Ablamın ölümyıldönümü bugün 5 sene oldu
Allah rahmet eylesin,Allah taksiratını affetsin. Az konuşur az anlaşırdık ama severdik birbirimizi.. Genç ölümler daha bir yakıyormuş insanın içini..Kimseyi üzmek istemedim sadece içimi bosaltiyorum iyiki varsınız..
Daha önce böyle de boyleydi ama o zananlar bizi dusundugu icindi yada öyle saniyordum dokunmayin eliniz yanar gitmeyin oraya…vs simdi torunu uzerinden laf sokuyor ve bu ona çok büyük mutluluk veriyor sanki "bakmiyorlar mi sana oğlum, yedirmiyormu annen,aç bu "
Çok yoruldum konusamiyorum anlamaz cunku bi de ölmüs bir evladi var icim el vermiyor.Ama icimde kocaman bir öfke buyuyor da buyuyor.
Benim kızımda teyzesinin yanında beni unutuyor. Acıkınca ve uykusu gelince beni hatırlıyor.o deil de oğluma annem bakiyo yarım gün.ama o annemi daha çok seviyo ya.sıpa gece beni uyutmuyo sabah anneanneye gülücükler.az önce annemden aldım.biraz zorla oldu istemedi gelmek.sonra da ağladı ona gitmek istedi.
Allah rahmet eylesin canım.....Ablamın ölümyıldönümü bugün 5 sene oldu
Allah rahmet eylesin,Allah taksiratını affetsin. Az konuşur az anlaşırdık ama severdik birbirimizi.. Genç ölümler daha bir yakıyormuş insanın içini..Kimseyi üzmek istemedim sadece içimi bosaltiyorum iyiki varsınız..
Başınız sağolsun canımAblamın ölümyıldönümü bugün 5 sene oldu
canim var boyle anneler. mesela benim annem beni sever ama parayı benden daha cok sever. kv orta hallidir ama varini yogunu torunlsrins bize harcar. annem kocan ve ailesi sana bakmak zorunds der ve bir iplikbile almaz. ben ayliksiz izindeyim kitadayim 4 cocukluyum ve maddi destege ihtiyacim vsrken ve annem de zenginken bizr kurus koklatmaz. bsbam da aynisi. maddi yardim sadece emekli ayligi olan kp ve kv den gelir. ne varsa eşimin ailesinde var. iste benim ki de anne. ne diyim cani sag olsun babamla iyi anlassin da bize karışmasın yeter.Tarzi oyledir annenin.eskilerde var boyle bir sey.kac yasindaydi?
sana hatta sunu da diyim canim biz annem ve babaami erzuruma bebelere bakmasi icin cagirdik. emekliler sonucta. onlari baglayan engel yok. gelebilirlerdi yanima. ama bana annemin yaptigi teklif şu oldu. kirami odersen gelirim. kendi evimin kirasini mi odeyim onun evinin kirasinimiDaha önce böyle de boyleydi ama o zananlar bizi dusundugu icindi yada öyle saniyordum dokunmayin eliniz yanar gitmeyin oraya…vs simdi torunu uzerinden laf sokuyor ve bu ona çok büyük mutluluk veriyor sanki "bakmiyorlar mi sana oğlum, yedirmiyormu annen,aç bu "
Çok yoruldum konusamiyorum anlamaz cunku bi de ölmüs bir evladi var icim el vermiyor.Ama icimde kocaman bir öfke buyuyor da buyuyor.
Yo yo sizinkiler yeni çıkanlardandır ,doğrudur yani, benimki 16 senelik kar yapan külüstürlerdenAaa ben hep koyuyorum.sansa catlamamis
Her haftasonu biyerdeyiz ya. Yaz gelmeden kis gelse de evde otursak diyorum resmenBir yere gidince hersey degisiyor
Dun uyuturken cok agladigozunden yas geldi.dis diye dusunurken kokulu iki pirttan sonra uyudu.
Allah rahmet eylesin canım büyük sabırlar versin sizeAblamın ölümyıldönümü bugün 5 sene oldu
Sevgi ile söylendiği sürece yapragim bile diyebilirsiniz banaCanim kotu niyetle soylenmis bir sey degil.1.5 yildir burda yazisiyoruz, herseyi paylasiyoruz, birbirimize yavrucum dememizin sebebi yakin hissetmemiz.samimiyetle soylenmis bir lafi cok buyuttugunu dusunuyorum.
O cumleye o kelime yakismis.
Azerbaycanli oldugun icin bazi soylemler sana yabanci mi geliyor acaba? Tamamen yanlis anlasilma durumu.
Ah ya.. Allah rahmet eylesin. Ne olursa olsun kardeş ayri bir yakar caniAblamın ölümyıldönümü bugün 5 sene oldu
Bana da diyebilirsiniz çiçeeemm böceeemm yavrum guzum balım heç darılmamSevgi ile söylendiği sürece yapragim bile diyebilirsiniz bana
canim tekrardan basin sagolsun, Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsunAblamın ölümyıldönümü bugün 5 sene oldu
Güler misin? ağlar mısın? Yaşlı herhalde bayağı..Benimannemin olacagi da o ufaklıği uyuturken didem gelcek şimdi hadi uyu diyerek uyutuyorbenim cocugumu benimle korkutuyor.Ölurmusun öldurur musun?!!!
Bu anneler günü icim çok buruktu optum kutladim annemi ama yarim yarim hiç icimden gelmiyor.
Anne olunca anlarsin der dururdu anladim benim annem beni hiç sevmiyor.
Yo yo çıksın artık ben ona hayırı öğrettim bir iki uyarıdan sonra yapmaz inşallah.. Çıksınnn inşallah biran evvelAman elleme benimkinin alttan ucu cikti mememde iz birakti sıpa tamami cikinca ne olacak korkuyorumm
Sevgi ile söylendiği sürece yapragim bile diyebilirsiniz bana
Yo yo sizinkiler yeni çıkanlardandır ,doğrudur yani, benimki 16 senelik kar yapan külüstürlerden
Yok bu geberesice yi en kısa zamanda değiştircem birtane beğendim çok pahalı ,adama dedim ben kendime vosvos alırım bu paraya adam katıldı gülmekten bende domuz gibi baktım suratına adam susakaldı..Koltuklarımın yüzünü değiştirmeyi istiyorum ilk önce..Evet yenilerden. Onu da degistirmek icin camasir makinasi gibi uzerinize yurumesini mi bekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?