2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İyi geceler kızlar

Gece uykusundan önce neler yediriyorsunuz? Gece tok tutuyor mu? Açlık için uyanıyor mu?

Uyku arası mama yapmak çok zor gelmeye başladı tek gözüm kapalı yapıyorum nerdeyse. Bazen mama yediken sonra uyuyor bazen uykuyu kaçırıyor 1 saat uyutmaya çalışıyorum

Günaydın canım benim bebis uyuyor daha ama kahvaltı hazırlamaya uyandım eşime beraber yapıyoruz kahvaltiyi:)
Afiyet olsun :) bu saatte kahvalti iyidir eritilir hemen :) yola ciktik eve dönüyoruz bizde annemdeydik. Gece uykusu 22-22.30 olan oglum 12den asagi uyumaz oldu 1 haftadır. Uyandi uyutmuyorum bilerek simdilik bakalim geceye etki eder mi?

Afiyet olsun :) bu saatte kahvalti iyidir eritilir hemen :) yola ciktik eve dönüyoruz bizde annemdeydik. Gece uykusu 22-22.30 olan oglum 12den asagi uyumaz oldu 1 haftadır. Uyandi uyutmuyorum bilerek simdilik bakalim geceye etki eder mi?
Aynen canım öğünler düzenli oluyor böyle :) hayırlı yolculuklar size de uyku düzeni kalmıyor evden çıkınca bebeklerin ben uyutmadigim zaman hep aklıma şu söz gelir uyku uykunun mayasidir :) uykusu varsa uyut canım benim kızım 9 10 gibi kalkıyor akşam 22 22.30 gibi uyuyor ama tabi huyunu sen bilirsin yine de bebeginin

Evdeyken de bozuktu diş galiba dedimama görünürde birsey yok. Uyuttum o ise yaramadi bir de uyumasin dedim ama kiyamadim uyuttum yine :)

Tok tutacak bir sey vermiyorum ben.her kalktiginda emziriyorum.
Tahilli ek gidalar var ondan verebilirsin bence.

Evdeyken de bozuktu diş galiba dedimama görünürde birsey yok. Uyuttum o ise yaramadi bir de uyumasin dedim ama kiyamadim uyuttum yine :)

Bir yere gidince hersey degisiyor
Dun uyuturken cok agladi gozunden yas geldi.dis diye dusunurken kokulu iki pirttan sonra uyudu.

hero beybinin rezene katkili 8 tahilli gece mamasi var. içine de 2 yemek kaşığı yogurt katiyorum. yogurt katmami da doktor soyledi. işe yariyor mu.. Hayir. sen dene canim. belki senin bebeginde ise yarar. bizim ki de sık uyanıyor ve ben her uyandiginda emziriyorum. uyuyor. bazen 10 dakka sonra kalkiyor bazen 3 saat. belli olmuyor. ha bir de msma yedirir hemen yatirirsam da uyaniyor. mamayi sindirmesi icin 1 saat sonra uyutuyorum. o zaman hemen uykuya daliyor.

Günaydın kızlar, Bizimkini uyuttum çay iciyorum az sonra klasik Pazartesi ev işlerime başlıycam..Yoğun bir hafta sonu güzel bir anneler günü geçirdim..Emir in pek umrunda olmasada kızlarım ve eşim güzel bir gün yasattı bana..Sizin bebelerinizde büyüyünce aynı tadı alırsınız inşallah.

Ayy çok içten dua ettin buralara yazma sakin gelirsende
Kac kere niyet ettik gidemedik bi türlü gidersek ellesmeyin bana askımla basbasa bırakın dicem Denizi'ne yeşiline ınsanına horonuna yemeğine takımına yaylasına herseyine sevdaliyim hey gidi Trabzon'um

Benimannemin olacagi da o ufaklıği uyuturken didem gelcek şimdi hadi uyu diyerek uyutuyorbenim cocugumu benimle korkutuyor.Ölurmusun öldurur musun?!!!
Bu anneler günü icim çok buruktu optum kutladim annemi ama yarim yarim hiç icimden gelmiyor.
Anne olunca anlarsin der dururdu anladim benim annem beni hiç sevmiyor.

Tok tutacak bir sey vermiyorum ben.her kalktiginda emziriyorum.
Tahilli ek gidalar var ondan verebilirsin bence.
Bende emzirip 1 kere de mama veriyorum. Mama yediği halde 1 saat sonra uyanıyor.
Bide öyle deneyim saol canım

Ben de her uyandığın da emziriyorum. Aynı benim kızda iyice daldı diyorum yine uyanıyor. Mama yediği halde 1 saat sonra yine uyanıyor
Benim de temizlik günüm pazartesi...
Bu saat oldu daha başlayamadım. Gözüm yatakta uyusam 3 gün kalkamam

Kısır yapasım geldi benimde oglan bi uyansin basliyim
Kısır da tek başına yenmiyor ki. Geçen benim de canım istedi, şimdi arkadaşlar olaydı çağırırdım, yapar yerdik dedim. Eşime de bu konuda biraz kızgınım. Benim kadrom ilçede, eşimin ise merkezde. Evimiz ilçedeydi, eşim gidiş geliş yapıyordu. Ben doğum yapınca eşimm nasıl olsa sen 1 sene çalışmayacan, sonra da eş durumundan tayin istersin, bari ben gidiş gelişten kurtulayım dedi ve benim daha kırkım çıkmadan kiralayacağı evi beğendi, eşyalarımızı topladı ve taşındık. onunn için iyi oldu ama benim çevrem hep ilçede kaldı. Tam da bebişin çok küçük olduğu ve benim mecburen pek dışarı çıkamadığım dönem. İlçede olaydık hiç olmazsa arkadaşlar gelir deyip durdum kış boyunca. Şimdi acısını çıkarıyom, her gün dışardayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…