Patates biraz kuru çıkıyormuş ama etleri ve diğer herşey çok güzel oluyormuş.. Bakalım..Can'ım ben de almayı düşünüyordum, patatesi çok geç kızartıyormuş, bi de tam kızartma gibi olmuyormuş tadı diye biliyorum ben.
Benim arkadasımda vardı valla beceriksizliğinden mi yoksa aletin kendinden mi bilemicem kızartma bugulama arası yumusak bisey oluyodu hep patatesler :)Can'ım ben de almayı düşünüyordum, patatesi çok geç kızartıyormuş, bi de tam kızartma gibi olmuyormuş tadı diye biliyorum ben.
Bu alerji melem birşey ya topikte en çok N nazyamm ın bebeğine üzülüyorum,araştırdım 2 yaşına kadar geçiyormuş genelde inşallah bir an evvel geçer.. Herkesin bebeği herşeyi yesin istiyorum..Bebeklere kıyamıyorum hiç..Sebebinide çözümünüde bulursun inşallah..Teşekkürler Şekerim. Aslında adı Elif Serra ama şimdilik biz Elif diyoruz :)
Araştırma yapıyorum da alerji de biraz uygulama ve tecrübe gerekiyor. Tam istediğim cevaba ulaşamadım
Canevinden vurmus seniSağol canım çok iyi yorumlar var bir patatezi 45 dakikada kizartiyormuş benim gibi tezcanli bir insan nasıl bekler bilemedim ama etleri harika yapıyormuş bubenim için yeterli
Ayni yogunluk bugun bende var temizlik camasir aksam 1.5saatlik yol anneme gidecegiz pe..Anneme gitme haricinde ve yoğurt haricinde benim bütün günler hemen hemen aynı tempoda gidiyor. Anneme gitmesem okula gidiyorum
Valla bende çok üzülüyorum. Yemeyen ve uyumayan çocuk çok zor. İnsanın ömründen ömür gidiyor. Ağzını açınca nasıl seviniyorum tamam doğru yoldayım diye. Elinde kaşıkla bekliyorsun acaba açar mı? Başında bekliyorsun saatlerce acaba uyur mu? İnşallah bir formül bulurum.Eve gidince deneyeceğim birşeyler. Olmazsa hakiki zeytinyağı süreyim bakalım. İşe yarayacak mı? Bende dişten şüphelendim. Damak kıpkırmızı devamlı bir mızırtı. Ağzını açmak istemiyor. Sabah istekle içtiği mamayı bile reddetti.
Sonu güzelmiş. Oğlana bakabiliyor mu annen? Öyleyse en azından azıcık dinlenirsin.Ayni yogunluk bugun bende var temizlik camasir aksam 1.5saatlik yol anneme gidecegiz pe..
Sabah sohbet edemedik diye bütün evi topladım bir süpürgemle viledam kaldı onuda uyanınca yapcam burası bayağı meşgul ediyormuş beni..Ayni yogunluk bugun bende var temizlik camasir aksam 1.5saatlik yol anneme gidecegiz pe..
Çiğ zeytinyağı sürme sakın canım..Valla bende çok üzülüyorum. Yemeyen ve uyumayan çocuk çok zor. İnsanın ömründen ömür gidiyor. Ağzını açınca nasıl seviniyorum tamam doğru yoldayım diye. Elinde kaşıkla bekliyorsun acaba açar mı? Başında bekliyorsun saatlerce acaba uyur mu? İnşallah bir formül bulurum.Eve gidince deneyeceğim birşeyler. Olmazsa hakiki zeytinyağı süreyim bakalım. İşe yarayacak mı? Bende dişten şüphelendim. Damak kıpkırmızı devamlı bir mızırtı. Ağzını açmak istemiyor. Sabah istekle içtiği mamayı bile reddetti.
