2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bence cok giydiriyorsun. Iki kat corap zaten cok cok cok fazla, daha kolunu bile acmamissin.terlemesinden anlasiiyor zaten.
sicak oldugunda salopetle bile disari cikardim ben.
Zaten soguktan hasta olmaz, mikroptan hasta olur bebeler.

Günaydın canım geçmiş olsun :/ buharda biraz pisirerek verebilirsin elma ve armutu hep öyle verdim ben daha yeni yeni çiğ veriyorum

Tamam bu gün anneler günü de, benim niye başım göğe ermedi ki acaba farklı hissedicem sanmıştım
Bi gün sarılıp anneciğim dediğinde hissedeceksin hele bide anneler günün kutlu olsun seni çok seviyorum derse tmmdir göğe değil Arşa değer başın

Sabah ekmek almaya diye çıktılar çiçekle geldiler, buketteki gülü yalaya yalaya zorla verdi sıpam o hali bile şirindi, senin dediğin günleri de görürüz inşallah
Bi gün sarılıp anneciğim dediğinde hissedeceksin hele bide anneler günün kutlu olsun seni çok seviyorum derse tmmdir göğe değil Arşa değer başın

Saol canım:/ kusunca rahatladı.

Bende Buharda hiç vermedim. Bundan sonra öyle vericem mecbur
Geçmiş olsun canım elma benide mahvediyor birde aç yediysem kıvranıyorum resmen midemin ağrısından kusup atmassam rahatlayamıyorum..Bende hiç çiğ elma vermedim 3-4 haşlayarak verdim hep..Dokusu kaygan ve yumuşak olan şeyleri çiğ ver bence muzdur,şeftalidir,kayısıdır,kavundur öyle yani..

Saçma sapan bişeyi amma da uzattın yahu. Ha bire ortam geriyosun. Tartışmaya yer arıyosun da o ben değilim. Bugün güzel bi gün canımı sıkmaya niyetim yok
bana mi soyluyorsun bunu densiz konusmayi kendine is edinmissin galiba gerek yok bencede hatta ben sana yazdim dedim kac aydir konusuyoruz gecti gitdi bi de simdi yazdigin mesajin tarzina bak ortami geriyormusum sadece hos degil senin ifaden seviyesiz geldi bana okadar.sacma sapan bencede bu konusma,benim de canimi sikmaya niyetim yok

Sana şahsiyetine karakterine! Diyecek laf bulamıyorum. Sevisesiz de densiz de aynen sana iademdir. Haydi selametle!!!!!

Sana şahsiyetine karakterine! Diyecek laf bulamıyorum. Sevisesiz de densiz de aynen sana iademdir. Haydi selametle!!!!!
sen beni nerden taniyorsun ki karakterime dil uzatiyorsun ve ya sahsiyetime iyice abartmaya basladin farkindamisin.bence dur artik yerinde fazla ilerliyorsun sakin ol.ben de sana iade ediyorum kapatalim dedim halen daha devam ediyorsun kac aydir burda hepimiz arkadaslik yapiyoruz bu dialogdan hic hosnut degilim bence abartiyorsun artik sinirlari asiyorsun farkindamisin karakterimle sahsiyetime sen kimsinki lafa atasin ayip yaptigin suan

Ya sabııır artık sinirden gülüyorum inan. Ne okuduğundan ne ağzından çıkanlardan haberin var.. Ne diyeyim? Güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…