canim nasil yaptun nuggeti.. kisaca yazsanaKızlar iki gündür Emir e nugget yapıyorum veriyorum eline yiyor,tabi bende yanında duruyorum arada elimle parçalayıp destek oluyorum.. Bebişleriniz yutmayı öğrendiyse tavsiye ederim tabi her yeri batıyor ama işaret parmağım şeklinde bir tavuk yemiş oluyor..
Evet çok pahalı iyi kızartırlarsa yiyiorum bende..cag kebabini hic sevniyorum canim şişe bikac et diziyorlar baska da ozelligi yok. ben evde daha guzelini yapiyorum. bi de cok pahali. 5 bilemesin 6 lokmalik şiş 7 tl. ben onla doymam ki. bana en az 6veya 7 sis lazim. benim oglan bile 6 sis yiyor.
İşaret parmağım tipinde tavuk göğsü kestim islattim galeta ununa bandırıp zeytinyağıyla alt üst kızarttım..Yumurta sarısına sürüp galetaya öylede banabilirsin ben uğraşmadım okadar..canim nasil yaptun nuggeti.. kisaca yazsana
Kızlar size birşey sorcam bir arkadaşınız var en az 10 yıllık,her gün gorüşüyorsunuz,yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor o derece..Bebekleriniz aynı ay doğumlu facede bebeginizin resmini paylaşıyorsunuz ama öyle her gün paylaşım yapan bir insanda değilsiniz..Hatta etiketlenmişsiniz konuya öyle dahil olmuşsunuz..Samimi oldunuğunuz olmadığınız cümle alem resmi beğenmiş iyi dileklerde bulunmuş birtek o dostumuz beğenmemişGörmemiş olamaz beğendiği şeyler anasayfaya düşüyor.. 1 bağımı koparıp atayımmı bu tam benlik bir haraket,2 görmezden mi geleyim bu hiç benlik değil..Çok canım sıkıldı ya ben onun çocuğuna hayır duamı hiç eksik etmem her fırsatta onunkini över benimkini yererim..Göz göre göre evladıma hasetlik yapan biriyle nasil arkadaşlığımı surdürürüm..İki yüzlülük benim harcım degil ya..Yaş olacak 36 hala çözemedim bu kadınları ya..
Atlaması mümkün değil eşim faceden anlamıyor 4 tane resmi ayrı ayrı alt alta paylaşmış yani birini gormese diğeri ni mutlaka görürdü.. Ya bide inan beğenmesi umrumda değil, bir maşallah yazsaydı altına onu istedim sadece..Bence atlamis olabilir. Ben mesela bakiyorum digerlerine bakarken begenmeyi unutabiliyorum. Esim kizimin resmini koymustu ona yorum yapip begenmemisim. Daha yeni farkedip oyle begendim. Cocuklayken cogunlukla atlayabiliyorum. Insanlik hali
bende olsam silerim defterden canim.yasim 27 buarada universite yillarinda hic unutmam bi arakadasim vardi bu ne alsa ne giyse tarz bulmasamda cok hos aldiklarin iyi gunlerde kullan fln diyordum insaniz gonlu hos olsun nolcak ki iki cift iyi soz kullansam diye ki benim giysilerim onun giydiklerinden hem tarzdi hem pahaliydi ve sik sik alisveris yapan bi kizdim bekarken bu hic bana demiyordu hayirli olsun cok hos fln bi gun dondu dediki herkesden zevkli benim bu sinifda fln sonra fazla gaza geldi herkesden guzel benim dedi ki guzellik goreceli bisey tabiki de hic de guzel degil goze gozuken bi tip de degildi neyin kafasini yasiyodu halen daha anlamis degilim neyse simdi donup amann ergen kafaliymis diyorum ama o gun bugun sildim bakdim her konuda fesat.fesatlar bana gore degillllKızlar size birşey sorcam bir arkadaşınız var en az 10 yıllık,her gün gorüşüyorsunuz,yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor o derece..Bebekleriniz aynı ay doğumlu facede bebeginizin resmini paylaşıyorsunuz ama öyle her gün paylaşım yapan bir insanda değilsiniz..Hatta etiketlenmişsiniz konuya öyle dahil olmuşsunuz..Samimi oldunuğunuz olmadığınız cümle alem resmi beğenmiş iyi dileklerde bulunmuş birtek o dostumuz beğenmemişGörmemiş olamaz beğendiği şeyler anasayfaya düşüyor.. 1 bağımı koparıp atayımmı bu tam benlik bir haraket,2 görmezden mi geleyim bu hiç benlik değil..Çok canım sıkıldı ya ben onun çocuğuna hayır duamı hiç eksik etmem her fırsatta onunkini över benimkini yererim..Göz göre göre evladıma hasetlik yapan biriyle nasil arkadaşlığımı surdürürüm..İki yüzlülük benim harcım degil ya..Yaş olacak 36 hala çözemedim bu kadınları ya..
