Bakayım bi esse ye de cnm sağol. Aynen büuük kolaylık koy pişsin :)Esse nin 4-6 lt lik seti var bende. Daha önce ben de korkuyodum da büyük kolaylıkmış valla. Çok da memnunum
Cam olanlarda muhtemelen bıhardan içi görülmez. Bi de emsan füzyon var ya ona bakmıştım pişirme süresi normal tencereden kısaymış ama bi düdüklü gibi değilmiş memnun değil alanlar o açıdan. Bn de vazgeçtim vakit nakittirKapagi cam olanlar cikti :)
Korkmasamonu alirdim heralde
aaa evet bi de etli ekmek vardi demi. olsa da yesek..Ayy bende özledim Alaaddini meramı mevlanayi bolulu ustanın etli ekmegini :/ 3 yıl oldu gitmedim
O kadar cok yapan yer var ama oranın tadı bi baskaaaa evet bi de etli ekmek vardi demi. olsa da yesek..
evet mesela erzurumda da etli ekmek var ama konyadakiyle alakasi bile yok. konya göze de hitap ediyor. bir metre uzunlugunda tahtanin uzerinde yine bir metre uzunlugunda pideyi gorunce cok sasirmistim.O kadar cok yapan yer var ama oranın tadı bi baska
evet mesela erzurumda da etli ekmek var ama konyadakiyle alakasi bile yok. konya göze de hitap ediyor. bir metre uzunlugunda tahtanin uzerinde yine bir metre uzunlugunda pideyi gorunce cok sasirmistim.
Hani nerdeeNabıyonuz siz yeaa etli ekmek filandiyette olan din kardeşlerimiz var burda
Ben ferromixin veriyorum. Kabızlık yok, hazımsızlık yok. Toz olduğu için az bir meyvenin içine karıştırıp veriyorum. İçinde C vitamini, demir çinko ve A vitamini vardı diye hatırlıyorum. Vegaferon la ilgili çok araştırdım. Hiç biri iyi şeyler yazmıyor. Ayrıca bunun içindeki demir üstü kaplı olduğu için boyama yada huzursuzluk da yapmıyorevet test yaptirdim. ilaci vermemisdim hic. ama hep supelendim kansizliktan. tahlil sonucu kansiz cikti. simdi supravit ve vegaferon veriyorum. ama dedigin ilaci yarin doktora soracam. dedigin gibi dis de boyuyor vegaferon. sagol canim.
Aaa sen pazartesi ölüm orucuna basliyordunNaaabıyonuz siz yeaa etli ekmek filandiyette olan din kardeşlerimiz var burda
Benimki de perfect iyi pişiriyor valla. Bir de fissler var ama tencere çok ağır ve çok hızlı pişiriyor. Et ve kemik pişirmek için iyi ama sebzeleri dk geçince eritiyor. O yüzden de ben perfect olanı kullanıyorum.Ben kullanamiyorum canim ama kv getirdi kendininkini.kucuk ve kolay.perfect marka.
25yildir fln kullaniyormus cok memnun
Bizim din kültürü öğretmeni sütü azalmasın diye bir gün tuttu bir gün tutmadı geçen sene bu sene kızı 1 yaşını geçti herhalde tam tutacak bu sene. Sizde böyle bir deneyin.Ya onu ben de düşünüyorum, emzirirken tutabilir miyim ki? Geçen sene de hamileydim tutamadım
KIZLAR MRB BEBISLERIN BOYU VE KILOSU NEKADAR OLMALI BU DONEM
Hani nerdee
Aaa sen pazartesi ölüm orucuna basliyordun
Bizde 2014 de ewlendikTeşekkür ederim canım. 2014 te evlendik. 2 yıl oldu. Çocukla bir şey anlaşılmıyor. Şu an eşim onu uyutmaya çalışıyor.
Canim ideal bilmiyorum ama kızım 7 ay 22 günlük iken 70 cm 9800 gr geldi doktor ayına göre biraz ileri dedi boy ve kilosunaKIZLAR MRB BEBISLERIN BOYU VE KILOSU NEKADAR OLMALI BU DONEM
Tutucam inş ben bu sene geçn senede 10 gün falan tutabilmiştm başlardaAyy bu sene bari tutalım gecen sene cok kotu hissetmiştim :/
bebeler uyursa daha iyi olacagizŞekerler nasılsınız
Yan yatti camura batti dimiŞey oldu yaa tam başlıycaktım şey olduhoff olmadı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?