2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Uzun evliliklerin bir de eskiyen esya sorunu oluyor sanirim

Uzun evliliklerin bir de eskiyen esya sorunu oluyor sanirim
Birtek çamaşır makinem ve buzdolabım eski ya bide goncam vs ben koltuklarım7 yıllık falan ama iki çocuk büyüttüler her türlü işkenceye maruz kaldılar yaSanada eşyalarını eşin ve bebeğinle eskitmeyi nasip etsin Allah

Simdi bir konu okudum.boynu kirilan kizi dislerini kirarak kurtaran anne.
Ilk yardim egitimine gitmeyi dusunuyorum ne zamandir, firsat olmadi.giden var mi?
Ben hic sogukkannli degilim.muhakkak gitmeliyim
benim eşim bu konuda çok endişeli.araştır öğren diyip duruyo bana.ama ben bilsem de bişe yapamam gibi geliyo.soğukkanlı deilimdir.kal gelir.bişeyler öğrenir sen burda da Paylaş olur mu tatlım.

sade kahve espirili bi kadın ve sanmıyorum art niyetli olduğunu canım sende çok naif ve ince dusunen bi insansin @ayka777
kötü niyetli olmadığını kendisi de biliyo eminim.sadece o kelime ona çok basit seviyesiz geldi(!)halbuki her paylaştigımız seviyeli deil zaten.hatta ayka nin yazDigi bazı şeyler de dahil.hoş bana göre seviyesiz falan da deil.sevgi dolu

Mekânı cennet olsun inşallah

Bana da herşeyi deyin :) Danam deyin, milka ineği deyin, zıpır deyin, mükü deyin heyyyt lannnn naaaaberrrr hacıııı deyin ay ne derseniz deyin. Yeter ki bir anama sövmeyin

Aşmak lazım bazı şeyleri... Hiç birbirimizi tanımasak da kah ağladık, kah güldük kah hüzünlendik. Sırasında ailemizle paylaşamadıklarımızı paylaştık. Bırakın da azıcık birbirimize nazımız geçsin. Bir tek kelimeyle ki kötü bir söz de değil, biz hep arkadaşlar arasında birbirimizi sevdiğimiz için hep kullanırız, herşey altüst olacaksa olsun. İnsanlar vicdanlarının elverdiği yere kadar özgürdürler. Giden gider; kalanlar bizimledir. İyi geceler... Sevgiyle....

Eline saglik :) ay hic boyle adetler bizde neden ya :-/ hevesimi doğumgününe sakliyorum bende.

Tamamina katiliyorum hacı

Ellerine sağlık :)

Ya ben diş buğdayı konusunda kararsızım bi yanım yapmak istiyor ilk bebeğim sonuçta. Bi yanımda uğraşma diyo

Hazırlık olarak neler yapılır neler yaptın? Yaparsam bi fikir olur belki

Can'ım salonu süsledim. Diş kurabiyesi, buğday, muffin, poğaça, Cocostar tatlı, tartolet, tuzlu kurabiye, yoğurtlu kırmızı lahana salatası hazırladım. Tabi bunlar benim kendi istediklerim öyle hazırladım. Bi de kızıma özel kıyafet, o da şöyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…