Yok canım esimin isteği üzerine bi arastirayim dedim sütle alakalı olunca bu şekilde olmayacağını söyledim yani henüz yapmadık zira önümüzdeki 10 yıl cesaretim yok bebeğe evlatlık alabiliriz mesela ama doğum kilolar gece uyumamamalar uvvv korku filmi gibi eşim salı gelecek bizi almaya salıya kadar kuaföre gidip agds yaptırmayida planliyom daha önce hiç gitmedim bunun için kkuaföre biraz heyecan yaptırayım adama diyom
Anladim canim. Ertesi gun hapi bir dogum kontrol yontemi degil zaten.
Size OK onereyim
hergun oyle bizim yaGün 5:25 de ayar mı kardeşim? Aymasın aymamalıakşamdan kalma gibiyim
Benim o taraklarda bezim yok
Bende oyleydim ayrı kalınca libido patladı bende
Hadi yaa ne kdr ayri kaldiniz?
Geçen ayın 29 unda ayrildik
12 gun mu?
Sağolasın. Darısı başınızamukut31 canım hayırlı olsun bizimki ilk defa bu gece uykusunda mizmizdi bi çıkarsa da rahatlasa
Gece yatarken banyo yaptır. O zaman azıcık daha fazla uyuyorlar :)
geçmiş olsun.ıhlamur zencefil ve balı karıştırip icebilirsin.bol limonlu tabi.Kızlar ben çok kötü şifayı kapmışım 3 gündr bogazım agrıyo bademcikler şişmiş heryerim agrıyo bugun kızı kucagıma alıcak halim yok ne kullanabilirim
Geçmiş olsun canım inş çabucak iyileşirsinKızlar ben çok kötü şifayı kapmışım 3 gündr bogazım agrıyo bademcikler şişmiş heryerim agrıyo bugun kızı kucagıma alıcak halim yok ne kullanabilirim
Ben de gecen gittim, buyuk rahatlikmis bu isi kuaforde halletmek
Anladim canim. Ertesi gun hapi bir dogum kontrol yontemi degil zaten.
Size OK onereyim
Gecmis olsun canim.Kızlar ben çok kötü şifayı kapmışım 3 gündr bogazım agrıyo bademcikler şişmiş heryerim agrıyo bugun kızı kucagıma alıcak halim yok ne kullanabilirim
Yok canim degil baya belirginnkizariyor nokta nokta cenesinde olup geciyodu salyasindan kasiktan diyodum bu farkliSivilce gibi degilmis canim
Ok neki ya. En etkili yontemi kullaniyoruz biz. Kib by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?