Bende fasad insanlardan nefret ederim 10 yıl lık dost neyi bahane edip silicem onuda bilmiyorum..bende olsam silerim defterden canim.yasim 27 buarada universite yillarinda hic unutmam bi arakadasim vardi bu ne alsa ne giyse tarz bulmasamda cok hos aldiklarin iyi gunlerde kullan fln diyordum insaniz gonlu hos olsun nolcak ki iki cift iyi soz kullansam diye ki benim giysilerim onun giydiklerinden hem tarzdi hem pahaliydi ve sik sik alisveris yapan bi kizdim bekarken bu hic bana demiyordu hayirli olsun cok hos fln bi gun dondu dediki herkesden zevkli benim bu sinifda fln sonra fazla gaza geldi herkesden guzel benim dedi ki guzellik goreceli bisey tabiki de hic de guzel degil goze gozuken bi tip de degildi neyin kafasini yasiyodu halen daha anlamis degilim neyse simdi donup amann ergen kafaliymis diyorum ama o gun bugun sildim bakdim her konuda fesat.fesatlar bana gore degillll
Kizim olur bana benzerse gerek olmaz :)) aktarda olur galiba.Karınca yumurta yağı değilde,karınca yumurtası diye biliyorum Ankaralı ikiz arkadaşlarım vardı kolları nda bile tüy yoktu bebekken surmusler onlara oh mis bulsaydim kızlarıma surerdim ama nerden bulcaz yumurtasını onu anca yaşlılar bilir.
Iste bunlar hep karsi tarafin totosunu kaldirmaktan.bende olsam silerim defterden canim.yasim 27 buarada universite yillarinda hic unutmam bi arakadasim vardi bu ne alsa ne giyse tarz bulmasamda cok hos aldiklarin iyi gunlerde kullan fln diyordum insaniz gonlu hos olsun nolcak ki iki cift iyi soz kullansam diye ki benim giysilerim onun giydiklerinden hem tarzdi hem pahaliydi ve sik sik alisveris yapan bi kizdim bekarken bu hic bana demiyordu hayirli olsun cok hos fln bi gun dondu dediki herkesden zevkli benim bu sinifda fln sonra fazla gaza geldi herkesden guzel benim dedi ki guzellik goreceli bisey tabiki de hic de guzel degil goze gozuken bi tip de degildi neyin kafasini yasiyodu halen daha anlamis degilim neyse simdi donup amann ergen kafaliymis diyorum ama o gun bugun sildim bakdim her konuda fesat.fesatlar bana gore degillll
Bende fasad insanlardan nefret ederim 10 yıl lık dost neyi bahane edip silicem onuda bilmiyorum..
Yok haklı sın olay beğenmek değil ,olay Minnacık bir bebeğe maşallah diyebilmek..neyse ya sende haklı sın insanın çocuğu söz konusu olunca çok hassas oluyor..Ama yinede kırgınım ona..Başka fesatlığını gördüysen bilemem de face te bi foto beğenmedi diye ipleri koparmak... Ne bileyim ben pek facete vakit harcamam mesela, atıyorum ablam ya da bi arkadaşım sen niye benim fotomu beğenmedin dese bozulurum aklımdan da bi sürü şey geçer karşı tarafa dair. samimiyet böyle gösterilmez ki.. Bilemedim
aynen canim afedersin salaklik bende totosunun kalkma sebebi benim salakligim bazen kendime cok sinir oluyorum ya iyiniyetliligim bazen saftiriklige donusuyo ama artik ole degilim ya iyiniyetliyim ama artik kimsenin gonlu hos olsun saftirikliklerine girmiyoru, yeter kafam hep tasa degdi ozel hayatimda bileIste bunlar hep karsi tarafin totosunu kaldirmaktan.
Teşekkürler canim. deniyorum hemenİşaret parmağım tipinde tavuk göğsü kestim islattim galeta ununa bandırıp zeytinyağıyla alt üst kızarttım..Yumurta sarısına sürüp galetaya öylede banabilirsin ben uğraşmadım okadar..
Yok haklı sın olay beğenmek değil ,olay Minnacık bir bebeğe maşallah diyebilmek..neyse ya sende haklı sın insanın çocuğu söz konusu olunca çok hassas oluyor..Ama yinede kırgınım ona..
Bende oyleyim artik. Geldiler mi yapistiriyorum. Hep karsi taraf mutlu olsun yok artik. Kimsenin bizi taktigi yok yahu.aynen canim afedersin salaklik bende totosunun kalkma sebebi benim salakligim bazen kendime cok sinir oluyorum ya iyiniyetliligim bazen saftiriklige donusuyo ama artik ole degilim ya iyiniyetliyim ama artik kimsenin gonlu hos olsun saftirikliklerine girmiyoru, yeter kafam hep tasa degdi ozel hayatimda bile
aynen canim bendeBende oyleyim artik. Geldiler mi yapistiriyorum. Hep karsi taraf mutlu olsun yok artik. Kimsenin bizi taktigi yok yahu.
Peki iyice pişiyor mu öyle Can'ım?İşaret parmağım tipinde tavuk göğsü kestim islattim galeta ununa bandırıp zeytinyağıyla alt üst kızarttım..Yumurta sarısına sürüp galetaya öylede banabilirsin ben uğraşmadım okadar..
Sağol canım boşver paylaştığıma bile pişman oldum zira değmez ,herkesin bir bam teli vardır benimkide ailem oçok iyi tanır zira kızlığımızdan beri tanır beni..Ben hiç birşey kaybetmedim benim çok dostum var hemde Türkiye nin her yerinden..Olunsa elinde avucunda bir ben vardım.. Teşekkür ederim tekrar sağol..Valla canım sen bilirsin de görmeme ihtimali de var, çünkü bazen en yeniler anasayfaya düşerken bazen iki gün önceki görmediğim bi foto o an düşebiliyo sayfaya. Ama dediğim gb başka fesatlıkları da mevcutsa bilerek yazmamış da olabilir
İnce oluyor ya boyu işaret parmağım kadar eni yarım cmden biraz fazla pişiyor çok lezzetli oluyor çok kurutmuyorum ben tahta gibi yapmıyorum..Peki iyice pişiyor mu öyle Can'ım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?