Keske canım benim ama bu saatten sonra hic bilmezAmin Can'ım, Allah bilir elbet, de keşke biraz kul da bilse!!!
Iste kiyamiyorum ama insanın da fena cani aciyor
Köftesi nasıl yaptın canım?Ben bugün köfte yaptım ilk kez fırında hindi yapıp vermiştim biraz zorlanmıştı ama yemişti nugget iyi fıkirmis canım denerim ama koy tavuğu siparişi vermiştim onu bekliyorum
Kızım çok öpüldüğünde oluyor. Özellikle kV gittiğimizin akşamı minik minik sivilce doluyor yüzüArkadaşlar oğlumun yüzünün birkaç yerinde sivilce gibi kizarikliklar oldu bişeye alarji mi oldu vücudunda falan yok
Önce biraz kızartıp sonra su mu ekledin?Kuzudan çektirdim ben canım yagliydi icine kimyon nane azıcık soğan zeytinyağı cok azda irmik koydum tereyagiyla çevirdim biraz azıcık tam buğday unu serptim biraz suyla pişirdim yumusak oldu daha yemedi bakalım beğenecek mi
Kızlar iki gündür Emir e nugget yapıyorum veriyorum eline yiyor,tabi bende yanında duruyorum arada elimle parçalayıp destek oluyorum.. Bebişleriniz yutmayı öğrendiyse tavsiye ederim tabi her yeri batıyor ama işaret parmağım şeklinde bir tavuk yemiş oluyor..
Bn de bunları bekliyodum hiç değişik bişeyler yapmadım. Kıymasını, tavuğunu sebzesiyle veriyorm köfte yapmak istiyorum ama hailayarak mı nasıl bilemedim. Kendininkileri yiyo ama bizimkilere bayılıyo. Akşam sofrada yanımıza oturtuyorm arada veriyorm. Ama domatese alerjisi var, pişmiş z.yağı da iyi değil diye duydum bebek için o yüzden karr verip de frklı bişeyler yapmaya cesaret edemedim. Bu paylaşımlar için teşekkürler :)Dün tam buğday unundan patatesli börek yaptım yedirdim çok sevdi..Marulun kenar yapraklarını koparıyorum ortasındaki sert beyaz kısmı veriyorum çok seviyor, salatalık soyup veriyorum, kabak,dereotu tam buğday unu, yumurta sarısıyla mücver yapıyorum,dün sütlaç yaptım aklıma gelenler bunlar..Sizde yemek tariflerinizi paylaşırsaniz çeşit olur arkadaşlar hem bize hem dışardan okuyanlara bir faydamiz olur belki..
Oğlum da bi domates bi de öpülmeye alerjili. Kimseye de laf anlatamıyorm. Cildi çok hassas. Kirli elle elliyolar yüzünden seviyolar bi de sakal batıyo hemen kızarıyo isilik gibi bişeyler çıkıyo
Köftesi nasıl yaptın canım?
Ben henüz kıyma et tavuk vermedim. Artık başlamalıyım
Kızım çok öpüldüğünde oluyor. Özellikle kV gittiğimizin akşamı minik minik sivilce doluyor yüzü
Doktorumda persentil tablosundan bakarak sorun olmadigini soyluyo. Bizde 2 aylikken bronsit baslangici olduk daha sonraki aylar nezle olduk istahi baya azalmisti. Simdi yine yemiyo. 1 haziranda ise baslicam icim hic rahat degil. Bisey yedirirken agzini kitliyo bu ara biberonuda icmiyo. Benimki 3. Ayda emmeyi birakti zaten surekli sagiyodum tutamiyodu memeyi. Saglikli olsunlar geresi onemli degil aslinda.
