2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Buharda haşlayıp verebilirsin. Ben elma ve armutu öyle veriyorum. Yiyiyor ve gaz yapmıyor.

Arkadaşlar bana katkısı olan herkese teşekkür edıyorum cok yardımlasdık zor dönemlerdi bırlıkte atlatdık herbırınıze tesekkurler bebıslerınızle mutluluklar ben bır daha bu foruma ugramamaya karar verdım bole sevıyesız bı dıyalog yaşayacağımı düşünemezdim. Ama yaşandı.kendı adıma kendıme yakıştıramadım ısın gercegı,cennet mahallesıne yakışır konusma Tarzı bana göre yavrucum fln neyse bana SAYGI duyan herkese sevgıler cennet mahallesı korosunada Gül'e Gül'e

kızlar.. size bir sorum olacak. ben kızıma bir yemek kaşığı nohut bir yemek kaşığı kuru fasülye ve bir yemek kaşığı da kırmızı mercimeği pişirmek istiyorum. ama malum az bir şey için düdüklü kullanamayacagıma göre bukarışımı nasıl çabuk pişirebilirim.

Düdüklüsüz hiç pişirmedim ama akşamdan kaynatıp suyun içinde bırak koy tencereye kaynat suyunu çekerse sıcak su ilave et belki bir saate pişer.Yada birer bardak duduklude pişir, al içinden alacağını geri kalanı koy difrize..

evet difriz işi kafams yatti.. ssgol canim. hic aklima gelmemisti buzluga aymak.

Onunda yapısı oyle demekki canım sevmediğinden değildir de sevgisini gösteremiyodur yada bunu bilmiyordur karakteriyle birlikte sevgiyi öğrenme sekli kendi aile yapısı da onemli tabiki bu saatten sonra onu değiştiremezsin onun icin bosver benim annemde öyledir dominanttir sevgisini göstermez uzun yıllar bunu cok taktım ama sonunda kabullendim cunku o oyle birisi yapacak bir sey yok

o deil de oğluma annem bakiyo yarım gün.ama o annemi daha çok seviyo ya.sıpa gece beni uyutmuyo sabah anneanneye gülücükler.az önce annemden aldım.biraz zorla oldu istemedi gelmek.sonra da ağladı ona gitmek istedi.

Uzuluyor musun canim?

Canim kotu niyetle soylenmis bir sey degil.1.5 yildir burda yazisiyoruz, herseyi paylasiyoruz, birbirimize yavrucum dememizin sebebi yakin hissetmemiz.samimiyetle soylenmis bir lafi cok buyuttugunu dusunuyorum.
O cumleye o kelime yakismis.
Azerbaycanli oldugun icin bazi soylemler sana yabanci mi geliyor acaba? Tamamen yanlis anlasilma durumu.

Daha önce böyle de boyleydi ama o zananlar bizi dusundugu icindi yada öyle saniyordum dokunmayin eliniz yanar gitmeyin oraya…vs simdi torunu uzerinden laf sokuyor ve bu ona çok büyük mutluluk veriyor sanki "bakmiyorlar mi sana oğlum, yedirmiyormu annen,aç bu "
Çok yoruldum konusamiyorum anlamaz cunku bi de ölmüs bir evladi var icim el vermiyor.Ama icimde kocaman bir öfke buyuyor da buyuyor.

Ablamın ölümyıldönümü bugün 5 sene oldu
Allah rahmet eylesin,Allah taksiratını affetsin. Az konuşur az anlaşırdık ama severdik birbirimizi.. Genç ölümler daha bir yakıyormuş insanın içini..Kimseyi üzmek istemedim sadece içimi bosaltiyorum iyiki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…