Ben kudurmuşum rahat. Oturamiyorum yikanamiyorum her sesi onun sesi sanıyorum.. Üst katta da bebek var oda çok yanıltıyor beni.Kuduruk? Kudurukluk kim ben kimhic bilmem oyle seyler
Benim en dayanamadigim meyvedir kendileriİyi bari şanssın
O zaman normal ama. Biz bu aksam bi kudurduk sanki hic yorulmamisim gün icinde gibi. Mac yaptik adamla salondaBen kudurmuşum rahat. Oturamiyorum yikanamiyorum her sesi onun sesi sanıyorum.. Üst katta da bebek var oda çok yanıltıyor beni.
İyiyiz ne olsun şekerim. Bugün çok faaliyet yaptık. Sabah A101e gidip kuzu ve tencere aldım. Geldim Şütçü geldi süt aldım kaynattım. Bu arada 2 makina çamaşır yıkadım. Kızı yedirdim uyuttum Sonra peynir yaptım. Çanta hazırladım. Kız kalkınca karnını doyurduk gene. Anneme gittik. Orada annemle kız biraz oynadı. Sonra kızı uyutup annemin işleri için dışarı çıktım. Geldim uyuyordu Allahtan. Annemde romatoid artrit var. Kızı falan kaldıramıyor. Sonra az oturduk. Yemek yedik Kız uyandı o da çorba içti. 8 gibi yola çıktık. Yolda başladı ağlamaya herhalde karnı doymadı eve 4-5 km kala petrol ofisine girdim. Mama hazırladım. Mamayı içtik yola devam eve geldik kızı uyuttum. Yoğurt yaptım. Kağıt okudum. Hızırellez dileğimi diledim. Anca oturabildim :)Eeee daha daha nasılsınız?
Ne güzel maşallahO zaman normal ama. Biz bu aksam bi kudurduk sanki hic yorulmamisim gün icinde gibi. Mac yaptik adamla salondakafam döndü neyse ki 7-6 yendim spor oldu bari
Amma yoğun bir günİyiyiz ne olsun şekerim. Bugün çok faaliyet yaptık. Sabah A101e gidip kuzu ve tencere aldım. Geldim Şütçü geldi süt aldım kaynattım. Bu arada 2 makina çamaşır yıkadım. Kızı yedirdim uyuttum Sonra peynir yaptım. Çanta hazırladım. Kız kalkınca karnını doyurduk gene. Anneme gittik. Orada annemle kız biraz oynadı. Sonra kızı uyutup annemin işleri için dışarı çıktım. Geldim uyuyordu Allahtan. Annemde romatoid artrit var. Kızı falan kaldıramıyor. Sonra az oturduk. Yemek yedik Kız uyandı o da çorba içti. 8 gibi yola çıktık. Yolda başladı ağlamaya herhalde karnı doymadı eve 4-5 km kala petrol ofisine girdim. Mama hazırladım. Mamayı içtik yola devam eve geldik kızı uyuttum. Yoğurt yaptım. Kağıt okudum. Hızırellez dileğimi diledim. Anca oturabildim :)
Ne kadar da ayni ben
Oturdugum yerde kaldim. Yoruldum :-/Ne güzel maşallah
ayni bennnnn
TeşkkrlerBir avuç falan pirinci suda haşladım ağzını kapadım iyice şişti,içine su ve sütü karıştırdım yaklaşık bir su bardağından biraz azdır.Hemen yedireceğim için içine bir çay kaşığı kadar pirinç unu ekledim toplasın sutlacı diye 2-3 dakika kaynattım..kapadım içine tarçın ekledim karıştırdım..Kaseye döktüm ılınınca içine bir bal kaşığından az keçi boynuzu özü koydum tatlı olsun diye..Çok sevdi ama birdahakine öğlenden yapicam pirinç kendisi toplasın sutlaci diye..Bizim süte alerjimiz yok bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?