2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

="gri86, post: 43313076, member: 477138"]Kızlar 65 kilo ile hamile kaldım, 76 ile doğuma girdim. Doğumdan sonra tartıldığımda 70 kiloydum. Süt yapsın onu ye bunu ye derken, ne varsa yedirdiler bana anneler. Tartıldım 72 olmuşum Anlayacağınız 7 kilo fazlam var ama bunun hepsi karın bölgesinde toplanmış gibi. Beni kim görse göbeğimle ilgili bi şey söylüyor, eşim bile şaka yollu bi şeyler söylüyor. 40 gün oldu bu arada doğum yapalı. Resmen sinirlerim bozulmaya başladı. İnsanlar neden lohusa depresyonuna giriyor anlamaya başladım. Önce süt muhabbeti, yoksa sütün yok, yok memenin başı yok derken,tam meme muhabbeti bitti kurtuldum derken, şimdi de göbek muhabbeti :/ Bunaldım yeminle. O karın bi ayda mı şişti ki bir ayda inmesini bekliyorlar ben anlamadım. Ben istemiyorum sanki eski kıyafetlerimin içine sığıp güzel güzel giyinmek.[/QUOTE]
Canim aynen katiliyom sana bende bide kaynana her gun kara karga gibi sutun yok bu cocuk ac yap bi mama agliyo ac ikiniyo ac bakiyo ac her gordugunde cocuga bakmadan mama verdinmi muhabbeti bunaldim yeminle
Canim

Ben bezini cikarip piposuna zeytinyağı suruyom bi don giydiriyom karnına masaj yapiyom zeytinyağıyla yarım şaate yapıtı kakasini

Yapamiyom canım pinkperi23, post: 43313966, member: 493676"]Zeytinyagini surdugunde kulak cubuguyla uyarma yapiyomusun poposuna[/QUOTE]
Yapmiyom

Kimyon cayi veren anneler, ne kadar veriyorsunuz gunde?

Bebeği gazlı olan anneler gaz aglamalari ne zaman başladı ? 36 gün bitti bugün bundan sonra olur mu ?

İyi Akşamlar kızlar bebeklerinizi gece nasıl uyutuyorsunuz 10 gibi yatırmaya başlıyorum gece 1 de ancak uyuyor ayagimda sallıyorum bu durumu nasıl degistirebilirim bilmiyorum gece uyanmalarinda emip uyuyor sorun yok ama ilk uyumasi sallamayla saatler sürüyor

Slm kızlar bebisim 2.5 aylık oldu tam olarak.benim sorum su bebeğim gece 12 de uyuyo sabah 7 yada 8 de uyaniyo.yanı gece hiç kalkmiyo.bende acaba AC mi diye endişeleniyorm.bide mesela bir iki defa denk geldim gece 5 gibi uyanmustim bebege baktım uyanmış etrafa bakiniyo ama aglamiyo.yanı bizim bebis gece pek aglamiyo.sanrm çok açıknca agliyo.kilo alımı da çok iyi.ama yinede ya açsa diyorm.bi yorumunuz varmi bu duruma.sizinkilerin gece uykulari nasıl.kackez emziriyosunuZ

Gece hic emzirmiyormusun ? Benim kizim 1.5 aylik 3 saatte bir uyandirmadan emziriyorum doktorumuz bu sekilde soyledi

Slm canım benim oğlumda 6 günlük bazen 4 5saat uyudugu oluyor miymizlaniyor olmadı ben kaldırıyor um canim

Slm canım benim oğlumda 67 günlük bazen 4 5saat uyudugu oluyor miymizlaniyor olmadı ben kaldırıyor um canim büyüyor lar artık bence normal p.tesi dr.soracam

Bizimki de gazı yoksa eğer uyuyor. Doktora sordum kaldırma normal artık dedi. Acıkınca uyanır ağlar dedi. Kaldırmıyorum ben. Biz de 67 günlüğüz

Kızım dün akşamüstü 6 dan gece 11 buçuğa kadar uyanıktı. Emiyor sonra gözler açık uyumak istemedi oyaladık konuşarak kucakta gezdirerek. Sallamıyorum ben. Sonunda illa ki uyuyor die sallamak istemiyorum ama böyle de kucakta gezmeye alıştı gibi biraz

Canim ben sadece anne sutu kullaniyorum ama bebegim 5gun kakasini yapmadi ve dahada yapmicakti fitil yaptim ole kakasini yapti.ben mama kullanmiyorum ama kakasinida yapmadi simdi cok sukur gunde bir kez kaka yapiyor o yapinxa havalara ucuyoruz hatta ilk gön agladim sevincten.eskiden daha cok osuran pirtlatan bebek o donem pirtlatmiyordu çokta huysuz degilde ara sira oluyordu.ins seninnkide duzene girer.

Gece hic emzirmiyormusun ? Benim kizim 1.5 aylik 3 saatte bir uyandirmadan emziriyorum doktorumuz bu sekilde soyledi
cnm bizim emme sorunu vardı yeni emiyo 1 haftadır. Ama gece uyumadan sagdigm sut u veriym 120 cc filan.acaba iyice doyuyo ondanmi kalkmiyo??gece emzirmiyorum uyandığında gogusler balon gibi olmuş oluyo iyice emiyo.birkaç arkdsma sordum bebeği olan.kendi uyanmaSa uuyandırma dediler.ama insanın içinde bi acaba oluyo.bu durum 20 gundur filan böyle .kilo alimida yavaşlamadı.ama 6-7 saat uyuması çok geliyor yinede

Canım öncelikle evladinla mutlu bir ömür dilerim. Seni iyi anliyorum. Bende benzer durumlar yaşadim hatta daha baska sorunlar da vardida bunu takmaya firsatim olmamisti. Ben zaten 90 kg hamile kaldim 19 kg aldim 109 la girdim hastaneye eve döndüğumde sezeryan sislikleri ile 105tim. Kv elti kendi annem falan hep iceride bi tane daha var dediler çok uzulmustum. Bi yandanda besiye cekiliyorum cunku sutum azdi. Bir dakika bos kalmiyo agzim. Sonra 40im cikinca evime kavustum ve esim oglum ben basbasa kaldik suan 93 oldum 57 günde. Ayrica birsey anladim sutun yeterince artinca sut yapsin diye yediklerimizin bir anlami kalmiyor. Gerisi tamamem psikolojik. Benim moralim iyiyse sutumde iyi oluyor. Bazen uykusuz va ac kaldigimda oldu kafam rahatsa sut vardi. Simdi ihtiyacim kadar yiyorum ins hamilelik kilolarim haricinde de kilo verecegim. hhamileligim haricinde

Paşa uyanicak kucak isticek diye korkudan yaninda yatıyorum valla annemde garibim tek başına evi temizliyor yanından ayrılınca şık diye uyanıyor yA
Bizimki de oyle uyuyo tam parmak ucumda odadan cikiyom tam kapiyi aciyom bagiriyo misafirler guluyo artik haline. Buyuk ihtimalle kokuya alismis dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…