Erik isirttirdim disleri kamasti
Onu bile zor aldim elindenLimondan sonra erik kesmez alperi
Onu bile zor aldim elindenaldi yaladi orumcegi ile yardirarak kacarken yakaladim aldim elinden dağ cilegi topladim yedirdim 10-15 tane mis kokuyordu ya
Bana yavrucum diyebilirsinYavrucum derken kötü niyet yoktu kusura bakma yine de
Afiyet olsun canım,bende menemen yaptım bugün benimkide sevdi .Ne güzel artık bizle beraber besleniyorlar büyüdüler şaka makaEki Görüntüle 1828552 Bu sabahta kızıma kuymak yaptım gerçi fazla yaptım hep beraber yedik kızımda sewdiaz öncede sütlaç yaptım umarım onuda severek yer
Evet yaAfiyet olsun canım,bende menemen yaptım bugün benimkide sevdi .Ne güzel artık bizle beraber besleniyorlar büyüdüler şaka maka
Yalniz kendim 1 tanecik yedimAfiyet olsun yarasın paşaya
Canım beyaz bir tülbentin içine 4 kabuk tarçın, 25 tane de karanfil koydum ve bağladım. Hafif acımsı olduğu için bir dahakine 20 karanfil koymayı deneyecem. Orta boy bir tencereye dolana kadar su ve bir su bardağı şeker koydum. Şekerli su 20 dk kadar kaynadıktan sonra içinde karanfil ve tarçın bulunan tülbenti şekerli suyun içine koydum. 15 dk kadar birlikte kaynadıktan sonra altını kapattım. Bir süre sonra tülbenti çıkarıyorsun. Soğuyunca içmeye hazır. Ben bir dahakine tülbentle uğraşmayacam. Direk tencereye koyacam tarçınla karanfili. Sürahiye koyarken süzerim. Kusura bakma geç yazdım ama dışardaydım.Canım tarif verirmisin bende yapıyım
Ben bir bardak şeker koydum. Hatta bir dahakine yarım bardak koyacam. Lohusa şekeri kırmızılığını versin diyeymiş, ben gerek görmedim. Zencefilden ise alerjik bebemden dolayı biraz tırstım ama yine de bir şeye benzediRica ederim canım bana da fazla geldi kendimize göre ayarlicaz artık
Canımbende aynı senın gıbıyım anormal fln degılız ))))yanıArkadaslar ben bebeğimi acaba çok mu kalın giydiriyorum diye şüpheye düştüm.Kolsuz citcitli ve alt üst takım giydiriyorum.takımların bazısı daha kalın bazısı hafif ince.çorap bazen 1 bazen 2 çift giydiriyorum hala.şimdiye kadar hiç kısa kol giydirmedim.ablamlara göre çok giydiriyorum ve sıcağa alistiriyorum.yalova da yaşıyorum.yani aman aman sıcak yok ama olduğu da oldu.dışarı da pek çıkarmiyorum hasta olur diye.bende mi anormallik var acaba.
Iki kat corap harici normal bence. Bende golcukteyim evin ici soguk yahu.Arkadaslar ben bebeğimi acaba çok mu kalın giydiriyorum diye şüpheye düştüm.Kolsuz citcitli ve alt üst takım giydiriyorum.takımların bazısı daha kalın bazısı hafif ince.çorap bazen 1 bazen 2 çift giydiriyorum hala.şimdiye kadar hiç kısa kol giydirmedim.ablamlara göre çok giydiriyorum ve sıcağa alistiriyorum.yalova da yaşıyorum.yani aman aman sıcak yok ama olduğu da oldu.dışarı da pek çıkarmiyorum hasta olur diye.bende mi anormallik var acaba.
Giydirme meselesini bilemem. Ortam sıcaklığına göre değişir. Ben terlemedikçe sorun yok diyorum kendi bebeğim için ama dışarı çıkarmamakla hata ediyorsun bence. Dışarının hem havasına hem de mikroplarına alışmalı. ömrü boyunca evin içinde kalmayacak. Ben hemen hemen her gün çıkarıyorum. Dışarı çıkınca çok mutlu oluyor.Arkadaslar ben bebeğimi acaba çok mu kalın giydiriyorum diye şüpheye düştüm.Kolsuz citcitli ve alt üst takım giydiriyorum.takımların bazısı daha kalın bazısı hafif ince.çorap bazen 1 bazen 2 çift giydiriyorum hala.şimdiye kadar hiç kısa kol giydirmedim.ablamlara göre çok giydiriyorum ve sıcağa alistiriyorum.yalova da yaşıyorum.yani aman aman sıcak yok ama olduğu da oldu.dışarı da pek çıkarmiyorum hasta olur diye.bende mi anormallik var acaba.
Amin canım teşekkür ederim bende senin ve burada ki tüm arkadaşlarımın Anneler Günü nü KutlarımCan'ım yol arkadaşlarım, hepimizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNbenim gibi ilk defa bu duyguyu tadanların, daha önce tatmış olanların hepsine sağlıklı ömürler diliyorum ki evlatlarımızla güzel bir ömür geçirelim. Amin.
Canım ben de bu şekilde giydiriyorum ve hala kombi yakıyoruz.Arkadaslar ben bebeğimi acaba çok mu kalın giydiriyorum diye şüpheye düştüm.Kolsuz citcitli ve alt üst takım giydiriyorum.takımların bazısı daha kalın bazısı hafif ince.çorap bazen 1 bazen 2 çift giydiriyorum hala.şimdiye kadar hiç kısa kol giydirmedim.ablamlara göre çok giydiriyorum ve sıcağa alistiriyorum.yalova da yaşıyorum.yani aman aman sıcak yok ama olduğu da oldu.dışarı da pek çıkarmiyorum hasta olur diye.bende mi anormallik var acaba.
Bana yavrucum diyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?