Evet canım yeni doğduğunda da yanima yatirdim hep sevicem diyeBizimki de oyle uyuyo tam parmak ucumda odadan cikiyom tam kapiyi aciyom bagiriyo misafirler guluyo artik haline. Buyuk ihtimalle kokuya alismis dediler
Canım bende oyalamaya çalışıyorum bu defa da kucağa alisir diye korkuyorum iki gündür kucakta istiyor çünkü sallamaya maalesef kayinvalidem alistirdi burda kalır iken öyle de devam ettik 2 saat salladigim oluyor yerine koyuyorum tekrar uyanıyor bu gece 3 de yattı 2 saat ara ile hep uyandıKızım dün akşamüstü 6 dan gece 11 buçuğa kadar uyanıktı. Emiyor sonra gözler açık uyumak istemedi oyaladık konuşarak kucakta gezdirerek. Sallamıyorum ben. Sonunda illa ki uyuyor die sallamak istemiyorum ama böyle de kucakta gezmeye alıştı gibi biraz
Anne karnında bebekler zaten surekli sallaniyorlarmis sallamak sorun deil bnce önemli olan hızlı sallamak bn cok hafif sallamaya özen gösteriyorum uyunadgi zaman hemen uyuyor birde kucağıma koyuyorum hafif hafif salliyorum tv izlerken uyumuş oluyorCanım bende oyalamaya çalışıyorum bu defa da kucağa alisir diye korkuyorum iki gündür kucakta istiyor çünkü sallamaya maalesef kayinvalidem alistirdi burda kalır iken öyle de devam ettik 2 saat salladigim oluyor yerine koyuyorum tekrar uyanıyor bu gece 3 de yattı 2 saat ara ile hep uyandı
Canım artık uyandırmana gerek yok. Benim kız da 3. Ayı bitti, kontrolde doktora sordum gece bazen 5 saate kadar uyuyor uyandırayım mı, diye . Doktor da daha ne istiyorsun, bırak uyusun zaten o acıkınca uyanır, dedi.Slm kızlar bebisim 2.5 aylık oldu tam olarak.benim sorum su bebeğim gece 12 de uyuyo sabah 7 yada 8 de uyaniyo.yanı gece hiç kalkmiyo.bende acaba AC mi diye endişeleniyorm.bide mesela bir iki defa denk geldim gece 5 gibi uyanmustim bebege baktım uyanmış etrafa bakiniyo ama aglamiyo.yanı bizim bebis gece pek aglamiyo.sanrm çok açıknca agliyo.kilo alımı da çok iyi.ama yinede ya açsa diyorm.bi yorumunuz varmi bu duruma.sizinkilerin gece uykulari nasıl.kackez emziriyosunuZ
Bnde uyandrmiyorum oglus beni uyandiriyor :))Canım artık uyandırmana gerek yok. Benim kız da 3. Ayı bitti, kontrolde doktora sordum gece bazen 5 saate kadar uyuyor uyandırayım mı, diye . Doktor da daha ne istiyorsun, bırak uyusun zaten o acıkınca uyanır, dedi.
Pamukcuk icinmi canım bnm hic pamukçuk olmadi her emzirmeden snra gogsunu sil canım bn öyle yapıyorum şimdiye kadar olmadi
Canim aynen katiliyom sana bende bide kaynana her gun kara karga gibi sutun yok bu cocuk ac yap bi mama agliyo ac ikiniyo ac bakiyo ac her gordugunde cocuga bakmadan mama verdinmi muhabbeti bunaldim yeminle
Canim
Canim aynen katiliyom sana bende bide kaynana her gun kara karga gibi sutun yok bu cocuk ac yap bi mama agliyo ac ikiniyo ac bakiyo ac her gordugunde cocuga bakmadan mama verdinmi muhabbeti bunaldim yeminle="gri86, post: 43313076, member: 477138"]Kızlar 65 kilo ile hamile kaldım, 76 ile doğuma girdim. Doğumdan sonra tartıldığımda 70 kiloydum. Süt yapsın onu ye bunu ye derken, ne varsa yedirdiler bana anneler. Tartıldım 72 olmuşumAnlayacağınız 7 kilo fazlam var ama bunun hepsi karın bölgesinde toplanmış gibi. Beni kim görse göbeğimle ilgili bi şey söylüyor, eşim bile şaka yollu bi şeyler söylüyor. 40 gün oldu bu arada doğum yapalı. Resmen sinirlerim bozulmaya başladı. İnsanlar neden lohusa depresyonuna giriyor anlamaya başladım. Önce süt muhabbeti, yoksa sütün yok, yok memenin başı yok derken,tam meme muhabbeti bitti kurtuldum derken, şimdi de göbek muhabbeti :/ Bunaldım yeminle. O karın bi ayda mı şişti ki bir ayda inmesini bekliyorlar ben anlamadım. Ben istemiyorum sanki eski kıyafetlerimin içine sığıp güzel güzel giyinmek.
