BendeBana da diyebilirsiniz çiçeeemm böceeemm yavrum guzum balım heç darılmam
Yok bu geberesice yi en kısa zamanda değiştircem birtane beğendim çok pahalı ,adama dedim ben kendime vosvos alırım bu paraya adam katıldı gülmekten bende domuz gibi baktım suratına adam susakaldı..Koltuklarımın yüzünü değiştirmeyi istiyorum ilk önce..
Birtek çamaşır makinem ve buzdolabım eski ya bide goncam vs benUzun evliliklerin bir de eskiyen esya sorunu oluyor sanirim
Benim külüstür çatlatıyordur ya benimki buz yapıyor donduruyor yeni buzdolapları öyle değil dır..Freyza__ ben de sadece su dolu konan cam catlar sanıyordum.dikkat etmek lazim o zaman
üzülmek demeyim de istifa edesim geliyoUzuluyor musun canim?
Milupanın cam kavanoz lari olur mu.denemedim hiç ama patlarsa nolur.daha yeni temizlik yaptımKucuk cam kavanozlar bence
benim eşim bu konuda çok endişeli.araştır öğren diyip duruyo bana.ama ben bilsem de bişe yapamam gibi geliyo.soğukkanlı deilimdir.kal gelir.bişeyler öğrenir sen burda da Paylaş olur mu tatlım.Simdi bir konu okudum.boynu kirilan kizi dislerini kirarak kurtaran anne.
Ilk yardim egitimine gitmeyi dusunuyorum ne zamandir, firsat olmadi.giden var mi?
Ben hic sogukkannli degilim.muhakkak gitmeliyim
kötü niyetli olmadığını kendisi de biliyo eminim.sadece o kelime ona çok basit seviyesiz geldi(!)halbuki her paylaştigımız seviyeli deil zaten.hatta ayka nin yazDigi bazı şeyler de dahil.hoş bana göre seviyesiz falan da deil.sevgi dolusade kahve espirili bi kadın ve sanmıyorum art niyetli olduğunu canım sende çok naif ve ince dusunen bi insansin @ayka777
Mekânı cennet olsun inşallahAblamın ölümyıldönümü bugün 5 sene oldu
Allah rahmet eylesin,Allah taksiratını affetsin. Az konuşur az anlaşırdık ama severdik birbirimizi.. Genç ölümler daha bir yakıyormuş insanın içini..Kimseyi üzmek istemedim sadece içimi bosaltiyorum iyiki varsınız..
Eki Görüntüle 1829569 Slm kızlar bugün uğrayamadım hiç buraya, yarın kızıma diş buğdayı yapacağım da inş, onun hazırlıkları ile uğraştım. Bu da diş kurabiyeleri , tamamen bana aittir:)
Tamamina katiliyorum hacıBana da herşeyi deyin :) Danam deyin, milka ineği deyin, zıpır deyin, mükü deyin heyyyt lannnn naaaaberrrr hacıııı deyin ay ne derseniz deyin. Yeter ki bir anama sövmeyin
Aşmak lazım bazı şeyleri... Hiç birbirimizi tanımasak da kah ağladık, kah güldük kah hüzünlendik. Sırasında ailemizle paylaşamadıklarımızı paylaştık. Bırakın da azıcık birbirimize nazımız geçsin. Bir tek kelimeyle ki kötü bir söz de değil, biz hep arkadaşlar arasında birbirimizi sevdiğimiz için hep kullanırız, herşey altüst olacaksa olsun. İnsanlar vicdanlarının elverdiği yere kadar özgürdürler. Giden gider; kalanlar bizimledir. İyi geceler... Sevgiyle....
Ellerine sağlık :)Eki Görüntüle 1829569 Slm kızlar bugün uğrayamadım hiç buraya, yarın kızıma diş buğdayı yapacağım da inş, onun hazırlıkları ile uğraştım. Bu da diş kurabiyeleri , tamamen bana aittir:)
Can'ım salonu süsledim. Diş kurabiyesi, buğday, muffin, poğaça, Cocostar tatlı, tartolet, tuzlu kurabiye, yoğurtlu kırmızı lahana salatası hazırladım. Tabi bunlar benim kendi istediklerim öyle hazırladım. Bi de kızıma özel kıyafet, o da şöyleEllerine sağlık :)
Ya ben diş buğdayı konusunda kararsızım bi yanım yapmak istiyor ilk bebeğim sonuçta. Bi yanımda uğraşma diyo
Hazırlık olarak neler yapılır neler yaptın? Yaparsam bi fikir olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?