2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hayır yapmaya korkuyorum valla olmazsa yarın alıyım test
Doğumdan sonra hormonal dengeler değiştiği için gecikebiliyor. Bende geçen aya göre 10 gün sonra oldum bu ay ve 5 aydır adet görmeme rağmen kanamam çok oluyor. Hergün yatak yorgan değiştiriyorum valla. Yeni yetmelere döndüm. En büyük ped bile kesmiyor.

Sen normal doğumdun deme doğumun zormu geçti bir muayneye git bir ara rahmin toplanmış mı tamamen bir baktır istersen benimde ilk iki ay paçalarımdan aktı sonra düzeldi..

Sen normal doğumdun deme doğumun zormu geçti bir muayneye git bir ara rahmin toplanmış mı tamamen bir baktır istersen benimde ilk iki ay parçalarımdan aktı sonra düzeldi..
Evet normal doğumdu aslında çok zor geçmedi. Doğumdan 1 hafta sonra rahim toplanmaya başlamış demişti doktorum ama gideceğim, çünkü uzun zamandan beri ilk defa bu kadar çok adet görüyorum ilk 2-3 gün.

Ay mızırdasında gelsin yeterki gelsinBugun birşey gördüm sanki ama gülmek harici açmıyor ağzını bugün ayrı bir kenetliydi ağzı..
Bize de hiç elletmedi diş çıkarken... Ne yaptıysak ağzına elimizi sokamadık. Sadece gülerken falan görmeye çalıştık. Canı acıyordu herhalde ondan dokundurmadı ve perşembe günü kıpkırmızıydı damakları Cuma günü de mızmızdı çok cumartesi uçları gördük.

Bende bir ara smear testine gidicem benim yaşımda bir tanıdıkda kanser çıkmış tırstım ya.

Çoooook, hayırdır ailevi değildir inşallah
1.5 haftadir ilk defa cocugu erken uyutabildim kucagindan birakmadim ki iyice dalsin 1 saattir pispisliyorum oyle de sevindim ki. Zirttiri pirttiri telefonu caldi esimin arabayi istiyormus arkadasi. Sovdum soylendim bor dünya. Cocuk da oyun halisinda. Uyutmuyorum. Alsin kendi uyutsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…