Çok sert olduysa poğaça yapabilirsin,bende yapcam şu pastanelerdeki minik dereotlu poğaça lardan o zaman hem yumuşak olur hem sebzede ekleyebilirsin..Yumurtaya süte ihtiyacın yok üstelik içine istediğin her sebzeyi gizleyebilirsiniz..Bizimkinin alerjisi yok ama oda yemiyor herşeyden en fazla 3-4 kaşık yiyor..Bende elinde tüketeceği gıdalar yapıyorum kabız olmasın diye de surekli meyve ve sebzelerle destekliyorum..Bizimki geçen ay 300 gr almış buay kararlıyım en az 500 gr aldıracağım inşallah..Çok teşekkür ederim. Kuzum ya dün ona sütsüz yumurtasız bisküvi yaptım. Çok mutlu oldu kuzum ya. Taş gibi oldu, hiçbir şeye de benzemiyordu ama ona bile razı oldu demek. Alerji yüzünden biraz geriden geliyor kuzum ama olsun. Allah bütün bebelere sağlık versin.
allah senin bebenede sifa versin canim. inan cok dua ediyorym bebeklerinize. cok zordur tahmin ediyorum ve icim acıyor o çocuklara. mutlu haberler vereceginiz mesajlarinizi bekliyorum.Çok teşekkür ederim. Kuzum ya dün ona sütsüz yumurtasız bisküvi yaptım. Çok mutlu oldu kuzum ya. Taş gibi oldu, hiçbir şeye de benzemiyordu ama ona bile razı oldu demek. Alerji yüzünden biraz geriden geliyor kuzum ama olsun. Allah bütün bebelere sağlık versin.
haftaya yaz geliyormus..Yaa bu havalar ne zaman düzelecekkombiyi tekrar açtık kız üşümesin diye. Haftasonu Ankara yağmurluymuş
Onlara süt ve yumurta girmediğini bilmiyordum. Sebze sevmiyor, o şekilde vermeyi denerim. Umarım en az 500 gram alır bebeğin.Çok sert olduysa poğaça yapabilirsin,bende yapcam şu pastanelerdeki minik dereotlu poğaça lardan o zaman hem yumuşak olur hem sebzede ekleyebilirsin..Yumurtaya süte ihtiyacın yok üstelik içine istediğin her sebzeyi gizleyebilirsiniz..Bizimkinin alerjisi yok ama oda yemiyor herşeyden en fazla 3-4 kaşık yiyor..Bende elinde tüketeceği gıdalar yapıyorum kabız olmasın diye de surekli meyve ve sebzelerle destekliyorum..Bizimki geçen ay 300 gr almış buay kararlıyım en az 500 gr aldıracağım inşallah..
Amin canım çok teşekkür ederim.allah senin bebenede sifa versin canim. inan cok dua ediyorym bebeklerinize. cok zordur tahmin ediyorum ve icim acıyor o çocuklara. mutlu haberler vereceginiz mesajlarinizi bekliyorum.
Yok canımkizlar rusca bisey okudum da gercekleri yansitiyor tercume edeyim dedim.KADINLAR 3 GRUPA BOLUNUYOR 1 AKILLI 2 IYINIYETLI 3 GUZEL....1) AKILLI+GUZEL=CADI 2)AKILLI+IYINIYETLI=GUZEL DEGIL(CIRKIN) 3)IYINIYETLI+GUZEL=GERIZEKALI SALAK 4 )AKLLLI +IYINIYETLI+GUZEL ISTE BUNLARIN KARSINA DEGER VERMEYEN SALAKLAR CIKIYOR HEP.ERKEKLER BIZI BOLE GORUYOLARMISSSS
CANIM BENCEDE OLMASINNYok canımolmasın öyle kötüymüş o..
Türk erkeklerinin yüzde 80 i karısının sözünden çıkmazCANIM BENCEDE OLMASINNAMA OLEMISSSS
Evet inattır falan dik kafalı dır ama kırmaz gönlümüzü,Allah uzun ömür versin..Allah'tan kocalarımız o yüzde 80 e dahil :))
Âmin canım hepimizin esine uzun ömürler versin her gece dualarımda onu cok seviyorumEvet inattır falan dik kafalı dır ama kırmaz gönlümüzü,Allah uzun ömür versin..
Maşallah canım nazar değmesinÂmin canım hepimizin esine uzun ömürler versin her gece dualarımda onu cok seviyorum
WOOOOWWWW,MASALLAH CANIMÂmin canım hepimizin esine uzun ömürler versin her gece dualarımda onu cok seviyorum
Canim ben azerbaycanliyim esim de turk universitede sinif arkadasimdi deli gibi severek evlendik yillarca bekledik fln fln ama gel gorki kalbim cogu zaman kirik malesef 100de 80-Türk erkeklerinin yüzde 80 i karısının sözünden çıkmazKılıbık demiyelimde kalpleri ılıktır
O araştırma yı ruslar yapmış ya ondan bizimkileri onlardan ayırdım yani.İlk yıllar zor geçer genelde üzme kendini.Canim ben azerbaycanliyim esim de turk universitede sinif arkadasimdi deli gibi severek evlendik yillarca bekledik fln fln ama gel gorki kalbim cogu zaman kirik malesef 100de 80-
ne nadir dahil oluyo.
Opmekten oluyor sanırım canım ya kaynanamlar gorumceler saldırıyor hafta sonu sinir oluyorum yaMesela esimin sakali biraz uzamissa kabarabiliyor veya birseye anlik tepki gosteriyor cildi. Önemli birsey degil yani :)
AyyySıpa dişlerini gıcırdatmayı öğrendi. Anasının en sevdiği şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?