15 yasinda oglan ucuzlerim var bir de kizim oldu canim.4 çocuğun olduğunu bilmiyordum maşallahyaşları kaç bu arada.
allah şifa versin tez zamanda canimsagolun kızlar burası olmasa netten bakıp kafayı yıycem normalmiş cocukluk doneminde genlede gorulebilen bi deri hastalığıymıs
İnş canımtahlilleri yapılmadı ben abur cubur yemiyorum zaten malum diyetteyim kızıma sut vermıycez belki suttendir inşallah geçicidir
Kaç gündür giremedim sıpanın yüzünden. Azıcık vicdan eksikliği olsa çocuğu camdan atıcam. Sonrasında da koca, anne, kv, kp.... Ve diğerlerini boğarım herhalde. Ya da yok yok ben kendimi atayım kökten çözüm. Ayyy delircem ya çocuk 3 gündür x100 kat daha huysuz kucakta bile durmuyo ağrımayan yerim yok vücudumda. Koca desen ayrı sinir ediyo. Annem bu bozuk psikoloji içinde bana destek olmak için konuşmalar yapıp daha da bozuyo. Kv, kp ve diğerlerine hiç girmeyeyim. YA SABIR... Rabbim yardımcımız olsun kullarından hayır yok. Önce sağlık, sonra huzur, birlik beraberlik ve sabır versin Allahım hepimize
Danam ve Milka ineğim nedir yaSabah sabah sesli güldüm Allah iyiliğini versin
Kaç gündür giremedim sıpanın yüzünden. Azıcık vicdan eksikliği olsa çocuğu camdan atıcam. Sonrasında da koca, anne, kv, kp.... Ve diğerlerini boğarım herhalde. Ya da yok yok ben kendimi atayım kökten çözüm. Ayyy delircem ya çocuk 3 gündür x100 kat daha huysuz kucakta bile durmuyo ağrımayan yerim yok vücudumda. Koca desen ayrı sinir ediyo. Annem bu bozuk psikoloji içinde bana destek olmak için konuşmalar yapıp daha da bozuyo. Kv, kp ve diğerlerine hiç girmeyeyim. YA SABIR... Rabbim yardımcımız olsun kullarından hayır yok. Önce sağlık, sonra huzur, birlik beraberlik ve sabır versin Allahım hepimize
Aynen yaAfiyet olsun canım,bende menemen yaptım bugün benimkide sevdi .Ne güzel artık bizle beraber besleniyorlar büyüdüler şaka maka
Birtek çamaşır makinem ve buzdolabım eski ya bide goncam vs benkoltuklarım7 yıllık falan ama iki çocuk büyüttüler her türlü işkenceye maruz kaldılar ya Sanada eşyalarını eşin ve bebeğinle eskitmeyi nasip etsin Allah
üzülmek demeyim de istifa edesim geliyoçalışan anne olmak zormus.hele şimdiden böyleyse.sanırım ilerde hep eksik hissedicem kendimi oğluma karşı.annelige 1-0 yenik başladım gibi.
Milupanın cam kavanoz lari olur mu.denemedim hiç ama patlarsa nolur.daha yeni temizlik yaptım
buzdolabım Siemens.yeni sayılır.5 senelik.
benim eşim bu konuda çok endişeli.araştır öğren diyip duruyo bana.ama ben bilsem de bişe yapamam gibi geliyo.soğukkanlı deilimdir.kal gelir.bişeyler öğrenir sen burda da Paylaş olur mu tatlım.
Naber milka inegiiBana da herşeyi deyin :) Danam deyin, milka ineği deyin, zıpır deyin, mükü deyin heyyyt lannnn naaaaberrrr hacıııı deyin ay ne derseniz deyin. Yeter ki bir anama sövmeyin
Aşmak lazım bazı şeyleri... Hiç birbirimizi tanımasak da kah ağladık, kah güldük kah hüzünlendik. Sırasında ailemizle paylaşamadıklarımızı paylaştık. Bırakın da azıcık birbirimize nazımız geçsin. Bir tek kelimeyle ki kötü bir söz de değil, biz hep arkadaşlar arasında birbirimizi sevdiğimiz için hep kullanırız, herşey altüst olacaksa olsun. İnsanlar vicdanlarının elverdiği yere kadar özgürdürler. Giden gider; kalanlar bizimledir. İyi geceler... Sevgiyle....
Canım ben isim gereği ilk yardım eğitimi aldım zaten uzun yıllardır hastanedeyim mecbur kalınca hastalara müdahalede de bulundum hatta ex olan yaşlı bi amcaya bile müdahale etmisligim var Allah rahmet eylesin ama kendi cocuğun olunca o soğukkanlılığı koruyamiyosun en azından benim ateşte bile elim ayağıma dolanıyo :/ kaldı ki daha travmatik bi durumda ne yaparım bilmiyorum Allah yavrularımızı korusun insallah
Birkac gun sut poseti alamamistim.kucuk kavanozlara sutumu bile dondurdum.aylar sonra alip icirdim.hala daha bir suru kavanoz var buzlukta.bence olmaz.benim de 4 yillik LG.ayni yani
günaydın kızlar gün içerisinde kızımın yanağında yuvarlak belirgin bölgesel kızarıklık oluyordu eşim resmini çekti hocasına gösterdi atipik dermotıt demiş netten araştırdım egzama yazıyo genelde 5 ay sonrası cıkarmıs çok canım sıkıldı alerji araştırmasıda yapılacak
Canim buzluga koydugun seyin buyuk orani su ise ve agzina kadar doldurursan ptlayabilir cunku buzun hacmi sudan daha buyuk yani dondukca gidecek yer bulamazsa patlatir cami.. Eger ki kavanozun icinde buz olusumu icin musait yer varsa sikinti olmaz.. Buzdolabinin markasiyla yada yeniligi-eskiligiyle alakasi yok.. Sen yine de risk alma bence
@EcDU yeni dolap aldirma bahanen kabul edilmedikihkihkih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?