Bende istifa vericem bu gidişle :/Ben ev hanımıyım artık bana sorma
Günaydın canım sıkıntısiz çıkarsın kuzucuk insallah benimki daha dis yokken sıkıştırıyo çiğniyor memeyi dis cikinca napar artık bilmek istemiyorumGünaydın kızlar
2 gündür giremedim. Sanırım üst dişler geliyor kızım çok huysuz ve uykusuz. Çok ağlıyor.
Dün sabah sulu kaka yaptı. Diştendir diye düşünüyorum.
Gece koynumda uyumak istedi. Benden ayrılmak istemedi yavrum
Bir de dün sabah emzrirken ilk kez ısırdı beklemediğim için aah diye bağırdım kızım yüzüne bakıp ağlamaya başladı ve bi süre emmefi resmen trip yaptı teyzesinden bana gelmedi. Annem de canın acısa bile belli etme memeden soğutursun dedi. Artık dişimi sıkıyorum yeterki emsin
Bende istifa vericem bu gidişle :/
Amaann kendi gitti tacizleri başladı bi rahat vermedi :/ zaten dondü iki gün önce ama torununa gitmis bi sure orda kalıp bizi ikna edip dönmeyi düşünüyormuş valla cat kapı gelirlerse acmam kapıyı dedim esimeKv siz ev rahat geldi tabi
Amaann kendi gitti tacizleri başladı bi rahat vermedi :/ zaten dondü iki gün önce ama torununa gitmis bi sure orda kalıp bizi ikna edip dönmeyi düşünüyormuş valla cat kapı gelirlerse acmam kapıyı dedim esime
Saol canım valla gaz sancıların da bu kadar yormuyordu veni:/Günaydın canım sıkıntısiz çıkarsın kuzucuk insallah benimki daha dis yokken sıkıştırıyo çiğniyor memeyi dis cikinca napar artık bilmek istemiyorum
Benim gibi üşenmeyip el açması patatesli börek yapsaydınAciktim yaaakoca salata ve az ekmek ve yemek bunlarla bu bünye doyar mıığğ
Allah kolaylık versin canım tez zamanda çıkarsın inşallah.Saol canım valla gaz sancıların da bu kadar yormuyordu veni:/
DemeBenim gibi üşenmeyip el açması patatesli börek yapsaydınPişmanmıyım pismanım, zevk aldım mı çoook
Cağ kebabı varken etli ekmek mi yenir Erzurum da,bak aklıma geldi gözlerim doldu yaaaa evet bi de etli ekmek vardi demi. olsa da yesek..
Ah bebem ah yerken çok acı çektimDemebana bunu demeyecektin
Benimki de ısırıyor arada. Disinin izi çıktı beynimde bi cizirti hissettim resmenGünaydın kızlar
2 gündür giremedim. Sanırım üst dişler geliyor kızım çok huysuz ve uykusuz. Çok ağlıyor.
Dün sabah sulu kaka yaptı. Diştendir diye düşünüyorum.
Gece koynumda uyumak istedi. Benden ayrılmak istemedi yavrum
Bir de dün sabah emzrirken ilk kez ısırdı beklemediğim için aah diye bağırdım kızım yüzüne bakıp ağlamaya başladı ve bi süre emmefi resmen trip yaptı teyzesinden bana gelmedi. Annem de canın acısa bile belli etme memeden soğutursun dedi. Artık dişimi sıkıyorum yeterki emsin
Benim gibi üşenmeyip el açması patatesli börek yapsaydınPişmanmıyım pismanım, zevk aldım mı çoook
Belli belliAh bebem ah yerken çok acı çektim
Afedersin ruh hastalari ya. Annem kvmi normal akilda gormedigini takmadigini soyledi. E dedim devamli maruz kalinca takmamak elde mi?Amaann kendi gitti tacizleri başladı bi rahat vermedi :/ zaten dondü iki gün önce ama torununa gitmis bi sure orda kalıp bizi ikna edip dönmeyi düşünüyormuş valla cat kapı gelirlerse acmam kapıyı dedim esime
Wuuuu seni gözüm tuttu ahbap
Emzirmekten değil acliktan acliktanEmzirenlerde özür dileyerek konuyu kapatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?