senin ömründe yollarda geçti be bebeem.bu arada oğlumun resmi çekerken senden kopya aldım görüldüğü üzere.ama brokoli gibi değişik bişey de yemiyodu.elindeki elma.niye şaşırdı okadar bilmemAyni yogunluk bugun bende var temizlik camasir aksam 1.5saatlik yol anneme gidecegiz pe..
mac yaptik deyince sevistiniz sandim. 7 6 ya direk yuh dedim sonra baktim. bu galiba hakkaten mac olsa gerek dedimO zaman normal ama. Biz bu aksam bi kudurduk sanki hic yorulmamisim gün icinde gibi. Mac yaptik adamla salondakafam döndü neyse ki 7-6 yendim spor oldu bari
Bizimkini traş ettik,yanlarla arkaları sıfır yaptık, tepeyi ya 4 ya 5 numara bıraktıkOtururken sumo güreşçileri ne ayaktayken alman askerlerine benzedi Çok yakışıklı oldu minnoşum sanki abi oldu birdenbire Eşim komple sıfır yapalım bir uzasin dedi ağlarım kıyamam ona dedim.Nasıl olduysa dinledi beni bıraktı tepeyi
senin ömründe yollarda geçti be bebeem.bu arada oğlumun resmi çekerken senden kopya aldım görüldüğü üzere.ama brokoli gibi değişik bişey de yemiyodu.elindeki elma.niye şaşırdı okadar bilmem
Darısı size canım eli ağzından hiç çıkmıyor oğlumun dünden beri ağzı laf dolu ba ba ap pa de de diyor maşallah çok sıpa oldu benden başkasınada gitmek istemiyor cokkk mutlu oluyorumGözün aydın canım
Biz traş makinesiyle girdik ya makas deydiremedim korktum,kimi yeri uzun kimi yeri çok kısaydı yaza yakışıklı girsin istedik iyi olur inşallah..Ben de kulak üstlerini kesmiştim hafif yamuk
Ay sorma ya. Bunun sevgililik dönemi de vardisenin ömründe yollarda geçti be bebeem.bu arada oğlumun resmi çekerken senden kopya aldım görüldüğü üzere.ama brokoli gibi değişik bişey de yemiyodu.elindeki elma.niye şaşırdı okadar bilmem
İnşallah güzelim ya okadar istiyorumki, çok gecikti çok isyanlardayımDarısı size canım eli ağzından hiç çıkmıyor oğlumun dünden beri ağzı laf dolu ba ba ap pa de de diyor maşallah çok sıpa oldu benden başkasınada gitmek istemiyor cokkk mutlu oluyorum
Hakkaten maçmac yaptik deyince sevistiniz sandim. 7 6 ya direk yuh dedim sonra baktim. bu galiba hakkaten mac olsa gerek dedim
GörmedikO da bişey mi ben hem karpuzu hem t-shirtü kopya çektim bi de viedoya aldım sıpayıilk kez karpuz yedi mıncıklayarak
İyi geceler herkese.çok alakasız olacak ama bişey sormam lazım acil.ben resmi bi kurumda veznedar unvanıyla çalışıyorum.cmt günleri de çalışıyorm sürekli orda bulunmasam da gitmek zorundayım.şimdi kurumun başka bi biriminde daha rahat bi yerden teklif geldi ama memur olarak.cmt yok.idari tatillerde tatil.çıkışı belli.normalde veznedar memurun bi üstü gibi düşünün.yükselmesi falan daha kolay.ama herkesten gec cikiyorum.kurumun özellesmë ihtimali de var.unvanla gitsem daha iyi olur olası havuz durumunda.suan karar vermem lazım.cmt çalışmak çok zorluyor beni.bebek de var artık.nasipse 2.yi de istiyoruz.siz olsanız napardiniz.
Hanımlar sezeryanlıyım 1 haftadır sol kasıgıma ard arda ani kramplar giriyor bebeğim 7,5 aylık normal gelmiyor bana sizlerede oluyor mu
Günaydın kızlar
2 gündür giremedim. Sanırım üst dişler geliyor kızım çok huysuz ve uykusuz. Çok ağlıyor.
Dün sabah sulu kaka yaptı. Diştendir diye düşünüyorum.
Gece koynumda uyumak istedi. Benden ayrılmak istemedi yavrum
Bir de dün sabah emzrirken ilk kez ısırdı beklemediğim için aah diye bağırdım kızım yüzüne bakıp ağlamaya başladı ve bi süre emmefi resmen trip yaptı teyzesinden bana gelmedi. Annem de canın acısa bile belli etme memeden soğutursun dedi. Artık dişimi sıkıyorum yeterki emsin
ah bi de bize nasip olaydi ah. nasi ozledim basbasa kalmayı.anam var bebe var. bize bu aralar kacamak opusmeler yakisiyor ancaHakkaten maçöbür mac cikti geçen aradan
Ise donmeyi de cok istiyorum ama oglan bensiz duracak gibi degil :/ zaten bakacak kimse de yok gece bakıcısı bulmak zor
Ayyyyy oldum gulmektennnn Allah güldürsün senı kaçamak opusmelerah bi de bize nasip olaydi ah. nasi ozledim basbasa kalmayı.anam var bebe var. bize bu aralar kacamak opusmeler yakisiyor anca
Görmedik
Yok haklı sın olay beğenmek değil ,olay Minnacık bir bebeğe maşallah diyebilmek..neyse ya sende haklı sın insanın çocuğu söz konusu olunca çok hassas oluyor..Ama yinede kırgınım ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?