2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Iste kiyamiyorum ama insanın da fena cani aciyor

Ben bugün köfte yaptım ilk kez fırında hindi yapıp vermiştim biraz zorlanmıştı ama yemişti nugget iyi fıkirmis canım denerim ama koy tavuğu siparişi vermiştim onu bekliyorum
Köftesi nasıl yaptın canım?
Ben henüz kıyma et tavuk vermedim. Artık başlamalıyım

Arkadaşlar oğlumun yüzünün birkaç yerinde sivilce gibi kizarikliklar oldu bişeye alarji mi oldu vücudunda falan yok
Kızım çok öpüldüğünde oluyor. Özellikle kV gittiğimizin akşamı minik minik sivilce doluyor yüzü

Önce biraz kızartıp sonra su mu ekledin?

Bn de bunları bekliyodum hiç değişik bişeyler yapmadım. Kıymasını, tavuğunu sebzesiyle veriyorm köfte yapmak istiyorum ama hailayarak mı nasıl bilemedim. Kendininkileri yiyo ama bizimkilere bayılıyo. Akşam sofrada yanımıza oturtuyorm arada veriyorm. Ama domatese alerjisi var, pişmiş z.yağı da iyi değil diye duydum bebek için o yüzden karr verip de frklı bişeyler yapmaya cesaret edemedim. Bu paylaşımlar için teşekkürler :)

Oğlum da bi domates bi de öpülmeye alerjili. Kimseye de laf anlatamıyorm. Cildi çok hassas. Kirli elle elliyolar yüzünden seviyolar bi de sakal batıyo hemen kızarıyo isilik gibi bişeyler çıkıyo

Olsun canım bizler gibi onlarında kilolari degisken, kimi iştahlı kimi istahsiz kimide yese kilo almiyo benim kızim çok hareketli emeklemiyoruz ama surekli yuvarlanıyor sabit asla durmuyor eli kolu hep hareket halinde mamada vermedim , genede bazen takılıyor aklıma artık narin kızım diye seviyorum, yemesi inşallah artar seninde ciddi anlamda bende problem yasadim ek gıdada şimdi iyi sukur yiyor gerçi 3 gundur huzursuz sanırım 2. Diş geliyor biraz azaldı iştahı ama olsan toparlarlar inşallah. Persentile gore alt sınırda ama doğum kilosu az bide yapısal sanirim. Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli degil

kızlar bi arkadaş karınca yumurta yagını kızına kullanmış tuy kıl çıkmasın diye önerdi ama benim hiç cesaretim yok aranızda duyan kıznıa uygulayan varmı?

Pişmiş zeytin yağının asidi gider bebelerim pişik popolarına birebirdir,bizim oralarda mısırı bile zeytinyağı ile patlattırlar,markete gittiğimde minik bir borcam alayim diyorum,parmak tavuk,kofte,patatez ,havuç vereyim fırına tereyağlı daha sağlıklı ama geç pişer işte..Ben sabah yumurta sarısı,süt, taze soğan, bir cimcik un koydum tavada omlet yaptım sevdi yarın dere otuda ekliycem..Benimkide bizim yediğimiz şeylere meraklı bizimkileri ona uydurarak yapıyorum

kızlar bi arkadaş karınca yumurta yagını kızına kullanmış tuy kıl çıkmasın diye önerdi ama benim hiç cesaretim yok aranızda duyan kıznıa uygulayan varmı?
Ben de duydum ama cesaret edemedim açıkçası

Karınca yumurta yağı değilde,karınca yumurtası diye biliyorum Ankaralı ikiz arkadaşlarım vardı kolları nda bile tüy yoktu bebekken surmusler onlara oh mis bulsaydim kızlarıma surerdim ama nerden bulcaz yumurtasını onu anca yaşlılar bilir.

Bn de omletten başlıyım bari o zmn bi de fırında denerim önce köfteyi. Bu arada daha kahvaltı yapamadım. Akşam kışlıkları kaldırdık eşimle bugün de yazlıkları yerleştirdim dolabı sildim yedirdim uyuttum kendime omlet yapayım canım çekti

Afiyet olsun canım

köylerde var ama günah diye yazmışlar başlıktan arattım yorumlara baktım

Kızlar benim kız pure gibi olan karışık şeyleri yemiyor mesela bebe buskivisi ile elmayı rende yapiyorum yemiyor parça parça yapınca yiyor yumurtayı peynirle Ezince yemiyor illa parça olacak parça olsun istiyor içinde elime ver derdinde herseyi

köylerde var ama günah diye yazmışlar başlıktan arattım yorumlara baktım
Birde o yönü var tabiii, bulabilirseniz sadece koltuk altı ve bikini kenarlarına sürebilirsin minnacık bebek zaten..Birde ben hep şöyle düşünürüm Allah faydalanmamızı istemese karşı mıza çıkarmaz dı bu bilgiyi diye de düşünüyorum, birde bildikten sonra yumurtalara kıyacakmı yapmayacakmı diye bizi test ettiğinide düşünüyorumYine aklımda deli sorular sen karar ver canım ötesine..

Cağ kebabı varken etli ekmek mi yenir Erzurum da,bak aklıma geldi gözlerim doldu ya
cag kebabini hic sevniyorum canim şişe bikac et diziyorlar baska da ozelligi yok. ben evde daha guzelini yapiyorum. bi de cok pahali. 5 bilemesin 6 lokmalik şiş 7 tl. ben onla doymam ki. bana en az 6veya 7 sis lazim. benim oglan bile 6 sis yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…