2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Zeytin sevmiyor, patatese alerjisi var. Tam buğday elmeğini hazır mı alıyorsunuz yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz? Gerçi ondan da korkuyorum. Ruşeymi kabul etmedi vücudu ama deneyeyim.
Hazır alıyorum canım kendinde yapabilirsin çok basit umarım dokunmaz çok besleyici ve vitaminli mahrum kalmaz inşallah..

Sütsüz yumurtasız bebe bisküvisi buldum. Pekmez yüksek ısıya maruz kalmamalı ya. Pekmez hiç kullanmasam hamurunda tuhaflık olur mu? Hamur işleri ve yemek konusunda çok beceriksizim de.

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-04-14-12-26.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 28
Kuzudan çektirdim ben canım yagliydi icine kimyon nane azıcık soğan zeytinyağı cok azda irmik koydum tereyagiyla çevirdim biraz azıcık tam buğday unu serptim biraz suyla pişirdim yumusak oldu daha yemedi bakalım beğenecek mi

Doktorumda persentil tablosundan bakarak sorun olmadigini soyluyo. Bizde 2 aylikken bronsit baslangici olduk daha sonraki aylar nezle olduk istahi baya azalmisti. Simdi yine yemiyo. 1 haziranda ise baslicam icim hic rahat degil. Bisey yedirirken agzini kitliyo bu ara biberonuda icmiyo. Benimki 3. Ayda emmeyi birakti zaten surekli sagiyodum tutamiyodu memeyi. Saglikli olsunlar geresi onemli degil aslinda.

Arkadaşlar oğlumun yüzünün birkaç yerinde sivilce gibi kizarikliklar oldu bişeye alarji mi oldu vücudunda falan yok

Benimkide kuzu ama 0 yağlı bende az ekletcem artık.. Afiyet olsun çok sever bebekler eti çok seviyor..

Sütsüz yumurtasız bebe bisküvisi buldum. Pekmez yüksek ısıya maruz kalmamalı ya. Pekmez hiç kullanmasam hamurunda tuhaflık olur mu? Hamur işleri ve yemek konusunda çok beceriksizim de.
Bizde pekmezi içine koymuyoruz canım yedirirken içine ekliyoruz sonradan..

Bende sutlac yapmak istiyorum bebeem in Elmalı tarcinli tarifi vardı onu denicem :) dun taze fasulye havuc sarmisak ve bi kucuk parca soğanı tereyagiyla biraz kavurdum bir yemek kasığı pirinç ekleyip pişirdim puturlu kalacak sekilde kısa süreli blendirdan geçirdim baya bi sevdi valla ben tarifsiz kafama gore yapıyorum evde olanlardan :)

Büyük konuşmıyayım da ben olsam aynı evde duramazdım bi daha, gitsin evinde kalsın, ne işi var artık sizde

Ben kesinlikle memuriyeti seçerdim, ki saatim işim belli olsun. Ben önce rahatımı seçerim her zaman .

Bende tarçınlı yaptım elma eklemedim, kıyma çıkardım bende bugün taze fasulye yapcam ekleyim seninkilerden sağol değişiklik olsun..Sütlü tarhana kaynatiyorum şimdi umarım ağzını açar beyim..

Her zaman aynı iştahda olmuyorlar ki canım zorlamıyorum bende yemeyince emziriyorum ilk zamanlar takiyodum o kadar uğraşıyorum bosa gidiyo vitaminler diye :)

Amin Can'ım, Allah bilir elbet, de keşke biraz kul da bilse!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…