- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
günaydın kızlar gün içerisinde kızımın yanağında yuvarlak belirgin bölgesel kızarıklık oluyordu eşim resmini çekti hocasına gösterdi atipik dermotıt demiş netten araştırdım egzama yazıyo genelde 5 ay sonrası cıkarmıs çok canım sıkıldı alerji araştırmasıda yapılacak
Yol çetin, yol uzun, yol tuzaklarla dolu ama başarıcaz dostum yeter ki inan(Dün iki dilim ekmek yedim )
Dondurma yiyemeyecek olmam cok kötü. Geçenlerde fark ettim yaz geliyor ben dondurma da mi yiyemiycem dedim... Gecsin artik bebisimin allerjisi ya Allahim ya... Lohusa serbetine ne konuyordu baska canim unuttm ben tarifi.Kızlar yaz geliyor, kola zararlı, meyve suları zararlı, alerjik bebeden dolayı küçük kaçamaklar dışında dondurma yasak, kaybettiğim bebeye hamileyken limonatadan midem bulanmıştı. Eee ben serinlemek için ne içecem bu yaz dedim ve aklıma lohusa şerbeti geldi. Netten tarifine baktım. Lohusa şekerim yoktu ama o da renk vermesi için kullanılıyormuş. Rengi kırmızı olmasa da olur dedim. O 3 bardak şeker dedi, ben bir bardak şeker koydum. Sonuç harikaydı. Hatta bir dahakine yarım bardak şeker koyacam. Niye mi yazıyorum? Uzun süredir sertleşmeyen göğüslerim dün sertleşti. Yani süt yapıyor. Sütü azalan varsa deneyebilir.
Benimkinde de var ama sut urunleri verirsem cikiyor yoksa sönüyor geciyor. Inek sutu allerjmiz var.Bizde doğduğundan beri var, ilk aylar kortizonlu krem kullanmadan geçmiyodu da son bir iki aydır daha iyiyiz. 2 yaşına kadar geçer genelde demişti doktorumuz
Benimkinde de var ama sut urunleri verirsem cikiyor yoksa sönüyor geciyor. Inek sutu allerjmiz var.
Günaydın canımgünaydın kızlar gün içerisinde kızımın yanağında yuvarlak belirgin bölgesel kızarıklık oluyordu eşim resmini çekti hocasına gösterdi atipik dermotıt demiş netten araştırdım egzama yazıyo genelde 5 ay sonrası cıkarmıs çok canım sıkıldı alerji araştırmasıda yapılacak
inek sutunu kestik yumurtayı yarıma düşürdük cildi kuru nemlendirici alcam şimdi birde güneş kremi almam gerek dr önemli değil takip edelim dedi vücudunda bişey yok sadece yanaklarında ara ara oluyo sonra sonuyo gün içerisinde 2-3 defa oluyo kesinBizde doğduğundan beri var, ilk aylar kortizonlu krem kullanmadan geçmiyodu da son bir iki aydır daha iyiyiz. 2 yaşına kadar geçer genelde demişti doktorumuz
tahlilleri yapılmadı ben abur cubur yemiyorum zaten malum diyetteyim kızıma sut vermıycez belki suttendir inşallah geçicidirGünaydın canım
Çok geçmiş olsun
Benim kızımda da egzema var. 4. Ayından bu yana krem kullanıyoruz. Biri nemlendirici ve kaşıntıyı alıyor. Bunu sabah akşam sürüyorum. Diğeri kızarıklık çıktıkça sürüyorum. Çok şükür ki son 1 aydır çok daha iyi durumda. Dr bana bazı gıdaları da yasakladı. Süt, helva, cips,çikolata, abur cubur yemem yasak.
Canım gecmis olsun :/inek sutunu kestik yumurtayı yarıma düşürdük cildi kuru nemlendirici alcam şimdi birde güneş kremi almam gerek dr önemli değil takip edelim dedi vücudunda bişey yok sadece yanaklarında ara ara oluyo sonra sonuyo gün içerisinde 2-3 defa oluyo kesin
Geçmiş olsun canım inşallah sonuç temiz çıkar.günaydın kızlar gün içerisinde kızımın yanağında yuvarlak belirgin bölgesel kızarıklık oluyordu eşim resmini çekti hocasına gösterdi atipik dermotıt demiş netten araştırdım egzama yazıyo genelde 5 ay sonrası cıkarmıs çok canım sıkıldı alerji araştırmasıda yapılacak
sagol canım inşallahGeçmiş olsun canım inşallah sonuç temiz çıkar.
Geçmiş olsun canım. Benim bebiş alerjik. Onun tepkisi genelde kusma şeklinde. Dün ilk defa kavun verdim, yanağında koca bir kızarıklık oluştu sonra kayboldu. Alerjik bebekler gerçekten zor bebeklerdir. Ne vereceğini şaşırıyor insan.günaydın kızlar gün içerisinde kızımın yanağında yuvarlak belirgin bölgesel kızarıklık oluyordu eşim resmini çekti hocasına gösterdi atipik dermotıt demiş netten araştırdım egzama yazıyo genelde 5 ay sonrası cıkarmıs çok canım sıkıldı alerji araştırmasıda yapılacak
Eki Görüntüle 1829569 Slm kızlar bugün uğrayamadım hiç buraya, yarın kızıma diş buğdayı yapacağım da inş, onun hazırlıkları ile uğraştım. Bu da diş kurabiyeleri , tamamen bana aittir:)
Eki Görüntüle 1829591 Bu da kızımın kıyafeti ben hazırladım:)
Korler sagirlar birbirini agirlar olduk ya la
Aha sana 'la' dedimagzimdan kacti
Ne kaddan da seviyesiz biriyim
gunaydin kızlar zahide de cocuk profesörü var sut alerjisini de konuşacaklarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?