Kedi gibi yaDöndü zaten canım ist da su anama torunun yanına gelmis arkamizdan bi sürü laf saymis buraya gelmeye yüzü kalmamıştır herhalde hem gelse bile ben kapıyı acmamaya kararliyim
Sorma canım yaa iki gündür de torunu tlfla taciz edip duruyo engelledim en sonundaKedi gibi ya
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla gecersin inşallahkizlar gunaydin... sabahtan beri ders calisiyorum. yarin ALES sinavi var. dua edin de baraji geceyimm..
allah razi olsun canim.Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla gecersin inşallah
yavrucum derken kahvecimm yeni ev aldik tamirde hemde ondan dolayi simdi tasinma var sirada bole gerekiyodu bu etapda hem arada gelip gitdi esim
Gecdı gıtdı Bosverelım,sonucda kaç aydır hepımız arkadaşız burda olur böle bazen Yanlışanlasılmalar veya bazen yanlış ıfadelerYavrucum derken kötü niyet yoktu kusura bakma yine de
İyi yapmissin. Ya psikolojiyi bozma sebebi bunlarSorma canım yaa iki gündür de torunu tlfla taciz edip duruyo engelledim en sonunda
Canım tarif verirmisin bende yapıyımKızlar yaz geliyor, kola zararlı, meyve suları zararlı, alerjik bebeden dolayı küçük kaçamaklar dışında dondurma yasak, kaybettiğim bebeye hamileyken limonatadan midem bulanmıştı. Eee ben serinlemek için ne içecem bu yaz dedim ve aklıma lohusa şerbeti geldi. Netten tarifine baktım. Lohusa şekerim yoktu ama o da renk vermesi için kullanılıyormuş. Rengi kırmızı olmasa da olur dedim. O 3 bardak şeker dedi, ben bir bardak şeker koydum. Sonuç harikaydı. Hatta bir dahakine yarım bardak şeker koyacam. Niye mi yazıyorum? Uzun süredir sertleşmeyen göğüslerim dün sertleşti. Yani süt yapıyor. Sütü azalan varsa deneyebilir.
Bende yapmak istiyorum canım nette bu tarifi buldumCanım tarif verirmisin bende yapıyım
Canım konunu ve yorumları okudum uzgunum ama bana da esinin tavırları hic masumane gelmedi :/ sen su anda olaya objektif bakamıyorsundur bu yüzden dışardan bakan insanların yorumunu goz ardı etme derim. Kadın esinden hoşlandığını acik acik söylemiş bu bir ikincisi msjlasma var hemde canımli üçüncüsü senden uzaktayken gece yarısı uzun tlf konuşmaları.. Bana da danisikli dövüş gibi geldi anlaşmalı olarak ortak bi dilden konuşmuşlar sanki seninle :/ hic bir yuva bozulsun istemem ama hic bir kadinda ezilsin istemem. Boşanmak istemiyorsun anladığım kadarıyla ama mutlaka tavrını koy en azından seni kaybedebilecegini anlasınArkadaslar bir derdim vara baslik actim esimin kankasi diye kendimi size cok yakin hissediyorum okuyup yorum yaparsaniz cok seviniirm
Tesekkr ederim 6 su bardagı şeker çok fazlaymış amaaBende yapmak istiyorum canım nette bu tarifi buldum
Rica ederim canım bana da fazla geldi kendimize göre ayarlicaz artıkTesekkr ederim 6 su bardagı şeker çok fazlaymış amaa
O kadın musveddesine söyleyeceğin şey belliydi güzelim. Hemen tayin isteyip defolup gitmesini yoksa milli eğitime ve okul yönetimini olaydan haberdar edeceğini, böyle olursa hem eşinin hem kendisinin zarar göreceğini söylemeliydin..Açıkça tehdit etmeliydin..Böyle arsız insanlardan merhamet beklemek saflık tır kusura bakma..Eşinede aynı tehditi savur defolsun gitsin yoksa olacaklardan sorumlu değilim de..İkiside olayın vehametini anlasın..Arkadaslar bir derdim vara baslik actim esimin kankasi diye kendimi size cok yakin hissediyorum okuyup yorum yaparsaniz cok seviniirm
Esimin erkek kankasi sınırını astiginda tavrimi ikisine de koydum ki kaldi kadin kanka. Afedersin bacagina micarim ikisininde. Insan evladi malesef egosuna yenil düşebiliyor. Evine bagli sana aşık olabilir. O kadina hicbirsey hissetmeyebilir. Belki kadin hic de güzel degildir de. Ama sirf ego tatmini hala begenilir olma hissi icin bile etrafinda tutabilir. Kesin tavrini koy esine. O sirfintinin da gozyaslarina aldanma.Arkadaslar bir derdim vara baslik actim esimin kankasi diye kendimi size cok yakin hissediyorum okuyup yorum yaparsaniz cok seviniirm
Arkadaslar bir derdim vara baslik actim esimin kankasi diye kendimi size cok yakin hissediyorum okuyup yorum yaparsaniz cok seviniirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?