2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

sen bence kendinde degilsin bi su ic rahatla karakterden sahsiyetden bahsediyorsun kendinde olmayan sensin bence tanimiyorsun etmiyorsun karakterimi sahsiyetimi nerden biliyorsun ki ben de bakiyorum daha nekadar surdureceksin bu abuk subuk diyalogu diye sana da gule gule okudugumdanda agzimdan cikanlardanda cok iyi haberim var merak etme sen bence sende bi basdan oku neyse

neyse sen galiba kavga tenceresi kaynatmaya calisiyorsun vallah bugun keyfim iyi artik yeter bence de karsilikli umursamayalim birbirimizi ki bende umursamiyorum,1 senedir burda yaziyorum daha kavga etmisliyim yok kimseyle nasil heryerdeyim ben hamile kaldigimdan beri burdayim daha kavgam yok nasil her yerdeyim off yaaa yersiz dialog neyse hayata devammm

Son düzenleyen: Moderatör:
Saol canım..
Biraz büyüyene kadar haşlayıp vericem artık saolasın

Bi gün sarılıp anneciğim dediğinde hissedeceksin hele bide anneler günün kutlu olsun seni çok seviyorum derse tmmdir göğe değil Arşa değer başın
İnş o gunleride görürüz canım seneye allah izin verirse eğer söylerler seneye inş.anneciğim seni çok seviyorum dediği gunleri gorebikecekmiyim bu aralar çoook duygusalim....hepimizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlar iyiki varsınız

Insallah canimm Rabbim ömür verirse görürüz elbet bi tane büyüttüm ama her biri ayrı heyecan cocuklarım demek bile farklı bi duyguymus

Kızlar lütfen gerilmeyelim, aramızda biraz samimi konuşmamız normal Can'lar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…