2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizimki de oyle uyuyo tam parmak ucumda odadan cikiyom tam kapiyi aciyom bagiriyo misafirler guluyo artik haline. Buyuk ihtimalle kokuya alismis dediler
Evet canım yeni doğduğunda da yanima yatirdim hep sevicem diye simdi birakmiyorlar :)

Canım bende oyalamaya çalışıyorum bu defa da kucağa alisir diye korkuyorum iki gündür kucakta istiyor çünkü sallamaya maalesef kayinvalidem alistirdi burda kalır iken öyle de devam ettik 2 saat salladigim oluyor yerine koyuyorum tekrar uyanıyor bu gece 3 de yattı 2 saat ara ile hep uyandı

Anne karnında bebekler zaten surekli sallaniyorlarmis sallamak sorun deil bnce önemli olan hızlı sallamak bn cok hafif sallamaya özen gösteriyorum uyunadgi zaman hemen uyuyor birde kucağıma koyuyorum hafif hafif salliyorum tv izlerken uyumuş oluyor

Canım artık uyandırmana gerek yok. Benim kız da 3. Ayı bitti, kontrolde doktora sordum gece bazen 5 saate kadar uyuyor uyandırayım mı, diye . Doktor da daha ne istiyorsun, bırak uyusun zaten o acıkınca uyanır, dedi.

Bnde uyandrmiyorum oglus beni uyandiriyor :))

@ayka777 ayhkdry kizlar bebisler nasil emmeye basladi mi ? benimki biraz emiyor agzinda pamukcuk varmis bir suru karbonat sürüyorm uc defa ama iki saat sonra cogaliyor dr gidicez yaron kalca cikikligi icin ilac versin artik gecmiyor soz ne uygukadiniz ya da uygukuyorsunuz ??

Pamukcuk icinmi canım bnm hic pamukçuk olmadi her emzirmeden snra gogsunu sil canım bn öyle yapıyorum şimdiye kadar olmadi

Canim aynen katiliyom sana bende bide kaynana her gun kara karga gibi sutun yok bu cocuk ac yap bi mama agliyo ac ikiniyo ac bakiyo ac her gordugunde cocuga bakmadan mama verdinmi muhabbeti bunaldim yeminle
Canim
Canim aynen katiliyom sana bende bide kaynana her gun kara karga gibi sutun yok bu cocuk ac yap bi mama agliyo ac ikiniyo ac bakiyo ac her gordugunde cocuga bakmadan mama verdinmi muhabbeti bunaldim yeminle
Canim[/QUOTE]

Bizde de öyleydi, annesi olarak ben anlarım zaten aç mı değil mi, çocuk ne zaman ağlasa aç diyordu bizimkiler de. Allah sabır versin hepimize.

Ben de öyle yapmaya başladım. Abartmıyorum artık yemeyi, bol su içtiğim sürece sütün iyi olduğunu farkettim.İnşallah ben de vermeye başlarım kiloları, siz iyi vermişsiniz.

Ben de öyle yapmaya başladım. Abartmıyorum artık yemeyi, bol su içtiğim sürece sütün iyi olduğunu farkettim.İnşallah ben de vermeye başlarım kiloları, siz iyi vermişsiniz.
İdeal kiloma inmeye calisicam 6. Aydan sonra emzirmeye devam ederken diet yapmayida dusunuyorum. Zaten bebisler hareketlendiginde oyun oynayalim gezelim derken kilolar kosarak uzaklasacak bizlerden. 2. Cocuga hamile kalana kadar ideal kiloma varicam insallah.

Pamukcuk icinmi canım bnm hic pamukçuk olmadi her emzirmeden snra gogsunu sil canım bn öyle yapıyorum şimdiye kadar olmadi
bazen silmemezlik yaptm ondan galibaa. dikkat ediyorum ne zmandr ama bir kere oluncaa gecmiyor mu noluyor anlamadk

Keske annem olsaydi... Tek basima o kadar zor ki hem bebek hem ev. Esimle de kotuyuz resmen mutsuzum dibine kadar yalniz oldugumu yuzume vuruyor hayat.
Yalniz değilsin canım minicik melegin var melegininde güçlü bir annesi

Keske güçlü olabilsem... Kac yasina gelirsen gel ana kuzusuymussun onu anladım ne aci
Hepimiz ana kuzusuyuz canim ama bizimde kuzularimiz var nasilki uzuldugumuzde zorda kaldığımız da bizim güçlü annelerimiz varsa bizde anne oldugumuz için artık güçlü olmak zorundayız

Yeni dogum yaptgmda kv resmen hayati zindan etti bana sinir krizi geçirdim lohusa halimle sezaryenli halimle ama besikte bebeğim vardi o zaman panter kesildim valla yani benim lohusa halimde çektiğim skntilari bi bilsen samimi söylüyorum haline sukredersin

Valla keske annem babam basimda olsaydi da kv vs ugrassaydim. Ama onlar basimda yokken hem onlarla hem ogullariyla mucadele etmek yalniz hissetmek cok zormus.

Valla keske annem babam basimda olsaydi da kv vs ugrassaydim. Ama onlar basimda yokken hem onlarla hem ogullariyla mucadele etmek yalniz hissetmek cok zormus.
Allah kolaylik versn canm benim ailem Yanındaydida bişey farketmedi kavga gürültü cikmasn uzulmeyim sütüm kesilmesin diye kvler gidene kadar eve bile gelmediler dogru düzgün hayat cok zor canm eşin inşallah yuvasina eşine daha bagli bir es olur inşallah ne diyim

Keske annem olsaydi... Tek basima o kadar zor ki hem bebek hem ev. Esimle de kotuyuz resmen mutsuzum dibine kadar yalniz oldugumu yuzume vuruyor hayat.
Uzme cnm kendını rabbıme sığın elbet gececekkkk

Ne demek kavga çıkmasın diye annemler gelmedi kayınvaliden gelmesin kavga çıkmasını istemiyorsa... Bu kadar taviz vermeyin ben olsam kv atar annemi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…