İnternet paketi bitmiş sanırım bugün beğenmiş hiç umrumdada değil bugün 4-5 kere aradı açmadım fenayım ben Biliyorum bazen domuz gibi oluyorum gereksiz yereBen de cogu arkadasimin bebegine yazmam oyle.zaten cok samimiysem sevgimi maasallahimi facebooktan gostermeye gerek duymam..bence yanlis anlamis olabilirsin.
Bi sekilde punduna getirir yine yapardım ki benah bi de bize nasip olaydi ah. nasi ozledim basbasa kalmayı.anam var bebe var. bize bu aralar kacamak opusmeler yakisiyor anca
Bızde de Benım esım asırı rahat denıze hatta kayınvalıde bızdeyken hamıle kaldım adam ben esımı ıstıyorumdıyıp yatağımıza gelıyodu o ara hamıle kaldımBi sekilde punduna getirir yine yapardım ki ben
VuuBızde de Benım esım asırı rahat denıze hatta kayınvalıde bızdeyken hamıle kaldım adam ben esımı ıstıyorumdıyıp yatağımıza gelıyodu o ara hamıle kaldımutanmak yok adamda
Öpme deyince geliyorlar bana zaten. Opme diyenler inadina opuyor sinir oluyorum. Gecen bi tanidik dudaginin kenarindan optu
Bizimkini traş ettik,yanlarla arkaları sıfır yaptık, tepeyi ya 4 ya 5 numara bıraktıkOtururken sumo güreşçileri ne ayaktayken alman askerlerine benzedi Çok yakışıklı oldu minnoşum sanki abi oldu birdenbire Eşim komple sıfır yapalım bir uzasin dedi ağlarım kıyamam ona dedim.Nasıl olduysa dinledi beni bıraktı tepeyi
Yuh artık dudağundan öpeydiÖpme deyince geliyorlar bana zaten. Opme diyenler inadina opuyor sinir oluyorum. Gecen bi tanidik dudaginin kenarindan optu
Gözün aydın canımOğlumun iki dişi çıktı çok tatlı yaa ağzı laf dolu maşallah
Katlanıyoruz dişimdi sıkıyoruz yeterki emsinlerIki kocaman disi var, isirmiyor ne guzel diyordum ama basladiboyle bi aci yok
Döndü zaten canım ist da su anKv donuyormus, bakar
Günaydın canım ist dada yalandan bi güneş görünür gibiGünaydın kızlar mutlu huzurlu haftasonları dilerim
Ankara da bugünde hava soğuk inş güneş çıkar da dışarı çıkabiliriz
Sağol canımAyy maşallah bizde Amerikan trasi yaptircaz bi donelimde
Ne onlarla ne onlarsız olmuyor canımH.sonu sabahın 6 sında uyanıp bele kadar çıkmış kakayı temizlerken öğlene dek yataktan çıkmadığım günleri andım saygı duruşuylainsanın en güzel yıllarını çocuk büyütücem diyerek geçirmesi hiç mantıklı değil hiiiç
benimkinde utanmak yok canim bu versiyonda zor,sokakda benimkide utaniyor ama ev ici farkli annesinin yaninda geliyo odaya bosver catlasin anasi ztn ortaligi karistiriyo adamin beynini dolduruyo aramizi berbat etmis zaten@ayka777 benim esim utangactir ya. sokakta bir kez dudaklarimdan opmedi.ilk flort zamani cok kizardim da alistim. vay be ne gunlerdi:))
Ne onlarla ne onlarsız olmuyor canım
benimkinde utanmak yok canim bu versiyonda zor,sokakda benimkide utaniyor ama ev ici farkli annesinin yaninda geliyo odaya bosver catlasin anasi ztn ortaligi karistiriyo adamin beynini dolduruyo aramizi berbat etmis zaten
yavrucum derken kahvecimm yeni ev aldik tamirde hemde ondan dolayi simdi tasinma var sirada bole gerekiyodu bu etapda hem arada gelip gitdi esimE yavrucum kaç zamandır adamın yanında değilsin ki, sana tavsiyem arayı daha fazla açma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?