2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kaç gündür giremedim sıpanın yüzünden. Azıcık vicdan eksikliği olsa çocuğu camdan atıcam. Sonrasında da koca, anne, kv, kp.... Ve diğerlerini boğarım herhalde. Ya da yok yok ben kendimi atayım kökten çözüm. Ayyy delircem ya çocuk 3 gündür x100 kat daha huysuz kucakta bile durmuyo ağrımayan yerim yok vücudumda. Koca desen ayrı sinir ediyo. Annem bu bozuk psikoloji içinde bana destek olmak için konuşmalar yapıp daha da bozuyo. Kv, kp ve diğerlerine hiç girmeyeyim. YA SABIR... Rabbim yardımcımız olsun kullarından hayır yok. Önce sağlık, sonra huzur, birlik beraberlik ve sabır versin Allahım hepimize

Canım destek al... Cidden bana çok iyi geldi. Arada sırada ağlama krizleri de olsa... Bayağı bir ilerleme var. Kullandığım ilaç uyku da yapmıyor. Sadece keyifsizliğimi ve tahammülsüzlüğümü aldı... Boşuna zorlama kendini. Herkes gidiyor. Milleti akıllı mı sanıyorsun? Bir kitap okumuştum psikoloji ile ilgili. Okurken çevremdekilerin hepsinde bir arıza olduğunu gördüm ve şunu dedim demekki herkeste biraz kaçıklık var...

Kızlar dün kan tahlili yapıldı ve doktorumuz hafif bir kansızlık var dedi ki biz hem mama hem ek gıda ( devamlı içinde et ve kıyma oluyor yemeklerinin) hem de ferromixin'e rağmen. O yüzden bence sizde başlamadıysanız ufaktan başlayın derim.

Danam ve Milka ineğim nedir yaSabah sabah sesli güldüm Allah iyiliğini versin

Süt verebilseydim kesin kendime bir çan alacaktım kafama da mor bir şapka öyle resim çektirmeyi düşünüyordum. Milka ineği kalpleri birleştiriyor ya, onun için milka ineği olmaktan gurur duyarım.

Canim facebook kullaniosan 'attachment parenting turkiye' gruba bi bak istersen.. Senin bebisin 'high needs baby' olabilir gibime geliyo yani algilari cok acik ozel ilgi isteyen bebek

Amin canim.eskise de yenisini alsak

üzülmek demeyim de istifa edesim geliyo çalışan anne olmak zormus.hele şimdiden böyleyse.sanırım ilerde hep eksik hissedicem kendimi oğluma karşı.annelige 1-0 yenik başladım gibi.

Bana da geliyor valla, ama zaten yarim gun calisiyormussun.annenden cok sen goruyorsun yani.calismanla alakali oldugunu dusunme bosver

Milupanın cam kavanoz lari olur mu.denemedim hiç ama patlarsa nolur.daha yeni temizlik yaptım
buzdolabım Siemens.yeni sayılır.5 senelik.

Birkac gun sut poseti alamamistim.kucuk kavanozlara sutumu bile dondurdum.aylar sonra alip icirdim.hala daha bir suru kavanoz var buzlukta.bence olmaz.benim de 4 yillik LG.ayni yani

benim eşim bu konuda çok endişeli.araştır öğren diyip duruyo bana.ama ben bilsem de bişe yapamam gibi geliyo.soğukkanlı deilimdir.kal gelir.bişeyler öğrenir sen burda da Paylaş olur mu tatlım.

Tamam canim ben kesin gidecegim.ama yeni verildi egitim biraz daha beklemem lazim.

Naber milka inegii

Ben aglarken gozunden yas geldiginde pabik oluyorum noldu bir sey oldu cocuga diye.gazi var diye acile goturmustum
Gun gectikce asiyorum kendim.
Gerci gercekten zor durumlarda birden bir sogukkanlilik geliyor.
Insallah hic ihtiyacimiz olmaz ama egitim sart bana

Birkac gun sut poseti alamamistim.kucuk kavanozlara sutumu bile dondurdum.aylar sonra alip icirdim.hala daha bir suru kavanoz var buzlukta.bence olmaz.benim de 4 yillik LG.ayni yani

Canim buzluga koydugun seyin buyuk orani su ise ve agzina kadar doldurursan ptlayabilir cunku buzun hacmi sudan daha buyuk yani dondukca gidecek yer bulamazsa patlatir cami.. Eger ki kavanozun icinde buz olusumu icin musait yer varsa sikinti olmaz.. Buzdolabinin markasiyla yada yeniligi-eskiligiyle alakasi yok.. Sen yine de risk alma bence

@EcDU yeni dolap aldirma bahanen kabul edilmedi kihkihkih

Gecmis olsun canim.eger egzamaysa da en en gec 2 yasinda son buluyor.umarim sivilcedir.resimden bizim dr da aynisini dedi ama canli gosterdik sivilceymis:)

Ve kimya... Sagol canim dogru diyorsun :)) dikkat ederim ben de bundan sonra.agzina kdr doldurmamisimdir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…