Öpme deyince geliyorlar bana zaten. Opme diyenler inadina opuyor sinir oluyorum. Gecen bi tanidik dudaginin kenarindan optuOpmekten oluyor sanırım canım ya kaynanamlar gorumceler saldırıyor hafta sonu sinir oluyorum ya
Kizsaydin dangalaklar yaÖpme deyince geliyorlar bana zaten. Opme diyenler inadina opuyor sinir oluyorum. Gecen bi tanidik dudaginin kenarindan optu
Arkadasin kizinin dogum günüydü sesimi cikarmadim yedim kendimi.Kizsaydin dangalaklar ya
Ay ay aynen bugün benimki de gıcırdattı vere benim en sinir olduğum seslerdenSıpa dişlerini gıcırdatmayı öğrendi. Anasının en sevdiği şey
MaaşallahOğlumun iki dişi çıktı çok tatlı yaa ağzı laf dolu maşallah
yine beni sevdigini biliyorum adamin ama eskisi degil kabalasmisversiyon malesefff ama bende seviyorum ne yalan soliyimmm
Masallah canım :)Oğlumun iki dişi çıktı çok tatlı yaa ağzı laf dolu maşallah
Sağol canım çok iyi yorumlar var bir patatezi 45 dakikada kizartiyormuş benim gibi tezcanli bir insan nasıl bekler bilemedim ama etleri harika yapıyormuş bubenim için yeterli
Master yapmış demekki ee bide yılların tecrübesi olunca yorulmuyo o modellerKızlar kaynanamgildeyim eşimin işi vardı dışarı çıktı hiçmi yorulmaz bir insanın çenesi ya sabahtan beri dır dır konuşuyor kafa beyin kalmadı ya
Aynisinin laciverti bende de var. Uyuyo taklidi yaptığımı biliyorum. Yine susmadiydiKızlar kaynanamgildeyim eşimin işi vardı dışarı çıktı hiçmi yorulmaz bir insanın çenesi ya sabahtan beri dır dır konuşuyor kafa beyin kalmadı ya
Aynisinin laciverti bende de var. Uyuyo taklidi yaptığımı biliyorum. Yine susmadiydi
Çok iyiymiş ya sağol canım45 degil 30 dakika canim
Gözün aydın canımOğlumun iki dişi çıktı çok tatlı yaa ağzı laf dolu maşallah
Uyudun mu? Uyumus. Televizyonu kapasaydi bari......Vallahi susmadı
ben de öyle yaptım canım.tşk ederim.hayırlı olur inşallah.Ben kesinlikle memuriyeti seçerdim, ki saatim işim belli olsun. Ben önce rahatımı seçerim her zaman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?