2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Allah rahmet eylesin cok zordur, kardes gibisi yok

Tarzi oyledir annenin.eskilerde var boyle bir sey.kac yasindaydi?

o deil de oğluma annem bakiyo yarım gün.ama o annemi daha çok seviyo ya.sıpa gece beni uyutmuyo sabah anneanneye gülücükler.az önce annemden aldım.biraz zorla oldu istemedi gelmek.sonra da ağladı ona gitmek istedi.
Benim kızımda teyzesinin yanında beni unutuyor. Acıkınca ve uykusu gelince beni hatırlıyor.

Allah rahmet eylesin canım.....

Başınız sağolsun canım

Tarzi oyledir annenin.eskilerde var boyle bir sey.kac yasindaydi?
canim var boyle anneler. mesela benim annem beni sever ama parayı benden daha cok sever. kv orta hallidir ama varini yogunu torunlsrins bize harcar. annem kocan ve ailesi sana bakmak zorunds der ve bir iplikbile almaz. ben ayliksiz izindeyim kitadayim 4 cocukluyum ve maddi destege ihtiyacim vsrken ve annem de zenginken bizr kurus koklatmaz. bsbam da aynisi. maddi yardim sadece emekli ayligi olan kp ve kv den gelir. ne varsa eşimin ailesinde var. iste benim ki de anne. ne diyim cani sag olsun babamla iyi anlassin da bize karışmasın yeter.

sana hatta sunu da diyim canim biz annem ve babaami erzuruma bebelere bakmasi icin cagirdik. emekliler sonucta. onlari baglayan engel yok. gelebilirlerdi yanima. ama bana annemin yaptigi teklif şu oldu. kirami odersen gelirim. kendi evimin kirasini mi odeyim onun evinin kirasinimi

Bir yere gidince hersey degisiyor
Dun uyuturken cok agladi gozunden yas geldi.dis diye dusunurken kokulu iki pirttan sonra uyudu.
Her haftasonu biyerdeyiz ya. Yaz gelmeden kis gelse de evde otursak diyorum resmen bizimki de bu ara boğazı yirtilircasina bagriyor yanindan ayrilinca neden bilmiyorum uyumak icin geliyor kucagima aliyorum inmek istiyor

Allah rahmet eylesin canım büyük sabırlar versin size elbette zordur evlat acısı kardes acısı :/ annen icin yapacak bisey yok görmezden gelmeye çalış kin büyütme icinde herseye rağmen anadır hakkı vardır yoklukları daha zor olacaktır diye düşünüyorum

Sevgi ile söylendiği sürece yapragim bile diyebilirsiniz bana

Ah ya.. Allah rahmet eylesin. Ne olursa olsun kardeş ayri bir yakar cani

canim tekrardan basin sagolsun, Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun

Güler misin? ağlar mısın? Yaşlı herhalde bayağı..
Aman elleme benimkinin alttan ucu cikti mememde iz birakti sıpa tamami cikinca ne olacak korkuyorumm
Yo yo çıksın artık ben ona hayırı öğrettim bir iki uyarıdan sonra yapmaz inşallah.. Çıksınnn inşallah biran evvel

Evet yenilerden. Onu da degistirmek icin camasir makinasi gibi uzerinize yurumesini mi bekliyorsunuz
Yok bu geberesice yi en kısa zamanda değiştircem birtane beğendim çok pahalı ,adama dedim ben kendime vosvos alırım bu paraya adam katıldı gülmekten bende domuz gibi baktım suratına adam susakaldı..Koltuklarımın yüzünü değiştirmeyi istiyorum ilk önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…