Eline sağlık canım bayıldım çok güzeller..Eki Görüntüle 1829569 Slm kızlar bugün uğrayamadım hiç buraya, yarın kızıma diş buğdayı yapacağım da inş, onun hazırlıkları ile uğraştım. Bu da diş kurabiyeleri , tamamen bana aittir:)
Güle güle giysin çok güzelEki Görüntüle 1829591 Bu da kızımın kıyafeti ben hazırladım:)
Danam ve Milka ineğim nedir yaBana da herşeyi deyin :) Danam deyin, milka ineği deyin, zıpır deyin, mükü deyin heyyyt lannnn naaaaberrrr hacıııı deyin ay ne derseniz deyin. Yeter ki bir anama sövmeyin
Aşmak lazım bazı şeyleri... Hiç birbirimizi tanımasak da kah ağladık, kah güldük kah hüzünlendik. Sırasında ailemizle paylaşamadıklarımızı paylaştık. Bırakın da azıcık birbirimize nazımız geçsin. Bir tek kelimeyle ki kötü bir söz de değil, biz hep arkadaşlar arasında birbirimizi sevdiğimiz için hep kullanırız, herşey altüst olacaksa olsun. İnsanlar vicdanlarının elverdiği yere kadar özgürdürler. Giden gider; kalanlar bizimledir. İyi geceler... Sevgiyle....
Hoşgeldin canımEveet nerde kalmıştıkBeni anlayan destek olan arkadaşlara teşekkürlerimi iletir hasretle kucaklarım dün eşim yeter biraz da benle ilgilen diye isyan edince günümü ona hibe ettim. Burda da sevgiye aç olan arkadaşlar var dediler geldik
Canım ben isim gereği ilk yardım eğitimi aldım zaten uzun yıllardır hastanedeyim mecbur kalınca hastalara müdahalede de bulundum hatta ex olan yaşlı bi amcaya bile müdahale etmisligim var Allah rahmet eylesin ama kendi cocuğun olunca o soğukkanlılığı koruyamiyosun en azından benim ateşte bile elim ayağıma dolanıyo :/ kaldı ki daha travmatik bi durumda ne yaparım bilmiyorum Allah yavrularımızı korusun insallahSimdi bir konu okudum.boynu kirilan kizi dislerini kirarak kurtaran anne.
Ilk yardim egitimine gitmeyi dusunuyorum ne zamandir, firsat olmadi.giden var mi?
Ben hic sogukkannli degilim.muhakkak gitmeliyim
Oyy cok guzel canimm gule gule giysin insallah kuzucukEki Görüntüle 1829591 Bu da kızımın kıyafeti ben hazırladım:)
Hosgeldin anacım sevginle boğ biziEveet nerde kalmıştıkBeni anlayan destek olan arkadaşlara teşekkürlerimi iletir hasretle kucaklarım dün eşim yeter biraz da benle ilgilen diye isyan edince günümü ona hibe ettim. Burda da sevgiye aç olan arkadaşlar var dediler geldik
4 çocuğun olduğunu bilmiyordum maşallahcanim var boyle anneler. mesela benim annem beni sever ama parayı benden daha cok sever. kv orta hallidir ama varini yogunu torunlsrins bize harcar. annem kocan ve ailesi sana bakmak zorunds der ve bir iplikbile almaz. ben ayliksiz izindeyim kitadayim 4 cocukluyum ve maddi destege ihtiyacim vsrken ve annem de zenginken bizr kurus koklatmaz. bsbam da aynisi. maddi yardim sadece emekli ayligi olan kp ve kv den gelir. ne varsa eşimin ailesinde var. iste benim ki de anne. ne diyim cani sag olsun babamla iyi anlassin da bize karışmasın yeter.
Ayy dayanamadım atladım erkek ucuzleri var canım 14 yasindalar bildigim kadarıyla :) bide eylul kız bebeği var Allah bağışlasin4 çocuğun olduğunu bilmiyordum maşallahyaşları kaç bu arada.
Ooooo üçüz ha maşallah vallahiAyy dayanamadım atladım erkek ucuzleri var canım 14 yasindalar bildigim kadarıyla :) bide eylul kız bebeği var Allah bağışlasin
Sen iste yeter ki, bi kündeye getireyim de görHosgeldin anacım sevginle boğ bizi
Vallaha kustun sandim
Sana niye küseyim ayolpazartesiyi yiyerek mi geçirdin yoksa
Ne bileyim hic cvp vermeyince korktumkendimi bu hasin yolda terkedilmis hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?