2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ayni yogunluk bugun bende var temizlik camasir aksam 1.5saatlik yol anneme gidecegiz pe..
senin ömründe yollarda geçti be bebeem.bu arada oğlumun resmi çekerken senden kopya aldım görüldüğü üzere.ama brokoli gibi değişik bişey de yemiyodu.elindeki elma.niye şaşırdı okadar bilmem

O zaman normal ama. Biz bu aksam bi kudurduk sanki hic yorulmamisim gün icinde gibi. Mac yaptik adamla salonda kafam döndü neyse ki 7-6 yendim spor oldu bari
mac yaptik deyince sevistiniz sandim. 7 6 ya direk yuh dedim sonra baktim. bu galiba hakkaten mac olsa gerek dedim

Ben de kulak üstlerini kesmiştim hafif yamuk

O da bişey mi ben hem karpuzu hem t-shirtü kopya çektim bi de viedoya aldım sıpayı ilk kez karpuz yedi mıncıklayarak
senin ömründe yollarda geçti be bebeem.bu arada oğlumun resmi çekerken senden kopya aldım görüldüğü üzere.ama brokoli gibi değişik bişey de yemiyodu.elindeki elma.niye şaşırdı okadar bilmem

Ay sorma ya. Bunun sevgililik dönemi de vardi oy yavrum benim masallah ona eksi gelmistir bi an Tisortu ters giydir daha rahat oluyor

Darısı size canım eli ağzından hiç çıkmıyor oğlumun dünden beri ağzı laf dolu ba ba ap pa de de diyor maşallah çok sıpa oldu benden başkasınada gitmek istemiyor cokkk mutlu oluyorum
İnşallah güzelim ya okadar istiyorumki, çok gecikti çok isyanlardayım

Kabul ederdim.hem bir gun az hem de daha yuksek pozisyon

Iki kocaman disi var, isirmiyor ne guzel diyordum ama basladi boyle bi aci yok

Yok haklı sın olay beğenmek değil ,olay Minnacık bir bebeğe maşallah diyebilmek..neyse ya sende haklı sın insanın çocuğu söz konusu olunca çok hassas oluyor..Ama yinede kırgınım ona..

Ben de cogu arkadasimin bebegine yazmam oyle.zaten cok samimiysem sevgimi maasallahimi facebooktan gostermeye gerek duymam..bence yanlis anlamis olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…