2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Oğlum soruyor : bu kadın neden büyük karnı var
Ben : çünkü o hamile
Atlas: hamiye ne
Ben : hamile yani karnında bebek var
Atlas: kadın bebeği yemiş
Ben : hayır
Atlas: o zaman yutmuş
Ben : hayır oğlum
Atlas: ama yemiş bebek karnında işte sen dedin o zaman bebek neden orda nasıl
Ben : iiiiiii eeeeeee atlas sadece annelerin karnında bebek olur babalar anneleri opunce bebek oluyor ( niye bu kadar saçma panik cevap verdiysem artık ) sonra annelerin karnı büyüyor bebek oluyor
Atlas : çok saçma ! Bende opuyom aaaa anne baba beni opmesin ben anne olmucam bebek istemiom çok yaramaz
Ben : hahhhh şimdi cuk oturdu hadi bakalım şimdi bunu açıkla anlat bakalım çocuk haklı böyle saçma cevap mı verilir napim kalabalıkta ilk aklıma o geldi

Canim ben 4 senedir kullaniyorum.. Ceyizime aldigim en mantikli seymis diyebilirim. Kestane de super oluyo

Canim ben 4 senedir kullaniyorum.. Ceyizime aldigim en mantikli seymis diyebilirim. Kestane de super oluyo
Sağol canım, çok güzel yorumlar var hakkında ama çok pahalı akşam söyledim eşime mırınkırın etti ama ikna ederim ben inşallah..

kullanmıycam onlarında bi yararı varki vermiş rabbım gerci sonrasında lazere gitmesi daha tehlikeli bendede deli sorular karar veremedim

Kızlar Sabah Elif'in suratı benek benek lekeler vardı. Vücuduna baktım yoktu. Bir de pütür pütür olmuş. Krem sürdüm ama devamlı yüzünü gözünü oğuşturuyor. Üst damakta kızarmış. Acaba dişten olabilir mi?

Farlı birşey yedirdirdiysen ondan olmuştur,geçmiş olsun..

Sağol canım çok iyi yorumlar var bir patatezi 45 dakikada kizartiyormuş benim gibi tezcanli bir insan nasıl bekler bilemedim ama etleri harika yapıyormuş bu benim için yeterli
Can'ım ben de almayı düşünüyordum, patatesi çok geç kızartıyormuş, bi de tam kızartma gibi olmuyormuş tadı diye biliyorum ben.

Ozaman bilemiyciiim topiğin araştırmacısı sensin tekrar geçmiş olsun.. Buarada kızının adı harikaymış..
Teşekkürler Şekerim. Aslında adı Elif Serra ama şimdilik biz Elif diyoruz :)

Araştırma yapıyorum da alerji de biraz uygulama ve tecrübe gerekiyor. Tam istediğim cevaba ulaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…