2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben neye alerjisi var çözemedim. Çok ileri boyutta değil şükür. Anne sütü almadı, mamadan olsa hep olması lazım. Bilemiyorum
Benimkinin genel olarak proteine allerjisi var galiba. Sutten sonra yumurta ve et de kizarik kizarik yapti vücudunu. Ek gidaya yarim yamalak gecti garibim bebegim. Internetten ay ay ek gida takibi yapiyordum ama yumurtayi da eti de nette tazan zamandan 1 ay once verdim dayanamayip. Bir seyler yesin öyle bakiyor masaya saldiriyor diye. Yogurdu da 4 aylikken tattirdim egzama yapmisti. Belki de hepsini erken verdigim icin mi oldu allerji diyorum... Suphelendigin gidalar yok mu hic, onlari birakip deneseydin canim.

Cunku biskuvi cikolata ve cogu hazir gidanin icinde süt var, süt yoksa tereyagi vat, ondan biraktim ben de.

Cok komigime gitti zaten bi saat ayrildi diye baginin zedelendigini dusunenler, emzirmedigi icin kahrolanlar, yemek yaparken bebegi mizmizlandi diye suclu hissedenler

Canım dediğim gb benimki ilk doğduğu zamanlar da vardı zaten. Yani ek gıdayla ilgili değil ki ek gıdaya başladıktan sonra daha da azaldı. Şimdi ayda 1 ancak sürüyorum o kremi. Zamanla tamamen geçer inşallah

Benim kast ettigim kendi yedigin gidalardi, senden gecip ona dokunan var mi diye. Süt urunleri dogdugundan beri var benimkinde, kendim yerken fark edip perhize basladim duzelmisti.

Gün 5:25 de ayar mı kardeşim? Aymasın aymamalı akşamdan kalma gibiyim
Oy oy Allah kolaylık versin ,hoş bizde her sabah 7 de ayaktayız ama şikayetci değilim bütün ev ahalisi o saatte kalktığı için iyi oluyor alarm görevi görüyor

İşe geç kalmıyayım diye her gün umutla alarm kuruyorum ama son 1-2 aydır alarmın çaldığını duymak nasip olmadı hiç
Oy oy Allah kolaylık versin ,hoş bizde her sabah 7 de ayaktayız ama şikayetci değilim bütün ev ahalisi o saatte kalktığı için iyi oluyor alarm görevi görüyor

Cok komigime gitti zaten bi saat ayrildi diye baginin zedelendigini dusunenler, emzirmedigi icin kahrolanlar, yemek yaparken bebegi mizmizlandi diye suclu hissedenler
Kendileri panik atak hastası farkında değiller bence

Her günümün bir öncekinin aynısı olması dikkatimi çekti bugün, yine mutfakta aynı saatte aynı sandalyenin ustünde kahve içiyorum mesela yarın yan sandalyede içmeyi unutmayayım barihayatıma biraz değişiklik katmanın vakti geldi artık herhalde ,bir de şu tepemde sürekli vah vah vah vah vaaaaaaah diye böğürüp uçup camıma balkonuma pisleyen iğrenç martılar yokmu beni hepten bunalıma sokuyor ya

Gecmis olsun canim.eger egzamaysa da en en gec 2 yasinda son buluyor.umarim sivilcedir.resimden bizim dr da aynisini dedi ama canli gosterdik sivilceymis:)
sagol canım sıvılce gibi değil buraya resmini yukleyım bı bakaın aynısımı

Canım benim kızın protein de dahil birçok şeye alerjisi var. Ruşeymin protein değeri çok olduğundan o bile kusturdu. Dana eti kusturdu ama kuzu etini yiyebiliyor. Et yemesini istiyorsan deneyebilirsin. Bizim de yeni şüphemiz tarçın üzerine. Geçenlerde sütsüz yumurtasız pankek yaptım, içinde tarçın vardı kustu. Lohusa şerbetinin içinde tarçın var. Sütümü aldıktan sonra da kusuyor. Lohusa şerbeti de yasaklar listesine girdi. Alerjik bebe çok zor yaf

Benimki 8 e kadar uyurdu, sonra 7:30 a çekti sonra 6:30 a çekti son zamanlarda 6 da uyanıyodu kiii bugün 5:25 te gayet enerjik bi şekilde uyandı, işe yetişmesi lazımmış da beyimizin
bizim kızda hergün 05:45 ayaktayız gecede sık sık uyanıyor hafta sonuda aynı hıc ızın yok bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…