2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizde doğduğundan beri var, ilk aylar kortizonlu krem kullanmadan geçmiyodu da son bir iki aydır daha iyiyiz. 2 yaşına kadar geçer genelde demişti doktorumuz

Dondurma yiyemeyecek olmam cok kötü. Geçenlerde fark ettim yaz geliyor ben dondurma da mi yiyemiycem dedim... Gecsin artik bebisimin allerjisi ya Allahim ya... Lohusa serbetine ne konuyordu baska canim unuttm ben tarifi.

Bizde doğduğundan beri var, ilk aylar kortizonlu krem kullanmadan geçmiyodu da son bir iki aydır daha iyiyiz. 2 yaşına kadar geçer genelde demişti doktorumuz
Benimkinde de var ama sut urunleri verirsem cikiyor yoksa sönüyor geciyor. Inek sutu allerjmiz var.

Günaydın canım
Çok geçmiş olsun
Benim kızımda da egzema var. 4. Ayından bu yana krem kullanıyoruz. Biri nemlendirici ve kaşıntıyı alıyor. Bunu sabah akşam sürüyorum. Diğeri kızarıklık çıktıkça sürüyorum. Çok şükür ki son 1 aydır çok daha iyi durumda. Dr bana bazı gıdaları da yasakladı. Süt, helva, cips,çikolata, abur cubur yemem yasak.

inek sutunu kestik yumurtayı yarıma düşürdük cildi kuru nemlendirici alcam şimdi birde güneş kremi almam gerek dr önemli değil takip edelim dedi vücudunda bişey yok sadece yanaklarında ara ara oluyo sonra sonuyo gün içerisinde 2-3 defa oluyo kesin

tahlilleri yapılmadı ben abur cubur yemiyorum zaten malum diyetteyim kızıma sut vermıycez belki suttendir inşallah geçicidir

Canım gecmis olsun :/

Geçmiş olsun canım inşallah sonuç temiz çıkar.

Geçmiş olsun canım. Benim bebiş alerjik. Onun tepkisi genelde kusma şeklinde. Dün ilk defa kavun verdim, yanağında koca bir kızarıklık oluştu sonra kayboldu. Alerjik bebekler gerçekten zor bebeklerdir. Ne vereceğini şaşırıyor insan.

Kızlar bana emzirirken kullanabileceğim ertesi gün hapı lazım çoketkili bisey oolmalı yani kesin sonuç almam lazımhamilelik rriskimin sıfır olması lazım kusura bakmayın burdan daha iyi fikirler alabilecegimi dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…