2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben mesela cep telefonundan taraci uzerinden giriyorum faceye. Uygulama bazen atlayabiliyo. Yada ne bilim instagramda cok eski resimleri daha sonra begenen cok arkadasim oluyo. Bu arkadasimda bisey paylastiginda hemen begenmemi isterdi. Bende ondan uzaktayken bisey ekledigini gorursem hemen begenmem biraz beklerim bazen unuturum bile :)) oyuzden bence cok takma ama ard niyetli oldugunu dusunuyosan zamana birak bunu tekrarlarsa sende onunkileri begenme

Yok canım niye boş yere olsun, arkadaşını sen tanıyosun sonuçta. Kim ne yaparsa yapsın boşver sıkma tatlı canını

Sağol canım benim, takmıyorum herkes kendine yakışanı yapar kötü düşünmüyorum hakkında belkide hayirlisi budur

Benm kıZda kabız bende öglen bir kayısıyla 2 tatlı kaşıgı avokadoyu karıştırdım verdim yedi az öncede brokoli yogurtladım ilk defa yedi 3-4 kaşık kalanınıda birazdan vericem yine

Sütlacı nasıl yaptın

Benm kıZda kabız bende öglen bir kayısıyla 2 tatlı kaşıgı avokadoyu karıştırdım verdim yedi az öncede brokoli yogurtladım ilk defa yedi 3-4 kaşık kalanınıda birazdan vericem yine
İnşallah yapar biran evvel, yaz meyvelerinin çıkması çok iyi oldu.

Sütlacı nasıl yaptın
Bir avuç falan pirinci suda haşladım ağzını kapadım iyice şişti,içine su ve sütü karıştırdım yaklaşık bir su bardağından biraz azdır.Hemen yedireceğim için içine bir çay kaşığı kadar pirinç unu ekledim toplasın sutlacı diye 2-3 dakika kaynattım..kapadım içine tarçın ekledim karıştırdım..Kaseye döktüm ılınınca içine bir bal kaşığından az keçi boynuzu özü koydum tatlı olsun diye..Çok sevdi ama birdahakine öğlenden yapicam pirinç kendisi toplasın sutlaci diye..Bizim süte alerjimiz yok bu arada..

Eeee daha daha nasılsınız?
Topik geziyom kadınların saçmalık larını okuyup halime şükrediyom .Nihayet yıkanabildim 4 gün sonra bu arada öyle alışmışımki saçlar kremli banyodan fırlamaya ,kulağımda bebek ağlama sesleri Apar topar çıktım yine meğer çocuk falan ağlamıyormuş,balataları iyice sıyırdım sanırım.

Ay yaz meyveleri ne güzel ya yaratan Allah a şükürler olsun ..Eşim pazara gitti bugün bir döndü rengarenk içim açıldı.Eczaneden meyve yemesi için bir alet almış,ayak üstü bir muz ,2 çilek yedirtti balkonda hemence, şeftali de yedircekti zor tuttum..

Ay sorma millette ne dertler (!) var bende her sesi alperin sesi zannediyorum hala. Isik hiziyla kosuyorum ki pireler ucusuyor

Seftali yedirdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…