ya sabır de geç be yavrucum.Ya sabııır artık sinirden gülüyorum inan. Ne okuduğundan ne ağzından çıkanlardan haberin var.. Ne diyeyim? Güle güle
ya sabır de geç be yavrucum.
Saol canım..Geçmiş olsun canım elma benide mahvediyor birde aç yediysem kıvranıyorum resmen midemin ağrısından kusup atmassam rahatlayamıyorum..Bende hiç çiğ elma vermedim 3-4 haşlayarak verdim hep..Dokusu kaygan ve yumuşak olan şeyleri çiğ ver bence muzdur,şeftalidir,kayısıdır,kavundur öyle yani..
İnş o gunleride görürüz canım seneye allah izin verirse eğer söylerler seneye inş.anneciğim seni çok seviyorum dediği gunleri gorebikecekmiyimBi gün sarılıp anneciğim dediğinde hissedeceksin hele bide anneler günün kutlu olsun seni çok seviyorum derse tmmdir göğe değil Arşa değer başın
Insallah canimm Rabbim ömür verirse görürüz elbet bi tane büyüttüm ama her biri ayrı heyecan cocuklarım demek bile farklı bi duyguymusİnş o gunleride görürüz canım seneye allah izin verirse eğer söylerler seneye inş.anneciğim seni çok seviyorum dediği gunleri gorebikecekmiyimbu aralar çoook duygusalim....hepimizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlar iyiki varsınız
Kızlar anneler günümüz kutlu olsun burda hava çok güzel deniz parildiyor çay bile bambaşka nasılgeri donucem bbugün ayrı bi güzel
Hee sende annene gittin biz ölek :/Günah bizegerci bende korfeze bakiyorum uzaktan
Amaaan haftaya da kv büyük ihtimal. Bekle de haftaya beraber ölekHee sende annene gittin biz ölek :/
Amaaan haftaya da kv büyük ihtimal. Bekle de haftaya beraber ölek
ben çok pis kıskandım.orası benim 2. Memleketim.4 sene okudum orda.Kızlar anneler günümüz kutlu olsun burda hava çok güzel deniz parildiyor çay bile bambaşka nasılgeri donucem bbugün ayrı bi güzel
Kızlar lütfen gerilmeyelim, aramızda biraz samimi konuşmamız normal Can'lar :)bana mi soyluyorsun bunu densiz konusmayi kendine is edinmissin galiba gerek yok bencede hatta ben sana yazdim dedim kac aydir konusuyoruz gecti gitdi bi de simdi yazdigin mesajin tarzina bak ortami geriyormusum sadece hos degil senin ifaden seviyesiz geldi bana okadar.sacma sapan bencede bu konusma,benim de canimi sikmaya niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?