2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Oy oy cinayet sebebi ,ama eşinin günahı yok kaçırmayın ağzınızın tadı nı boş yere

Ne zamanlar mutlu oluyor? Kucakta durmamasi garipmis.
Her dk disari cikacak haliniz yok ya. Eve kurulan salincaklardan da alabilirsin, park havasi.

Bence normal, seslerimi kesfediyorlar, bizimki de cigliklar atar, sarkilar soyler. Ben de karsilik veriyorum, bazen sesi kisiliyor bile olabilir

Allah sabır ve kolaylık versin inş Can'ım, bebişi de huzur inş

Adetde olmamışım zaten 10 gün geçikti of allahım düşünmek istemiyorum o ihtimali
Bir önceki adetimi 45 günden sonra, bu adetimi de 53 günden sonra oldum ve her ikisinde de test yaptım. Emzirdiğimden olsa gerek iyice düzensizleşti. Senin de yakında gelebilir.

Cok guzel paylasim olmus. Benim oglum da bunlarin coguna uyuyor aslinda.high degil de medium high arasi diyelim.
Kucakta tasimaktan belim bileklerim mahvoldu. Ama git gide duzeldi. Bir de benim cevremde yardimci coktu.
Yine de uslu oldugunu dusunuyorum, bu dusunce olumlu etkiledi

phenyl canim ben AP grubuna uye oldum, yvzbtye yazdigimi gorup. Biraz goz gezdirdim de guvenli baglandiklarini nerden anliyorlar anlamadim :) son konular bunlardi.
Nasil anlayabiliriz ki bunu? Cok sacma seyler vardi da.

On gün nasıl dayandın ben olsam şimdi nöbetçi eczaneye yollardım eşimi seni üzmek istemem ama adetin düzenliyse yüzde 99 hamilesin..
Dogumdan önce düzenliydidr dogumdan sonra düzenszleşti oyüzden rAhattm ama bilemedm şimdi yarn gidr kendm alırım hamileysmde söylemem heralde

Dogumdan önce düzenliydidr dogumdan sonra düzenszleşti oyüzden rAhattm ama bilemedm şimdi yarn gidr kendm alırım hamileysmde söylemem heralde

Eskiden 28 gunde 1 olurdum simdi duzensiz oldugundan gun tutmuyorum bile. Senin de oyledir.
Soyleme soyleme iyice belirginlesince, ikizmis birini almamislar dersin

Insallah duzensizliktendir diyorumm

Ya dogrudr geçn ayzamanında oldum dedim heralde düzene girdim bu ay yine gecikti. Benmde aynı kanamam çokoluyor

Bizim üst 2 dişte cuma günü patladı ve bugüne kadar bayağı ilerlemiş dişler. Altlar uzun sürdü tamamlanması ama üstler çabuk çıkacak gibi. Artık herkesi ısırabiliriz
Hayırlı olsun:)

Ne güzel için rahat ben enson 2.ci Kızda yaptırmış tım.
Bnm doğumdan sonraki kontrolde yaptı dr. Bi daha tekrar kasımda gidicm malesef

Ne zamanlar mutlu oluyor? Kucakta durmamasi garipmis.
Her dk disari cikacak haliniz yok ya. Eve kurulan salincaklardan da alabilirsin, park havasi.
Aslında ilk 4-5 aydaki gibi değildi yani kısa kısa da olsa kendi kendine oynuyodu. Eline verdiğim şey dikkatini çekiyodu bütün gün kucakta değildi. Ama 3 gündür malesef sadece sabah uyandığında yatağında konuşuyo, kenara tutunup yürüyo bi süre sonra da babası eve gelince heyecanlanıyo çok gülüyo falan. Ama biraz sonra o da geçiyo babayı da unutuyo ağlamaca. İnşllh diştendir diyelim de o da daha gelmiyo. Hamak beşiğimiz var ama evden sıkılıyo bi de parkta diğer çocukları inceliyo

Allah sabır ve kolaylık versin inş Can'ım, bebişi de huzur inş
Aminnn cnm çok sağol hepimizee inşllh

İki arkadaşım üniversitede sprial taktırdı çok memnun lar ultrasyonla kontrollerinde yapılmış ne güzel gebelik düşünmüyorsan tavsiye ederim her ay diken üstünde durmak çok fena biz doğumdan beri prezervatif kullanıyoruz içim rahat çünkü diğer tüm yöntemler le hamile kaldım.

phenyl canim ben AP grubuna uye oldum, yvzbtye yazdigimi gorup. Biraz goz gezdirdim de guvenli baglandiklarini nerden anliyorlar anlamadim :) son konular bunlardi.
Nasil anlayabiliriz ki bunu? Cok sacma seyler vardi da.

Valla ben de o guvenli baglanma olayini tam cozmus degilim. Onlardaki mantik bebegin ihtiyaclarina en kisa surede cvp vermek ve her zaman tutarli davranmak. Ingilizce kaynaklardan da okudum baya ama 'guvenli baglanma' tam manasiyla nedir bilemiyorum. Emzirmeyle alakasi yok diyolar. Sanirim istedikleri biraz anneci bebek olmasi. 'Ayy markete girtim, bagimiz zedelenmis midir' diye soranlar var zira aslinda biraz utopik bi grup bicok anlamda. Sanki bebek oldugunda annenin baska hicbiseye vakit ayirma sansi yokmus gibi dusunuyolar bence. Bn ordaki yorumlari Yvzbt okursa kendini yalniz hissetmez, annesini wcye bile gondermeyen bebeklerin oldugunu gorur diye soyledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…