2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben de cogu arkadasimin bebegine yazmam oyle.zaten cok samimiysem sevgimi maasallahimi facebooktan gostermeye gerek duymam..bence yanlis anlamis olabilirsin.
İnternet paketi bitmiş sanırım bugün beğenmiş hiç umrumdada değil bugün 4-5 kere aradı açmadım fenayım ben Biliyorum bazen domuz gibi oluyorum gereksiz yereonunla yakınlığımız bambaşka o yüzden koydu bukadar..Boşveeeer evde fazla takilmanın yan etkileri hep bunlar çalışmıyorken beynim çok takar herşeyiSağol teşekkür ederim

Ayy maşallah bizde Amerikan trasi yaptircaz bi donelimde

Öpme deyince geliyorlar bana zaten. Opme diyenler inadina opuyor sinir oluyorum. Gecen bi tanidik dudaginin kenarindan optu
Yuh artık dudağundan öpeydi

Oğlumun iki dişi çıktı çok tatlı yaa ağzı laf dolu maşallah
Gözün aydın canım
Iki kocaman disi var, isirmiyor ne guzel diyordum ama basladi boyle bi aci yok
Katlanıyoruz dişimdi sıkıyoruz yeterki emsinler

Günaydın kızlar mutlu huzurlu haftasonları dilerim

Ankara da bugünde hava soğuk inş güneş çıkar da dışarı çıkabiliriz
Günaydın canım ist dada yalandan bi güneş görünür gibi öğleye isinir Inşallah oglusumu pazara götürmek istiyorum bugün

Ne onlarla ne onlarsız olmuyor canım

@ayka777 benim esim utangactir ya. sokakta bir kez dudaklarimdan opmedi.ilk flort zamani cok kizardim da alistim. vay be ne gunlerdi:))
benimkinde utanmak yok canim bu versiyonda zor,sokakda benimkide utaniyor ama ev ici farkli annesinin yaninda geliyo odaya bosver catlasin anasi ztn ortaligi karistiriyo adamin beynini dolduruyo aramizi berbat etmis zaten

E yavrucum kaç zamandır adamın yanında değilsin ki, sana tavsiyem arayı daha fazla açma
benimkinde utanmak yok canim bu versiyonda zor,sokakda benimkide utaniyor ama ev ici farkli annesinin yaninda geliyo odaya bosver catlasin anasi ztn ortaligi karistiriyo adamin beynini dolduruyo aramizi berbat etmis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…