Eğer damağı kızarmışsa distendir..Eline kemirmesi için birşey ler veriyorsan oda çizmiş olabilir..Soğan zarı sürüyordun sen ondan sür olmazsa..Benimkide açmıyor ağzını kolay kolay bende parmak gıdalarda çare arıyorumValla bende çok üzülüyorum. Yemeyen ve uyumayan çocuk çok zor. İnsanın ömründen ömür gidiyor. Ağzını açınca nasıl seviniyorum tamam doğru yoldayım diye. Elinde kaşıkla bekliyorsun acaba açar mı? Başında bekliyorsun saatlerce acaba uyur mu? İnşallah bir formül bulurum.Eve gidince deneyeceğim birşeyler. Olmazsa hakiki zeytinyağı süreyim bakalım. İşe yarayacak mı? Bende dişten şüphelendim. Damak kıpkırmızı devamlı bir mızırtı. Ağzını açmak istemiyor. Sabah istekle içtiği mamayı bile reddetti.
Orada rahatim. Kapiya cikiyorlar kedisi tavuğu dolaniyorlar. Olmadi kardesim var babam var. Benden habersiz birsey yedirmezler de. Tek sorun sobali evmzirmek icin babama kas goz yapiyorum yolluyorum o :-/Sonu güzelmiş. Oğlana bakabiliyor mu annen? Öyleyse en azından azıcık dinlenirsin.
Sabah sohbet edemedik diye bütün evi topladım bir süpürgemle viledam kaldı onuda uyanınca yapcam burası bayağı meşgul ediyormuş beni..
Pazartesi yaz geliyormus bakalim. Bizim de pazartesiden beri acik.Yaa bu havalar ne zaman düzelecekkombiyi tekrar açtık kız üşümesin diye. Haftasonu Ankara yağmurluymuş
Tamam ılıtıp süreceğimÇiğ zeytinyağı sürme sakın canım..
Ya çok ilginç eline verdiklerimi yere atıyor. Kaşığı görünce ağzını açıyor ya da isterse ben uzatırsam ağzına götürüyor. Yani ben yiyemem, sen bir zahmet yediriver pozisyonundayız. Daha bugüne kadar eline verdiğim hiç bir şeyi ısırıp yemedi. Bugün soğan deneyeyim. Ne göstersem yada ağzına götürsem ıhhh deyip kafasını çeviriyor.Eğer damağı kızarmışsa distendir..Eline kemirmesi için birşey ler veriyorsan oda çizmiş olabilir..Soğan zarı sürüyordun sen ondan sür olmazsa..Benimkide açmıyor ağzını kolay kolay bende parmak gıdalarda çare arıyorum
Çok teşekkür ederim. Kuzum ya dün ona sütsüz yumurtasız bisküvi yaptım. Çok mutlu oldu kuzum ya. Taş gibi oldu, hiçbir şeye de benzemiyordu ama ona bile razı oldu demek. Alerji yüzünden biraz geriden geliyor kuzum ama olsun. Allah bütün bebelere sağlık versin.
İnşallah güneş yüzünü göstersin artık :)Pazartesi yaz geliyormus bakalim. Bizim de pazartesiden beri acik.
Benide çok etkiliyor hiçbir şey yapasım gelmiyorsabahları çok soguk oluyo kızın kışlıklarını giydirip çıkardık bugün ankarada hava kapalı beni olumsuz etkiliyo bu hava
geçmiş olsun canım. adıyla yaşasın bebegin. Rabbim şifa verir en kisa zamanda inşallah. kizinin gece cok mu uyaniyor. uyku sorunu ne ki kizinda. biz de uykudan yana sıkıntı cekiyoruz da.Valla bende çok üzülüyorum. Yemeyen ve uyumayan çocuk çok zor. İnsanın ömründen ömür gidiyor. Ağzını açınca nasıl seviniyorum tamam doğru yoldayım diye. Elinde kaşıkla bekliyorsun acaba açar mı? Başında bekliyorsun saatlerce acaba uyur mu? İnşallah bir formül bulurum.Eve gidince deneyeceğim birşeyler. Olmazsa hakiki zeytinyağı süreyim bakalım. İşe yarayacak mı? Bende dişten şüphelendim. Damak kıpkırmızı devamlı bir mızırtı. Ağzını açmak istemiyor. Sabah istekle içtiği mamayı bile reddetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?