Anam 61 mi? Bunu demiyecektin can evimden vurdun beniEmzirmekten değil acliktan acliktanya tarti bir kere 61 dedi aksam bir daha demedi bende cok dikkat edemedim
62 artik çakildım kaldimAnam 61 mi? Bunu demiyecektin can evimden vurdun beni
62 çok iyi rakam ya bunu korusan yeterde artar bence..Bende başlasam yürüyüşe çok iyi olacak havalar çok soğuk üşeniyorum..62 artik çakildım kaldim
Burada da soguk iste ama step aleti ile günlük 15dk bile yeter de iste. Ay usenmesem de kalkip yapsam şimdi62 çok iyi rakam ya bunu korusan yeterde artar bence..Bende başlasam yürüyüşe çok iyi olacak havalar çok soğuk üşeniyorum..
Pazartesi den itibaren yaz geliyormuş,hafta sonu çıkayım kendime yürüyüş yaparken giymek için ciciler bakayım,motive edeyim kendimi..Belki para harcadım israf olmasın diye aldıkları mın hatrına düzenli yürürümBurada da soguk iste ama step aleti ile günlük 15dk bile yeter de iste. Ay usenmesem de kalkip yapsam şimdi62 iyi de en azindan bi 59 olsam ya
Pekmez,zeytin,tam buğday ekmeği, meyve, Patates vb..Az önce elim omzuma gitti. Ay orda ıslak bir şey vardı. Elimi omzumdan nasıl kaçırdım anlatamam. Nedense aklıma sümüklü böcek geldi. Hani çok ıslak görünümleri oluyor ya. Hâlbuki evin içinde sümüklü böceğin ne işi var. Bahçeli müstakil evde mi oturuyoruz nerdeee? Etrafımız dört duvar. Börtü böcekten o kadar korkuyorum ki aklıma ilk onlar geliyor. Meğer armutmuş. Bu sabah kıza rendelemiştim. Omzumda ne işi vardı? Onu ben de bilmiyorum. Sabah sabah korku aksiyon her şey yaşadım valla. Armutlu mamayı da yemedi. Diyet mamasını yememeye başladı. Dün hipp kayısı püresi ekledim, yedi. Bu sabah da armut rendeleyeyim dedim, onu yemedi. Hipp kayısı püresine bayılıyor ama ondan da soğuyabilir. Kızıma sabahları ne yedircem ya. Varsa öneriniz dinleyebilirim. Annem beni hiç mutfağa sokmadı. Evlendim, afalladım resmen. Sütsüz yumurtasız ne hazırlayabilirim ben bu bebişe
Esim cok kırgın memlekette herkese beni dövdüler kufur ettiler hakaret ettiler demis ruh hastası dedi de noldu 3 gun bakmadı buyuk oglu sonra pişman olmus ben en cok onların yanına yakışırım oraya gonder beni demis esim kabul etmedi madem dövüyormuşuz bizim yanımızda isi yok bundan sonra dedi cok zoruna gitti belli etmiyo ama üzülüyo farkındayımAlma kız! Ay bu ne yüzsüzlük ayolkocana da de merhamet merhamet nereye kadar?kıymet bilse rahat dursa başımın üstünde yeri var ama bizim huzurumuz ne olacak
Takmak bi kenara psikolojim bozuldu aynı evde takmamak mümkün değilAfedersin ruh hastalari ya. Annem kvmi normal akilda gormedigini takmadigini soyledi. E dedim devamli maruz kalinca takmamak elde mi?
Amin canım inşallahAllah kolaylık versin canım tez zamanda çıkarsın inşallah.
Yatarak emzirince sanki daha az ısırıyor gibi. Dünden beri bende tırsıyorum ama emzirme zorundayım bunu düşünerek kendimi telkin ediyorumBenimki de ısırıyor arada. Disinin izi çıktı beynimde bi cizirti hissettim resmentirsa tirsa emziriyorum resmen. Isirmadan emmeye alissalar ya
Bi tane de küçük beden birsey alPazartesi den itibaren yaz geliyormuş,hafta sonu çıkayım kendime yürüyüş yaparken giymek için ciciler bakayım,motive edeyim kendimi..Belki para harcadım israf olmasın diye aldıkları mın hatrına düzenli yürürüm
Ya ondan haberleri kim getiriyorsa getirmesin. Bari yokken tamamen olmasin o evde ya.Takmak bi kenara psikolojim bozuldu aynı evde takmamak mümkün değil
Iste kiyamiyorum ama insanın da fena cani aciyorAmin canım inşallah
Yatarak emzirince sanki daha az ısırıyor gibi. Dünden beri bende tırsıyorum ama emzirme zorundayım bunu düşünerek kendimi telkin ediyorum
Kimin yanindaysa ona aratıyor esime açma tlflari artık dedimYa ondan haberleri kim getiriyorsa getirmesin. Bari yokken tamamen olmasin o evde ya.
Ben bugün köfte yaptım ilk kez fırında hindi yapıp vermiştim biraz zorlanmıştı ama yemişti nugget iyi fıkirmis canım denerim ama koy tavuğu siparişi vermiştim onu bekliyorumKızlar iki gündür Emir e nugget yapıyorum veriyorum eline yiyor,tabi bende yanında duruyorum arada elimle parçalayıp destek oluyorum.. Bebişleriniz yutmayı öğrendiyse tavsiye ederim tabi her yeri batıyor ama işaret parmağım şeklinde bir tavuk yemiş oluyor..
Zeytin sevmiyor, patatese alerjisi var. Tam buğday elmeğini hazır mı alıyorsunuz yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz? Gerçi ondan da korkuyorum. Ruşeymi kabul etmedi vücudu ama deneyeyim.Pekmez,zeytin,tam buğday ekmeği, meyve, Patates vb..
Ben haşladım verdim eline yiyemedi göğüs kupkuru birşey zaten ,galeta ununa bandırıp az zeytinyağında çeviriyorum içi sulu kalıyor.. Yağsız kıyma ile köfte iyi olmuyor içine zeytinyağı taze soğan nane kimyon ekledim çok sevdi ama kuru oldu .Evdeki kıymalar bitsin kıymasına bir küp yağda çektircem.. Yumuşak olsun diye..Ben bugün köfte yaptım ilk kez fırında hindi yapıp vermiştim biraz zorlanmıştı ama yemişti nugget iyi fıkirmis canım denerim ama koy tavuğu siparişi vermiştim onu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?