Benimkinin genel olarak proteine allerjisi var galiba. Sutten sonra yumurta ve et de kizarik kizarik yapti vücudunu. Ek gidaya yarim yamalak gecti garibim bebegim. Internetten ay ay ek gida takibi yapiyordum ama yumurtayi da eti de nette tazan zamandan 1 ay once verdim dayanamayip. Bir seyler yesin öyle bakiyor masaya saldiriyor diye. Yogurdu da 4 aylikken tattirdim egzama yapmisti. Belki de hepsini erken verdigim icin mi oldu allerji diyorum... Suphelendigin gidalar yok mu hic, onlari birakip deneseydin canim.Ben neye alerjisi var çözemedim. Çok ileri boyutta değil şükür. Anne sütü almadı, mamadan olsa hep olması lazım. Bilemiyorum
Cunku biskuvi cikolata ve cogu hazir gidanin icinde süt var, süt yoksa tereyagi vat, ondan biraktim ben de.Günaydın canım
Çok geçmiş olsun
Benim kızımda da egzema var. 4. Ayından bu yana krem kullanıyoruz. Biri nemlendirici ve kaşıntıyı alıyor. Bunu sabah akşam sürüyorum. Diğeri kızarıklık çıktıkça sürüyorum. Çok şükür ki son 1 aydır çok daha iyi durumda. Dr bana bazı gıdaları da yasakladı. Süt, helva, cips,çikolata, abur cubur yemem yasak.
Valla ben de o guvenli baglanma olayini tam cozmus degilim. Onlardaki mantik bebegin ihtiyaclarina en kisa surede cvp vermek ve her zaman tutarli davranmak. Ingilizce kaynaklardan da okudum baya ama 'guvenli baglanma' tam manasiyla nedir bilemiyorum. Emzirmeyle alakasi yok diyolar. Sanirim istedikleri biraz anneci bebek olmasi. 'Ayy markete girtim, bagimiz zedelenmis midir' diye soranlar var ziraaslinda biraz utopik bi grup bicok anlamda. Sanki bebek oldugunda annenin baska hicbiseye vakit ayirma sansi yokmus gibi dusunuyolar bence. Bn ordaki yorumlari @Yvzbt okursa kendini yalniz hissetmez, annesini wcye bile gondermeyen bebeklerin oldugunu gorur diye soyledim..
Benimkinin genel olarak proteine allerjisi var galiba. Sutten sonra yumurta ve et de kizarik kizarik yapti vücudunu. Ek gidaya yarim yamalak gecti garibim bebegim. Internetten ay ay ek gida takibi yapiyordum ama yumurtayi da eti de nette tazan zamandan 1 ay once verdim dayanamayip. Bir seyler yesin öyle bakiyor masaya saldiriyor diye. Yogurdu da 4 aylikken tattirdim egzama yapmisti. Belki de hepsini erken verdigim icin mi oldu allerji diyorum... Suphelendigin gidalar yok mu hic, onlari birakip deneseydin canim.
Benim kast ettigim kendi yedigin gidalardi, senden gecip ona dokunan var mi diye. Süt urunleri dogdugundan beri var benimkinde, kendim yerken fark edip perhize basladim duzelmisti.Canım dediğim gb benimki ilk doğduğu zamanlar da vardı zaten. Yani ek gıdayla ilgili değil ki ek gıdaya başladıktan sonra daha da azaldı. Şimdi ayda 1 ancak sürüyorum o kremi. Zamanla tamamen geçer inşallah
Benim kast ettigim kendi yedigin gidalardi, senden gecip ona dokunan var mi diye. Süt urunleri dogdugundan beri var benimkinde, kendim yerken fark edip perhize basladim duzelmisti.
Gözün aydın canımBizim üst 2 dişte cuma günü patladı ve bugüne kadar bayağı ilerlemiş dişler. Altlar uzun sürdü tamamlanması ama üstler çabuk çıkacak gibi. Artık herkesi ısırabiliriz
Oy oy Allah kolaylık versin ,hoş bizde her sabah 7 de ayaktayız ama şikayetci değilim bütün ev ahalisi o saatte kalktığı için iyi oluyor alarm görevi görüyorGün 5:25 de ayar mı kardeşim? Aymasın aymamalıakşamdan kalma gibiyim
Bizim üst 2 dişte cuma günü patladı ve bugüne kadar bayağı ilerlemiş dişler. Altlar uzun sürdü tamamlanması ama üstler çabuk çıkacak gibi. Artık herkesi ısırabiliriz
Oy oy Allah kolaylık versin ,hoş bizde her sabah 7 de ayaktayız ama şikayetci değilim bütün ev ahalisi o saatte kalktığı için iyi oluyor alarm görevi görüyor
Tahmin edememiştir o saate arayacağını,akşam 10 buçuktan sonra arayan 1.dereceden akraba hariç diğer aramalara gıcık oluyorum bende.Ya yüz vermesin yahu. Ya da kissin telefonun sesini. Beynim agridi resmen
Kendileri panik atak hastası farkında değiller benceCok komigime gitti zaten bi saat ayrildi diye baginin zedelendigini dusunenler, emzirmedigi icin kahrolanlar, yemek yaparken bebegi mizmizlandi diye suclu hissedenler
sagol canım sıvılce gibi değil buraya resmini yukleyım bı bakaın aynısımıGecmis olsun canim.eger egzamaysa da en en gec 2 yasinda son buluyor.umarim sivilcedir.resimden bizim dr da aynisini dedi ama canli gosterdik sivilceymis:)
kaşınmalarıda başladı ne alerjisi peki sut ve sut urunlerimi neler yedirmiycemAynı şey bizdede oluyor bazen bizim alerjimiz var zaten göz ve burunda aşırı kaşınmadan dolayı yaptırmıştık test
yalnız değilsin bizde dişsiziz halaBi tek dişsiz bizmi kaldık
Canım benim kızın protein de dahil birçok şeye alerjisi var. Ruşeymin protein değeri çok olduğundan o bile kusturdu. Dana eti kusturdu ama kuzu etini yiyebiliyor. Et yemesini istiyorsan deneyebilirsin. Bizim de yeni şüphemiz tarçın üzerine. Geçenlerde sütsüz yumurtasız pankek yaptım, içinde tarçın vardı kustu. Lohusa şerbetinin içinde tarçın var. Sütümü aldıktan sonra da kusuyor. Lohusa şerbeti de yasaklar listesine girdi. Alerjik bebe çok zor yafBenimkinin genel olarak proteine allerjisi var galiba. Sutten sonra yumurta ve et de kizarik kizarik yapti vücudunu. Ek gidaya yarim yamalak gecti garibim bebegim. Internetten ay ay ek gida takibi yapiyordum ama yumurtayi da eti de nette tazan zamandan 1 ay once verdim dayanamayip. Bir seyler yesin öyle bakiyor masaya saldiriyor diye. Yogurdu da 4 aylikken tattirdim egzama yapmisti. Belki de hepsini erken verdigim icin mi oldu allerji diyorum... Suphelendigin gidalar yok mu hic, onlari birakip deneseydin canim.
bizim kızda hergün 05:45 ayaktayız gecede sık sık uyanıyor hafta sonuda aynı hıc ızın yok banaGün 5:25 de ayar mı kardeşim? Aymasın aymamalıakşamdan kalma gibiyim
bizim kızda hergün 05:45 ayaktayız gecede sık sık uyanıyor hafta sonuda aynı hıc ızın yok bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?