Pişmiş zeytin yağının asidi gider bebelerim pişik popolarına birebirdir,bizim oralarda mısırı bile zeytinyağı ile patlattırlarBn de bunları bekliyodum hiç değişik bişeyler yapmadım. Kıymasını, tavuğunu sebzesiyle veriyorm köfte yapmak istiyorum ama hailayarak mı nasıl bilemedim. Kendininkileri yiyo ama bizimkilere bayılıyo. Akşam sofrada yanımıza oturtuyorm arada veriyorm. Ama domatese alerjisi var, pişmiş z.yağı da iyi değil diye duydum bebek için o yüzden karr verip de frklı bişeyler yapmaya cesaret edemedim. Bu paylaşımlar için teşekkürler :)
Oğlum da bi domates bi de öpülmeye alerjili. Kimseye de laf anlatamıyorm. Cildi çok hassas. Kirli elle elliyolar yüzünden seviyolar bi de sakal batıyo hemen kızarıyo isilik gibi bişeyler çıkıyo
Ben de duydum ama cesaret edemedim açıkçasıkızlar bi arkadaş karınca yumurta yagını kızına kullanmış tuy kıl çıkmasın diye önerdi ama benim hiç cesaretim yok aranızda duyan kıznıa uygulayan varmı?
Bende zorlamıyorum kalanı afiyetle mideye götürüyorum.Her zaman aynı iştahda olmuyorlar ki canım zorlamıyorum bende yemeyince emziriyorum ilk zamanlar takiyodum o kadar uğraşıyorum bosa gidiyo vitaminler diye :)
Karınca yumurta yağı değilde,karınca yumurtası diye biliyorum Ankaralı ikiz arkadaşlarım vardı kolları nda bile tüy yoktu bebekken surmusler onlara oh mis bulsaydim kızlarıma surerdim ama nerden bulcaz yumurtasını onu anca yaşlılar bilir.kızlar bi arkadaş karınca yumurta yagını kızına kullanmış tuy kıl çıkmasın diye önerdi ama benim hiç cesaretim yok aranızda duyan kıznıa uygulayan varmı?
Bn de omletten başlıyım bari o zmn bi de fırında denerim önce köfteyi. Bu arada daha kahvaltı yapamadım. Akşam kışlıkları kaldırdık eşimle bugün de yazlıkları yerleştirdim dolabı sildim yedirdim uyuttum kendime omlet yapayım canım çektiPişmiş zeytin yağının asidi gider bebelerim pişik popolarına birebirdir,bizim oralarda mısırı bile zeytinyağı ile patlattırlar,markete gittiğimde minik bir borcam alayim diyorum,parmak tavuk,kofte,patatez ,havuç vereyim fırına tereyağlı daha sağlıklı ama geç pişer işte..Ben sabah yumurta sarısı,süt, taze soğan, bir cimcik un koydum tavada omlet yaptım sevdi yarın dere otuda ekliycem..Benimkide bizim yediğimiz şeylere meraklı bizimkileri ona uydurarak yapıyorum
Afiyet olsun canımBn de omletten başlıyım bari o zmn bi de fırında denerim önce köfteyi. Bu arada daha kahvaltı yapamadım. Akşam kışlıkları kaldırdık eşimle bugün de yazlıkları yerleştirdim dolabı sildim yedirdim uyuttum kendime omlet yapayım canım çekti
köylerde var ama günah diye yazmışlar başlıktan arattım yorumlara baktımKarınca yumurta yağı değilde,karınca yumurtası diye biliyorum Ankaralı ikiz arkadaşlarım vardı kolları nda bile tüy yoktu bebekken surmusler onlara oh mis bulsaydim kızlarıma surerdim ama nerden bulcaz yumurtasını onu anca yaşlılar bilir.
Evet canım kizarttim birazz azda buğday unu serpistirdim biraz suyla pişirdim suyu da kıvamlı oldu masallah guzel yedi oglumÖnce biraz kızartıp sonra su mu ekledin?
Birde o yönü var tabiii, bulabilirseniz sadece koltuk altı ve bikini kenarlarına sürebilirsin minnacık bebek zaten..Birde ben hep şöyle düşünürüm Allah faydalanmamızı istemese karşı mıza çıkarmaz dı bu bilgiyi diye de düşünüyorum, birde bildikten sonra yumurtalara kıyacakmı yapmayacakmı diye bizi test ettiğinide düşünüyorumköylerde var ama günah diye yazmışlar başlıktan arattım yorumlara baktım
cag kebabini hic sevniyorum canim şişe bikac et diziyorlar baska da ozelligi yok. ben evde daha guzelini yapiyorum. bi de cok pahali. 5 bilemesin 6 lokmalik şiş 7 tl. ben onla doymam ki. bana en az 6veya 7 sis lazim. benim oglan bile 6 sis yiyor.Cağ kebabı varken etli ekmek mi yenir Erzurum da,bak aklıma geldi gözlerim doldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?