Canım öncelikle evladinla mutlu bir ömür dilerim. Seni iyi anliyorum. Bende benzer durumlar yaşadim hatta daha baska sorunlar da vardida bunu takmaya firsatim olmamisti. Ben zaten 90 kg hamile kaldim 19 kg aldim 109 la girdim hastaneye eve döndüğumde sezeryan sislikleri ile 105tim. Kv elti kendi annem falan hep iceride bi tane daha var dediler çok uzulmustum. Bi yandanda besiye cekiliyorum cunku sutum azdi. Bir dakika bos kalmiyo agzim. Sonra 40im cikinca evime kavustum ve esim oglum ben basbasa kaldik suan 93 oldum 57 günde. Ayrica birsey anladim sutun yeterince artinca sut yapsin diye yediklerimizin bir anlami kalmiyor. Gerisi tamamem psikolojik. Benim moralim iyiyse sutumde iyi oluyor. Bazen uykusuz va ac kaldigimda oldu kafam rahatsa sut vardi. Simdi ihtiyacim kadar yiyorum ins hamilelik kilolarim haricinde de kilo verecegim. hhamileligim haricinde
İdeal kiloma inmeye calisicam 6. Aydan sonra emzirmeye devam ederken diet yapmayida dusunuyorum. Zaten bebisler hareketlendiginde oyun oynayalim gezelim derken kilolar kosarak uzaklasacak bizlerden. 2. Cocuga hamile kalana kadar ideal kiloma varicam insallah.Ben de öyle yapmaya başladım. Abartmıyorum artık yemeyi, bol su içtiğim sürece sütün iyi olduğunu farkettim.İnşallah ben de vermeye başlarım kiloları, siz iyi vermişsiniz.
bazen silmemezlik yaptm ondan galibaa. dikkat ediyorum ne zmandr ama bir kere oluncaa gecmiyor mu noluyor anlamadkPamukcuk icinmi canım bnm hic pamukçuk olmadi her emzirmeden snra gogsunu sil canım bn öyle yapıyorum şimdiye kadar olmadi
Geçer inşallah canımbazen silmemezlik yaptm ondan galibaa. dikkat ediyorum ne zmandr ama bir kere oluncaa gecmiyor mu noluyor anlamadk
Yalniz değilsin canım minicik melegin var melegininde güçlü bir annesiKeske annem olsaydi... Tek basima o kadar zor ki hem bebek hem ev. Esimle de kotuyuz resmen mutsuzum dibine kadar yalniz oldugumu yuzume vuruyor hayat.
Yalniz değilsin canım minicik melegin var melegininde güçlü bir annesi
Hepimiz ana kuzusuyuz canim ama bizimde kuzularimiz var nasilki uzuldugumuzde zorda kaldığımız da bizim güçlü annelerimiz varsa bizde anne oldugumuz için artık güçlü olmak zorundayızKeske güçlü olabilsem... Kac yasina gelirsen gel ana kuzusuymussun onu anladım ne aci
Hepimiz ana kuzusuyuz canim ama bizimde kuzularimiz var nasilki uzuldugumuzde zorda kaldığımız da bizim güçlü annelerimiz varsa bizde anne oldugumuz için artık güçlü olmak zorundayız
Yeni dogum yaptgmda kv resmen hayati zindan etti bana sinir krizi geçirdim lohusa halimle sezaryenli halimle ama besikte bebeğim vardi o zaman panter kesildim valla yani benim lohusa halimde çektiğim skntilari bi bilsen samimi söylüyorum haline sukredersin
Allah kolaylik versn canm benim ailem Yanındaydida bişey farketmedi kavga gürültü cikmasn uzulmeyim sütüm kesilmesin diye kvler gidene kadar eve bile gelmediler dogru düzgün hayat cok zor canm eşin inşallah yuvasina eşine daha bagli bir es olur inşallah ne diyimValla keske annem babam basimda olsaydi da kv vs ugrassaydim. Ama onlar basimda yokken hem onlarla hem ogullariyla mucadele etmek yalniz hissetmek cok zormus.
Uzme cnm kendını rabbıme sığın elbet gececekkkkKeske annem olsaydi... Tek basima o kadar zor ki hem bebek hem ev. Esimle de kotuyuz resmen mutsuzum dibine kadar yalniz oldugumu yuzume vuruyor hayat.
Ne demek kavga çıkmasın diye annemler gelmedi kayınvaliden gelmesin kavga çıkmasını istemiyorsa... Bu kadar taviz vermeyin ben olsam kv atar annemi alırımAllah kolaylik versn canm benim ailem Yanındaydida bişey farketmedi kavga gürültü cikmasn uzulmeyim sütüm kesilmesin diye kvler gidene kadar eve bile gelmediler dogru düzgün hayat cok zor canm eşin inşallah yuvasina eşine daha bagli bir es olur inşallah ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?