Öyle olunca alarji falan olmuyor dimi canim yaArada da alperin sadece yanagi kabarip iniyor dun aksam hafif vardi gecmis.
Mesela esimin sakali biraz uzamissa kabarabiliyor veya birseye anlik tepki gosteriyor cildi. Önemli birsey degil yani :)Öyle olunca alarji falan olmuyor dimi canim ya
Tefalin bir yemek kaşığı yağla kızartma yapan makinesinden almayı düşünüyorum baget,nugget,köfte,patatez pişirmek için kullananlar memnun , burda kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim..Çok pahalı boşa para harcamak istemem..
Sağol canım, çok güzel yorumlar var hakkında ama çok pahalı akşam söyledim eşime mırınkırın etti ama ikna ederim ben inşallah..Canim ben 4 senedir kullaniyorum.. Ceyizime aldigim en mantikli seymis diyebilirim. Kestane de super oluyo
kullanmıycam onlarında bi yararı varki vermiş rabbım gerci sonrasında lazere gitmesi daha tehlikeli bendede deli sorular karar veremedimBirde o yönü var tabiii, bulabilirseniz sadece koltuk altı ve bikini kenarlarına sürebilirsin minnacık bebek zaten..Birde ben hep şöyle düşünürüm Allah faydalanmamızı istemese karşı mıza çıkarmaz dı bu bilgiyi diye de düşünüyorum, birde bildikten sonra yumurtalara kıyacakmı yapmayacakmı diye bizi test ettiğinide düşünüyorumYine aklımda deli sorular sen karar ver canım ötesine..
Sağol canım çok iyi yorumlar var bir patatezi 45 dakikada kizartiyormuş benim gibi tezcanli bir insan nasıl bekler bilemedim ama etleri harika yapıyormuş buhttps://eksisozluk.com/tefal-actifry--1964074?p=1 yorumlara bakiver
Farlı birşey yedirdirdiysen ondan olmuştur,geçmiş olsun..Kızlar Sabah Elif'in suratı benek benek lekeler vardı. Vücuduna baktım yoktu. Bir de pütür pütür olmuş. Krem sürdüm ama devamlı yüzünü gözünü oğuşturuyor. Üst damakta kızarmış. Acaba dişten olabilir mi?
>Yoo aslında hep benzer ve aynı şeyler.Farlı birşey yedirdirdiysen ondan olmuştur,geçmiş olsun..
Anneme gitme haricinde ve yoğurt haricinde benim bütün günler hemen hemen aynı tempoda gidiyor. Anneme gitmesem okula gidiyorumAmma yoğun bir gün
Can'ım ben de almayı düşünüyordum, patatesi çok geç kızartıyormuş, bi de tam kızartma gibi olmuyormuş tadı diye biliyorum ben.Sağol canım çok iyi yorumlar var bir patatezi 45 dakikada kizartiyormuş benim gibi tezcanli bir insan nasıl bekler bilemedim ama etleri harika yapıyormuş bubenim için yeterli
Günaydın canım hayırlı cumalarherkeze günaydın güzel anneler... hayırlı huzurlu saglıklı sevdiklerimizle beraber nice mutlu cumalar olsun inşallah..
Ozaman bilemiyciiim topiğin araştırmacısı sensin tekrar geçmiş olsun.. Buarada kızının adı harikaymış..Farlı birşey yedirdirdiysen ondan olmuştur,geçmiş olsun..
Teşekkürler Şekerim. Aslında adı Elif Serra ama şimdilik biz Elif diyoruz :)Ozaman bilemiyciiim topiğin araştırmacısı sensin tekrar geçmiş olsun.. Buarada kızının adı harikaymış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?