sorun şu ki benim oğlum terliyo.hareketli olduğundan sanırım.ev de 24 derece genelde.kombi açık.dışarı çıkarsa da hasta olur gibime geliyo.hep sıcakta duruyo çünkü.kışın bile ben tsortle geziyodum yaz gibi.ise giderken de hep ince giyiyorum sanki orası da yaz havası.bi tarafım donuyo alışamadım bi türlü.mevsim geçişi yüzünden olsa gerek.
Günaydın canım geçmiş olsun :/ buharda biraz pisirerek verebilirsin elma ve armutu hep öyle verdim ben daha yeni yeni çiğ veriyorumGünaydın kızlar gün bizim için çoktaaan başladı
Topu topu 1.5 saat uyudum. Kızım bu gece hiç uyumadı. Babası sadece 3 kaşık elma vermişti o dokundu heralde. Çok gazı oldu sabah nihayet kustu ve rahatladı. Elma benim midemi de rahatsız eder Kız bana çekti galiba.
Bi gün sarılıp anneciğim dediğinde hissedeceksin hele bide anneler günün kutlu olsun seni çok seviyorum derse tmmdir göğe değil Arşa değer başınTamam bu gün anneler günü de, benim niye başım göğe ermedi ki acabafarklı hissedicem sanmıştım
Bi gün sarılıp anneciğim dediğinde hissedeceksin hele bide anneler günün kutlu olsun seni çok seviyorum derse tmmdir göğe değil Arşa değer başın
Oyy gözümde canlandırdım bi an yerimm onu beenn masallahSabah ekmek almaya diye çıktılar çiçekle geldiler, buketteki gülü yalaya yalaya zorla verdi sıpamo hali bile şirindi, senin dediğin günleri de görürüz inşallah
Son kararımEmin misin bak? 2. Bi yanlış ifadeyi bu bünye kaldıramaz
iyi dusun canim cok da hos bi duygu olusmuyo yavrucumm kelimesini okurkenSon kararım
Saol canım:/ kusunca rahatladı.Günaydın canım geçmiş olsun :/ buharda biraz pisirerek verebilirsin elma ve armutu hep öyle verdim ben daha yeni yeni çiğ veriyorum
Ben sevgi sözcüklerine bayılırımiyi dusun canim cok da hos bi duygu olusmuyo yavrucumm kelimesini okurken
Geçmiş olsun canım elma benide mahvediyor birde aç yediysem kıvranıyorum resmen midemin ağrısından kusup atmassam rahatlayamıyorum..Bende hiç çiğ elma vermedim 3-4 haşlayarak verdim hep..Dokusu kaygan ve yumuşak olan şeyleri çiğ ver bence muzdur,şeftalidir,kayısıdır,kavundur öyle yani..Saol canım:/ kusunca rahatladı.
Bende Buharda hiç vermedim. Bundan sonra öyle vericem mecbur
bana mi soyluyorsun bunu densiz konusmayi kendine is edinmissin galiba gerek yok bencede hatta ben sana yazdim dedim kac aydir konusuyoruz gecti gitdi bi de simdi yazdigin mesajin tarzina bak ortami geriyormusum sadece hos degil senin ifaden seviyesiz geldi bana okadar.sacma sapan bencede bu konusma,benim de canimi sikmaya niyetim yokSaçma sapan bişeyi amma da uzattın yahu. Ha bire ortam geriyosun. Tartışmaya yer arıyosun da o ben değilim. Bugün güzel bi gün canımı sıkmaya niyetim yok
bana mi soyluyorsun bunu densiz konusmayi kendine is edinmissin galiba gerek yok bencede hatta ben sana yazdim dedim kac aydir konusuyoruz gecti gitdi bi de simdi yazdigin mesajin tarzina bak ortami geriyormusum sadece hos degil senin ifaden seviyesiz geldi bana okadar.sacma sapan bencede bu konusma,benim de canimi sikmaya niyetim yok
sen beni nerden taniyorsun ki karakterime dil uzatiyorsun ve ya sahsiyetime iyice abartmaya basladin farkindamisin.bence dur artik yerinde fazla ilerliyorsun sakin ol.ben de sana iade ediyorum kapatalim dedim halen daha devam ediyorsun kac aydir burda hepimiz arkadaslik yapiyoruz bu dialogdan hic hosnut degilim bence abartiyorsun artik sinirlari asiyorsun farkindamisin karakterimle sahsiyetime sen kimsinki lafa atasin ayip yaptigin suanSana şahsiyetine karakterine! Diyecek laf bulamıyorum. Sevisesiz de densiz de aynen sana iademdir. Haydi selametle!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?