı bariBenim kızım da gündüzleri babayı görmediği için akşam babası gelince çok mutlu oluyor onun kucağını istiyor. Özlüyor. Bende babama küçükken düşkünmüşüm babama sarılıp uyurmuşum hatta ama tabiki annemi sevmediğim anlamına gelmiyor
Üzülme canım özlüyordur belki. Tabi ki çok iyi bir annesi lütfen böyle düşünme... kız çocukları biraz babacı oluyorlar
Esse nin 4-6 lt lik seti var bende. Daha önce ben de korkuyodum da büyük kolaylıkmış valla. Çok da memnunumKızlar günaydın dün okuyamadım geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Biraz konu dışı olacak ama sizleri samimi gördüğümden soruyorm düdüklü tencerelerinizden memnun musunuz?? Hangi marka kullanıyosunuz?? Alıcm ama forumlarda çok doğru bilgi edinemedim açıkçası. Herkes hepsine kötü diyo. 1 tane iyi varmış o da çok pahalı
Ben de Selçuklu da oturuyorum Can'ım, dediğin yerleri de biliyorum :) ben de Alaaddin tepesinde çay a bayılırım :)yaaa... meram da oturdum.. eski meram bağlarından eser yokk. her yer blok. apartman.. meliksah mahallesi var meramda. herkez bilirmiş orayı konyalıla tabi. orada oturdum. çok güzel semtti. konyayı hala çok özlerim. hele alaaddin tepesi, şimdi konyaya gidesim var..
Beklerim Can'ım, eşim tarafından hemşerim :)Ayy bende özledim Alaaddini meramı mevlanayi bolulu ustanın etli ekmegini :/ 3 yıl oldu gitmedim
Çatlak yokmuş ama kendini çok sıkıyor o yüzden yapamiyor demişti drCatlak mi vardi yoksa
Bizde de durum aynı cnm ama ben rahatsız değilim illaki beni de onu da çok sevecek. Akşam eşime doğru atlayınca ben de rahat rahat sofrayı hazırlıyorum iyi tarafından bak
Bn veriyorum cnm önce kabuğunu soyuyodum şimdi soymadan parça parça veriyorm
Bn de kullanmıyodum bana da annem getirdi perfect ve küçük :) ben de memnunum çok :) düdüklünün rahatlığını anladım oğlumdan sonra o yüzden almak istiyorm ama alacağım yenilerden olsun istedim de bilemedim şimdi
Bizde de durum aynı cnm ama ben rahatsız değilim illaki beni de onu da çok sevecek. Akşam eşime doğru atlayınca ben de rahat rahat sofrayı hazırlıyorum iyi tarafından bak
Bn veriyorum cnm önce kabuğunu soyuyodum şimdi soymadan parça parça veriyorm
Bn de kullanmıyodum bana da annem getirdi perfect ve küçük :) ben de memnunum çok :) düdüklünün rahatlığını anladım oğlumdan sonra o yüzden almak istiyorm ama alacağım yenilerden olsun istedim de bilemedim şimdi
Ben baya süt attım ya. Çok üzüldüm valla. Kızım için buzluğa koymuştum. Alerjisi olduğunu bilmiyordum ve onları sağdığım zaman süt ve yumurta tüketmiştim. Doğal olarak bebişime kullanamadım. Bağış yapmak aklıma gelmedi. Süreleri geçti ve attım. Buzluğun kapı kısmı sütlerimle doluydu. Şimdi o kadar sütüm yok.
Üzüldüm şimdi. Bilseydim gönderirdim.Kapagi cam olanlar cikti :)
Korkmasamonu alirdim heralde
Hatta burdan bir arkadas baska bir konuda istemisti birinden.
Yazik olnus ya suttlerine(
Oyy tesekkur ederim canımBeklerim Can'ım, eşim tarafından hemşerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?