2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

bebeler uyursa daha iyi olacagizsen nasilsin cicim

Ne olsun:) bütün gün gözüm yer görmüyor. Okul ev bir de kız :)) Yukarıdan da diş geliyor galiba. Cızzzzzzzzzzzzzz devamlı
Dün doktora gittim ilacın dozunu 2ye katladı. İyice motor su kaynatmış Bende iyice işin b... çıktı be ya

evet canim bugun doktora ferrimixin icin gorusmeye gittim. ayni senin ve diger arkadaslarin dedigini dedi ve biz de ferromixine basladik. hepinize cok tesekkurler.

Bende yorgun. Evi sildim süpürdüm azıcık. Ama havadan mıdır nedir? Heryerim ağrıyor. Halim yokkk :) Ay ne zaman düzeleceğim ben
Karnim agriyor basim agriyor. Evi bugun saldim yemek de vardi. Bi alperi yikadim kendim dus aldim mutfagi toparladim o kadar. Ama bu kadarcik sey yetti bana

Ben kiz buranin en zayifi galiba. 2si de 8. Ay kontrolune gittik. 7260 oluvermis bu 160 gr almis ( boyu 70 cm. 2580kg dogmustu. Dogmadan kadin doktorum annesi gibi minyon olcak derdi. Dogdu simdide cocuk doktoru aynisini soyluyo

Canım benimkide ayın 9 aylık olucak 5 gün sonra, 2200 doğdu erken dogum şuan 7300 sanırım, aslında kılı alımı çok güzel gitti 4. Aydan sonra bozuldu memeyi reddetti, bende zorladim emmesi için kazandım sukur tabi o ara durdu kilo alımı, sonra grip olduk kilo verdi sonra bir ateş gene verdi derken bu aradayız yani çok zayifiz ama doktora gore kilo alımı çok iyi bende çok taktim biara zayıf diye çok üzülüyordum sanki bakamiyomusum gibi ama yemesi iyi sukur artık takmiyirum sağlıklı olsun da zayıf olsun diyorum

kuzum ya umarim daha iyi olur. bazen her sey cok yorucu ve bazen daha bile yorucu

kuzum ya umarim daha iyi olur. bazen her sey cok yorucu ve bazen daha bile yorucu
Kızın sadece dişi çıkıyor. Su kaynatan benim tatlım ya:) Psikiyatrik destek alıyorum da. Pek iyi oluyor ama doktor dozu artırmaya kadar verdi. İyice kulaklarım ağzımda gezecekmişim. Deneyip göreceğiz. Burda kim diyordu bende gideyim diye. Valla kesin gidin emzirmiyorsanız, pek iyi oluyor.

Geçmiş olsun güzelim

İyi geceler herkese.çok alakasız olacak ama bişey sormam lazım acil.ben resmi bi kurumda veznedar unvanıyla çalışıyorum.cmt günleri de çalışıyorm sürekli orda bulunmasam da gitmek zorundayım.şimdi kurumun başka bi biriminde daha rahat bi yerden teklif geldi ama memur olarak.cmt yok.idari tatillerde tatil.çıkışı belli.normalde veznedar memurun bi üstü gibi düşünün.yükselmesi falan daha kolay.ama herkesten gec cikiyorum.kurumun özellesmë ihtimali de var.unvanla gitsem daha iyi olur olası havuz durumunda.suan karar vermem lazım.cmt çalışmak çok zorluyor beni.bebek de var artık.nasipse 2.yi de istiyoruz.siz olsanız napardiniz.

Hanımlar sezeryanlıyım 1 haftadır sol kasıgıma ard arda ani kramplar giriyor bebeğim 7,5 aylık normal gelmiyor bana sizlerede oluyor mu

Bn diyodum cnm bakalım bu araşar yorgunluk var sadece onun dışında iyi hissediyorum o yüzden askıya aldım :) inşllh hep iyi oluruz

Şu an çalışmıyorm cnm bn ama fikrim şu yönde; bi süre daha çok zorlanırsın tabiki ama sonraki durumu göz önüne alırsan yani söylediğine göre veznedarlıktaki imkanlar daha iyi. Eğer çalışmayı düşünüyosan ve ihtiyacın da varsa böyle devam et. Tabiki bnm fikrim.. Ben olsam ne yapardım??? Büyük ihtimalle dayanamazdım yani 2.yi de isteseydim kesinlikle işi bırakırdım ama kendine inancın varsa ve işinde gelecek görüyosan böyle devam et. Eğer memurluk yetecekse sana pişman olmayacaksan geçiş yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…