Hazır alıyorum canım kendinde yapabilirsin çok basit umarım dokunmaz çok besleyici ve vitaminli mahrum kalmaz inşallah..Zeytin sevmiyor, patatese alerjisi var. Tam buğday elmeğini hazır mı alıyorsunuz yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz? Gerçi ondan da korkuyorum. Ruşeymi kabul etmedi vücudu ama deneyeyim.
Kuzudan çektirdim ben canım yagliydi icine kimyon nane azıcık soğan zeytinyağı cok azda irmik koydum tereyagiyla çevirdim biraz azıcık tam buğday unu serptim biraz suyla pişirdim yumusak oldu daha yemedi bakalım beğenecek miBen haşladım verdim eline yiyemedi göğüs kupkuru birşey zaten ,galeta ununa bandırıp az zeytinyağında çeviriyorum içi sulu kalıyor.. Yağsız kıyma ile köfte iyi olmuyor içine zeytinyağı taze soğan nane kimyon ekledim çok sevdi ama kuru oldu .Evdeki kıymalar bitsin kıymasına bir küp yağda çektircem.. Yumuşak olsun diye..
Canım benimkide ayın 9 aylık olucak 5 gün sonra, 2200 doğdu erken dogum şuan 7300 sanırım, aslında kılı alımı çok güzel gitti 4. Aydan sonra bozuldu memeyi reddetti, bende zorladim emmesi için kazandım sukur tabi o ara durdu kilo alımı, sonra grip olduk kilo verdi sonra bir ateş gene verdi derken bu aradayız yani çok zayifiz ama doktora gore kilo alımı çok iyi bende çok taktim biara zayıf diye çok üzülüyordum sanki bakamiyomusum gibi ama yemesi iyi sukur artık takmiyirum sağlıklı olsun da zayıf olsun diyorum
Benimkide kuzu ama 0 yağlı bende az ekletcem artık.. Afiyet olsun çok sever bebekler eti çok seviyor..Kuzudan çektirdim ben canım yagliydi icine kimyon nane azıcık soğan zeytinyağı cok azda irmik koydum tereyagiyla çevirdim biraz azıcık tam buğday unu serptim biraz suyla pişirdim yumusak oldu daha yemedi bakalım beğenecek mi
Bizde pekmezi içine koymuyoruz canım yedirirken içine ekliyoruz sonradan..Sütsüz yumurtasız bebe bisküvisi buldum. Pekmez yüksek ısıya maruz kalmamalı ya. Pekmez hiç kullanmasam hamurunda tuhaflık olur mu? Hamur işleri ve yemek konusunda çok beceriksizim de.
Acmasin bir iki susar elbet.Kimin yanindaysa ona aratıyor esime açma tlflari artık dedim
Arada da alperin sadece yanagi kabarip iniyor dun aksam hafif vardi gecmis.Arkadaşlar oğlumun yüzünün birkaç yerinde sivilce gibi kizarikliklar oldu bişeye alarji mi oldu vücudunda falan yok
Bende sutlac yapmak istiyorumDün tam buğday unundan patatesli börek yaptım yedirdim çok sevdi..Marulun kenar yapraklarını koparıyorum ortasındaki sert beyaz kısmı veriyorum çok seviyor, salatalık soyup veriyorum, kabak,dereotu tam buğday unu, yumurta sarısıyla mücver yapıyorum,dün sütlaç yaptım aklıma gelenler bunlar..Sizde yemek tariflerinizi paylaşırsaniz çeşit olur arkadaşlar hem bize hem dışardan okuyanlara bir faydamiz olur belki..
Esim cok kırgın memlekette herkese beni dövdüler kufur ettiler hakaret ettiler demis ruh hastası dedi de noldu 3 gun bakmadı buyuk oglu sonra pişman olmus ben en cok onların yanına yakışırım oraya gonder beni demis esim kabul etmedi madem dövüyormuşuz bizim yanımızda isi yok bundan sonra dedi cok zoruna gitti belli etmiyo ama üzülüyo farkındayımonca yıl emek ver bi of bile deme gördüğün muameleye bak ne diyim Allah bilsin
Kapının önünden bile geçmesin getirirlerse de açmam kapıyı diye acik acik söyledim zaten o da açma dediBüyük konuşmıyayım da ben olsam aynı evde duramazdım bi daha, gitsin evinde kalsın, ne işi var artık sizde
Kapının önünden bile geçmesin getirirlerse de açmam kapıyı diye acik acik söyledim zaten o da açma dedi
Ben kesinlikle memuriyeti seçerdim, ki saatim işim belli olsun. Ben önce rahatımı seçerim her zaman .İyi geceler herkese.çok alakasız olacak ama bişey sormam lazım acil.ben resmi bi kurumda veznedar unvanıyla çalışıyorum.cmt günleri de çalışıyorm sürekli orda bulunmasam da gitmek zorundayım.şimdi kurumun başka bi biriminde daha rahat bi yerden teklif geldi ama memur olarak.cmt yok.idari tatillerde tatil.çıkışı belli.normalde veznedar memurun bi üstü gibi düşünün.yükselmesi falan daha kolay.ama herkesten gec cikiyorum.kurumun özellesmë ihtimali de var.unvanla gitsem daha iyi olur olası havuz durumunda.suan karar vermem lazım.cmt çalışmak çok zorluyor beni.bebek de var artık.nasipse 2.yi de istiyoruz.siz olsanız napardiniz.
Bende tarçınlı yaptım elma eklemedim, kıyma çıkardım bende bugün taze fasulye yapcam ekleyim seninkilerden sağol değişiklik olsun..Sütlü tarhana kaynatiyorum şimdi umarım ağzını açar beyim..Bende sutlac yapmak istiyorumbebeem in Elmalı tarcinli tarifi vardı onu denicem :) dun taze fasulye havuc sarmisak ve bi kucuk parca soğanı tereyagiyla biraz kavurdum bir yemek kasığı pirinç ekleyip pişirdim puturlu kalacak sekilde kısa süreli blendirdan geçirdim baya bi sevdi valla ben tarifsiz kafama gore yapıyorum evde olanlardan :)
Mesleğin ne Can'ım?Ise donmeyi de cok istiyorum ama oglan bensiz duracak gibi degil :/ zaten bakacak kimse de yok gece bakıcısı bulmak zor
Her zaman aynı iştahda olmuyorlar ki canım zorlamıyorum bende yemeyince emziriyorum ilk zamanlar takiyodum o kadar uğraşıyorum bosa gidiyo vitaminler diye :)Bende tarçınlı yaptım elma eklemedim, kıyma çıkardım bende bugün taze fasulye yapcam bende ekleyim seninkilerden sağol değişiklik olsun..Sütlü tarhana kaynatiyorum şimdi umarım ağzını açar beyim..
Amin Can'ım, Allah bilir elbet, de keşke biraz kul da bilse!!!Esim cok kırgın memlekette herkese beni dövdüler kufur ettiler hakaret ettiler demis ruh hastası dedi de noldu 3 gun bakmadı buyuk oglu sonra pişman olmus ben en cok onların yanına yakışırım oraya gonder beni demis esim kabul etmedi madem dövüyormuşuz bizim yanımızda isi yok bundan sonra dedi cok zoruna gitti belli etmiyo ama üzülüyo farkındayımonca yıl emek ver bi of bile deme gördüğün muameleye bak ne diyim Allah bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?