2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar yaz geliyor, kola zararlı, meyve suları zararlı, alerjik bebeden dolayı küçük kaçamaklar dışında dondurma yasak, kaybettiğim bebeye hamileyken limonatadan midem bulanmıştı. Eee ben serinlemek için ne içecem bu yaz dedim ve aklıma lohusa şerbeti geldi. Netten tarifine baktım. Lohusa şekerim yoktu ama o da renk vermesi için kullanılıyormuş. Rengi kırmızı olmasa da olur dedim. O 3 bardak şeker dedi, ben bir bardak şeker koydum. Sonuç harikaydı. Hatta bir dahakine yarım bardak şeker koyacam. Niye mi yazıyorum? Uzun süredir sertleşmeyen göğüslerim dün sertleşti. Yani süt yapıyor. Sütü azalan varsa deneyebilir.

Canım tarif verirmisin bende yapıyım

Arkadaslar bir derdim vara baslik actim esimin kankasi diye kendimi size cok yakin hissediyorum okuyup yorum yaparsaniz cok seviniirm
Canım konunu ve yorumları okudum uzgunum ama bana da esinin tavırları hic masumane gelmedi :/ sen su anda olaya objektif bakamıyorsundur bu yüzden dışardan bakan insanların yorumunu goz ardı etme derim. Kadın esinden hoşlandığını acik acik söylemiş bu bir ikincisi msjlasma var hemde canımli üçüncüsü senden uzaktayken gece yarısı uzun tlf konuşmaları.. Bana da danisikli dövüş gibi geldi anlaşmalı olarak ortak bi dilden konuşmuşlar sanki seninle :/ hic bir yuva bozulsun istemem ama hic bir kadinda ezilsin istemem. Boşanmak istemiyorsun anladığım kadarıyla ama mutlaka tavrını koy en azından seni kaybedebilecegini anlasın

Arkadaslar bir derdim vara baslik actim esimin kankasi diye kendimi size cok yakin hissediyorum okuyup yorum yaparsaniz cok seviniirm
O kadın musveddesine söyleyeceğin şey belliydi güzelim. Hemen tayin isteyip defolup gitmesini yoksa milli eğitime ve okul yönetimini olaydan haberdar edeceğini, böyle olursa hem eşinin hem kendisinin zarar göreceğini söylemeliydin..Açıkça tehdit etmeliydin..Böyle arsız insanlardan merhamet beklemek saflık tır kusura bakma..Eşinede aynı tehditi savur defolsun gitsin yoksa olacaklardan sorumlu değilim de..İkiside olayın vehametini anlasın..

Esimin erkek kankasi sınırını astiginda tavrimi ikisine de koydum ki kaldi kadin kanka. Afedersin bacagina micarim ikisininde. Insan evladi malesef egosuna yenil düşebiliyor. Evine bagli sana aşık olabilir. O kadina hicbirsey hissetmeyebilir. Belki kadin hic de güzel degildir de. Ama sirf ego tatmini hala begenilir olma hissi icin bile etrafinda tutabilir. Kesin tavrini koy esine. O sirfintinin da gozyaslarina aldanma.

O neymiş ya! Yeterli kanıtım yok eşime de inanıyorum diyosan kadınla muhatap olmayı boşver, eşin tlfn numarasını değişicek o kadına vermeyecek ve selam sabahı kesicek, artı olarak sen de gözünü kulağını dört açıp daha dikkatli olucaksın bişeyden şüphelenirsen belli etmeyip bi süre takipte kalıcaksın. Hakkında hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…