2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Günaydın kızlar

2 gündür giremedim. Sanırım üst dişler geliyor kızım çok huysuz ve uykusuz. Çok ağlıyor.

Dün sabah sulu kaka yaptı. Diştendir diye düşünüyorum.

Gece koynumda uyumak istedi. Benden ayrılmak istemedi yavrum

Bir de dün sabah emzrirken ilk kez ısırdı beklemediğim için aah diye bağırdım kızım yüzüne bakıp ağlamaya başladı ve bi süre emmefi resmen trip yaptı teyzesinden bana gelmedi. Annem de canın acısa bile belli etme memeden soğutursun dedi. Artık dişimi sıkıyorum yeterki emsin

Günaydın canım sıkıntısiz çıkarsın kuzucuk insallah benimki daha dis yokken sıkıştırıyo çiğniyor memeyi dis cikinca napar artık bilmek istemiyorum

Kv siz ev rahat geldi tabi
Amaann kendi gitti tacizleri başladı bi rahat vermedi :/ zaten dondü iki gün önce ama torununa gitmis bi sure orda kalıp bizi ikna edip dönmeyi düşünüyormuş valla cat kapı gelirlerse acmam kapıyı dedim esime

Alma kız! Ay bu ne yüzsüzlük ayol kocana da de merhamet merhamet nereye kadar?kıymet bilse rahat dursa başımın üstünde yeri var ama bizim huzurumuz ne olacak

Benimki de ısırıyor arada. Disinin izi çıktı beynimde bi cizirti hissettim resmen tirsa tirsa emziriyorum resmen. Isirmadan emmeye alissalar ya

Afedersin ruh hastalari ya. Annem kvmi normal akilda gormedigini takmadigini soyledi. E dedim devamli maruz kalinca takmamak elde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…