bide bizimki uyanıp kaka yapıyo sesi yetmiyo kokusuyla kaldırıyoBenimki 8 e kadar uyurdu, sonra 7:30 a çekti sonra 6:30 a çekti son zamanlarda 6 da uyanıyodu kiii bugün 5:25 te gayet enerjik bi şekilde uyandı, işe yetişmesi lazımmış da beyimizin
İnş canm bekliyorum bendeBir önceki adetimi 45 günden sonra, bu adetimi de 53 günden sonra oldum ve her ikisinde de test yaptım. Emzirdiğimden olsa gerek iyice düzensizleşti. Senin de yakında gelebilir.
O şeyi taktırmak o itici geliyo bana bide korkuyorum açıkcası dogumda çok etkilendm piskolojim bozuldu resmn hiç kontrole bile gitmedim dogum sonrasıİki arkadaşım üniversitede sprial taktırdı çok memnun lar ultrasyonla kontrollerinde yapılmış ne güzel gebelik düşünmüyorsan tavsiye ederim her ay diken üstünde durmak çok fena biz doğumdan beri prezervatif kullanıyoruz içim rahat çünkü diğer tüm yöntemler le hamile kaldım.
Eneee gözün aydınrahat mı çıkardı üst dişleri?
Sağolasın. Darısı başınızaGözün aydın canım
Sağolasın canım teşekkürlerHayırlı olsun:)
Bnm doğumdan sonraki kontrolde yaptı dr. Bi daha tekrar kasımda gidicm malesef
Aslında ilk 4-5 aydaki gibi değildi yani kısa kısa da olsa kendi kendine oynuyodu. Eline verdiğim şey dikkatini çekiyodu bütün gün kucakta değildi. Ama 3 gündür malesef sadece sabah uyandığında yatağında konuşuyo, kenara tutunup yürüyo bi süre sonra da babası eve gelince heyecanlanıyo çok gülüyo falan. Ama biraz sonra o da geçiyo babayı da unutuyo ağlamaca. İnşllh diştendir diyelim de o da daha gelmiyo. Hamak beşiğimiz var ama evden sıkılıyo bi de parkta diğer çocukları inceliyo
Aminnn cnm çok sağol hepimizee inşllh
Gece yatarken banyo yaptır. O zaman azıcık daha fazla uyuyorlar :)Gün 5:25 de ayar mı kardeşim? Aymasın aymamalıakşamdan kalma gibiyim
Bizim de hala yok... çıkma emaresi de yokBi tek dişsiz bizmi kaldık
Canım geceleri depend külot yasli külotu kullan... rahat edersin. Marketlerde satılıyor. 10 adet yaklaşık 20 TL...Doğumdan sonra hormonal dengeler değiştiği için gecikebiliyor. Bende geçen aya göre 10 gün sonra oldum bu ay ve 5 aydır adet görmeme rağmen kanamam çok oluyor. Hergün yatak yorgan değiştiriyorum valla. Yeni yetmelere döndüm. En büyük ped bile kesmiyor.
Sağolasın Can'ım , evet keçeyle hazırladım , yarım saat bile sürmedi, yaparsın sen de tatlım.Cok guzel hazirlanmissin canimkiyafete de bayikdim, keceyle mi yaptin? Ben de bir denesem mi napsam
Evet olmamisss, naptin??
sabah yuzunde belirginleşen kırmızılık bu şekilde
Canım benimki ön araştırmaydi sütten agzim yandı bi kere teşekkür ederim
Ilac almican mi?
2. Mi gelio anlamadim bisi :/
Yok canım esimin isteği üzerine bi arastirayim dedim sütle alakalı olunca bu şekilde olmayacağını söyledim yani henüz yapmadık zira önümüzdeki 10 yıl cesaretim yok bebeğe evlatlık alabiliriz mesela ama doğum kilolar gece uyumamamalar uvvv korku filmi gibi eşim salı gelecek bizi almaya salıya kadar kuaföre gidip agds yaptırmayida planliyom daha önce hiç gitmedim bunun için kkuaföre biraz heyecan yaptırayım adama diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?