2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Eki Görüntüle 1828552 Bu sabahta kızıma kuymak yaptım gerçi fazla yaptım hep beraber yedik kızımda sewdi az öncede sütlaç yaptım umarım onuda severek yer
Afiyet olsun canım,bende menemen yaptım bugün benimkide sevdi .Ne güzel artık bizle beraber besleniyorlar büyüdüler şaka maka

Canım tarif verirmisin bende yapıyım
Canım beyaz bir tülbentin içine 4 kabuk tarçın, 25 tane de karanfil koydum ve bağladım. Hafif acımsı olduğu için bir dahakine 20 karanfil koymayı deneyecem. Orta boy bir tencereye dolana kadar su ve bir su bardağı şeker koydum. Şekerli su 20 dk kadar kaynadıktan sonra içinde karanfil ve tarçın bulunan tülbenti şekerli suyun içine koydum. 15 dk kadar birlikte kaynadıktan sonra altını kapattım. Bir süre sonra tülbenti çıkarıyorsun. Soğuyunca içmeye hazır. Ben bir dahakine tülbentle uğraşmayacam. Direk tencereye koyacam tarçınla karanfili. Sürahiye koyarken süzerim. Kusura bakma geç yazdım ama dışardaydım.

Rica ederim canım bana da fazla geldi kendimize göre ayarlicaz artık
Ben bir bardak şeker koydum. Hatta bir dahakine yarım bardak koyacam. Lohusa şekeri kırmızılığını versin diyeymiş, ben gerek görmedim. Zencefilden ise alerjik bebemden dolayı biraz tırstım ama yine de bir şeye benzedi

Arkadaslar ben bebeğimi acaba çok mu kalın giydiriyorum diye şüpheye düştüm.Kolsuz citcitli ve alt üst takım giydiriyorum.takımların bazısı daha kalın bazısı hafif ince.çorap bazen 1 bazen 2 çift giydiriyorum hala.şimdiye kadar hiç kısa kol giydirmedim.ablamlara göre çok giydiriyorum ve sıcağa alistiriyorum.yalova da yaşıyorum.yani aman aman sıcak yok ama olduğu da oldu.dışarı da pek çıkarmiyorum hasta olur diye.bende mi anormallik var acaba.

Canımbende aynı senın gıbıyım anormal fln degılız ))))yanıdogru yapıyorsun suan mevsımın ole ayları ole zamanını hava bı sıcak bı soğuk Allah korusun hasta olurlar ben gıydırmeme rağmen oksuruyo Bıde nice gıydırsem nolur

Iki kat corap harici normal bence. Bende golcukteyim evin ici soguk yahu.

Giydirme meselesini bilemem. Ortam sıcaklığına göre değişir. Ben terlemedikçe sorun yok diyorum kendi bebeğim için ama dışarı çıkarmamakla hata ediyorsun bence. Dışarının hem havasına hem de mikroplarına alışmalı. ömrü boyunca evin içinde kalmayacak. Ben hemen hemen her gün çıkarıyorum. Dışarı çıkınca çok mutlu oluyor.

Can'ım yol arkadaşlarım, hepimizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN benim gibi ilk defa bu duyguyu tadanların, daha önce tatmış olanların hepsine sağlıklı ömürler diliyorum ki evlatlarımızla güzel bir ömür geçirelim. Amin.

Amin canım teşekkür ederim bende senin ve burada ki tüm arkadaşlarımın Anneler Günü nü Kutlarım

Bu duyguyu ilk kez tadıyorum, o kadar mutluyum ki tarif edemiyorum Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin

Canım ben de bu şekilde giydiriyorum ve hala kombi yakıyoruz.

sorun şu ki benim oğlum terliyo.hareketli olduğundan sanırım.ev de 24 derece genelde.kombi açık.dışarı çıkarsa da hasta olur gibime geliyo.hep sıcakta duruyo çünkü.kışın bile ben tsortle geziyodum yaz gibi.ise giderken de hep ince giyiyorum sanki orası da yaz havası.bi tarafım donuyo alışamadım bi türlü.mevsim geçişi yüzünden olsa gerek.

Günaydın kızlar gün bizim için çoktaaan başladı

Topu topu 1.5 saat uyudum. Kızım bu gece hiç uyumadı. Babası sadece 3 kaşık elma vermişti o dokundu heralde. Çok gazı oldu sabah nihayet kustu ve rahatladı. Elma benim midemi de rahatsız eder Kız bana çekti galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…