2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Oyle bir hap yok canim bence.bir sure emzirme istersen.hormonlari cok etkileyen bir hap ve onu kullandigim zaman iki haftam kabus gibi gecti.

Canım benim üzme kendini okadar ,koy arabasına ver eline kemireceği birşey dolaştırsın eşin, kv,kp..Allah yardımcın olsun ,kucakta bile durmuyorsa bir rahatsızlığıda olabilir Allah korusun kontrole götür istersen.

Yok canm giremiyodum zaten annemdeydm bende bu şerbet kolaymış ya ben yapmamıştım hiç teşekkür ederim

İstanbuldaym bende aynen senin dediğin gibi giydiriyorum bide ewde ilaveten yelekte giydiriyorum burda hawalar bi düzelemedi zati

Bende aylardır veriyorum elma hiç pişirmedm hep çig yedi yavrum

Ondan değil canım 5 kişiyiz artık yetmiyor bize dar geliyor.

Aynı şey bizdede oluyor bazen bizim alerjimiz var zaten göz ve burunda aşırı kaşınmadan dolayı yaptırmıştık test

sade kahve o kadar sana laf attım. Hiç bana birşey demiyorsun. Sevginle boğ anam beni Mıncır mıncır bütün sevgini dök üstüme
Vay arkadaş! Hanımlar beyler gördüğünüz gb zorla yoldan çıkarılıyorum , gün geçmiyor ki bir ahlaksız teklifle daha karşılaşmıyayım salon kadını çizgimden şaşmam hep bu sebepten

Dondurma yiyemeyecek olmam cok kötü. Geçenlerde fark ettim yaz geliyor ben dondurma da mi yiyemiycem dedim... Gecsin artik bebisimin allerjisi ya Allahim ya... Lohusa serbetine ne konuyordu baska canim unuttm ben tarifi.
Hem de çok kötü. Benim bebişin çoklu gıda alerjisi var. Yani birçok şeye alerjisi var. Birçok şey yemiyorum da yiyemiyorum da. Psikolojim bozuldu artık.

Dondurma yiyemeyecek olmam cok kötü. Geçenlerde fark ettim yaz geliyor ben dondurma da mi yiyemiycem dedim... Gecsin artik bebisimin allerjisi ya Allahim ya... Lohusa serbetine ne konuyordu baska canim unuttm ben tarifi.
Ben şerbete bir bardak şeker, tarçın ve karanfil koydum. Sen istersen lohusa şekeri ve zencefil de koyabilirsin canım.

Yok cnm ztn destek almayı sorun olarak görmüyorum kesinlikle gitmek istiyorm da gidersem çocuğu bırakacak kimse yok ki. 1 ay oldu kuaföre gitmedim. Madem ben gidemiyorm etrafımdakiler gitsin bari

Canim facebook kullaniosan 'attachment parenting turkiye' gruba bi bak istersen.. Senin bebisin 'high needs baby' olabilir gibime geliyo yani algilari cok acik ozel ilgi isteyen bebek
Face kullanmıyorm cnm da bakayım annemin hesabından neymiş diye. Teşkkr ederim

Aynen ya domates veriyormusunz ben daha vermedim
Bn vermiştim alerji yaptı. Sonra denedim tekrar aynı oldu artk vermiyorm malesef. Ama bizim yemeklerden tattırırken çok az verdiğimden sorun olmadı cnm

İnsan ancak kimyager olunca böyle anlatır

Yvzbt canim hala gecmedi mi nazlari

Bu kadar insan icinde hic yardim eden olmamasi ne kotu.saatlik bebek bakicilari var aslinda tam senlik.
Anladigim kadariyla hic bir zaman hic kimseye birakamiyorsun, bunalman cok normal.
Yok cnm yine ne varsa eşim ve annemden var sağolsunlar da onlarda çalıştığından çok faydaları olmuyo anca bana telkin veriyolar. Dediğin gibi hiç yanından ayrılamamak da extra bunaltıyo beni sanırım. Tek boşluk uyuduğu zamanlar
Saatlik bakıcı olayını da eşime çok kabul ettiremem diye düşünüyorm. Temizlikçiye zor ikna ettim. Kv lerle aynı yerde oturumca bazı şeyler zor oluyo

Sağol cnm amin. Üst dişler mi geliyo diye düşünüyorum ama bi sıkıntısı var gibi ağlamıyo devamlı çığlık atıyo, itiyo sonra ağlıyo. Yürümek istiyo yürütüyorz ağlıyo. Oyuncak istiyo veriyorz ağlıyo. 2 gün iyiyse sonra 5 gün ağlamalı. Daha önce götürdüğümde dişlerden olduğunu söylemişti dr sonra da huyunun böyle olduğuna karar verdik. Hatta her istediğinde kucağa alma seni kullanmayı öğrenmiş dedi. Artk kucak da kesmiyo. Hele biri gelince bize tam düzen değişikliği oluyo haftasonu da öyle oldu zaten. Parka götürdük bugün orda iyiydi ama sonra yine aynı. Şu bebek arabasına da alışamadı zaten. Bn de onu soracaktım nasıl alıştırabilirim diye??

Benim kizimda surekli çığlık atıyor ama ne çığlıklar son günlerde çok artırdı, uykusu gelse çığlık uyanınca ciglik, yemek yerken kendi kendine oynarken uzun çığlıklar, canı yanıyorda ondan desek değil keyfine alışkanlık yaptı başımı çok agritiyor, sizce normal mi bu kadar çığlıklar uzun uzun?? Ses telleri zarar gorucek aradada gırtlaktan bagiriyor

Zaman zaman benim oğlumda yapıyo ve birçoğumuzun ki de oyle sanırım normal yani endişe etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…