Kızlar ben çok kötü şifayı kapmışım 3 gündr bogazım agrıyo bademcikler şişmiş heryerim agrıyo bugun kızı kucagıma alıcak halim yok ne kullanabilirim
Kızlar ben çok kötü şifayı kapmışım 3 gündr bogazım agrıyo bademcikler şişmiş heryerim agrıyo bugun kızı kucagıma alıcak halim yok ne kullanabilirim
Ok neki ya. En etkili yontemi kullaniyoruz biz. Kib by
Temelin 8 tane cocugu varmis ama hepsi de birbirinden salak, gerizekaliymis.Temel ve karisi Fadime doktora gitmisler.Durumu anlatmislar. Böyle böyle biz artik cocuk istemiyoruz demisler.doktor bunlara 1-2 kutu prezervatif vermis. Nasil kullanilacagini falan anlatmis yollamis. Neyse bunlar kullana kullana birGün prezervatifleri kalmamis
Temel kara kara düsünmeye baslamis . Ne yapsak ne etsek diye Fadime Dur ben sana dantelden örüvereyim demis.Olcüyü falan almis 1-2 gün icinde örmüs. aradan 9 Aygecmis Temel ile Fadimenin 1 cocuklari daha olmus. Zamanla cocuk büyümüs, 9-10 yaslarina gelmis. Ama nasi bi cocuk zeki mi zeki, firlama mi firlama . Önceki 8 ine hiç benzemiyo. Tum sinavlarda birinci, sporda tum sehrin en iyisi, Köyün en zeki,atilgan cocugu olmus.
Bir gün Temel kahvede otururken sormuslar :
-Ya Temel senin 9 cocugun 8i deli mi deli bu sonuncusu nasi oluyor da bu kadar akilli oldu?
Temel gerine gerine cevap vermis :
-Suzme o, suzme.
Bu odada intrnt iyi çekmiyor mukut31 canim biz 2014 te evlendik 5 yıl sevgiliydik eski günlergeldi aklıma çok özledim eski beni
Temelin 8 tane cocugu varmis ama hepsi de birbirinden salak, gerizekaliymis.Temel ve karisi Fadime doktora gitmisler.Durumu anlatmislar. Böyle böyle biz artik cocuk istemiyoruz demisler.doktor bunlara 1-2 kutu prezervatif vermis. Nasil kullanilacagini falan anlatmis yollamis. Neyse bunlar kullana kullana birGün prezervatifleri kalmamis
Temel kara kara düsünmeye baslamis . Ne yapsak ne etsek diye Fadime Dur ben sana dantelden örüvereyim demis.Olcüyü falan almis 1-2 gün icinde örmüs. aradan 9 Aygecmis Temel ile Fadimenin 1 cocuklari daha olmus. Zamanla cocuk büyümüs, 9-10 yaslarina gelmis. Ama nasi bi cocuk zeki mi zeki, firlama mi firlama . Önceki 8 ine hiç benzemiyo. Tum sinavlarda birinci, sporda tum sehrin en iyisi, Köyün en zeki,atilgan cocugu olmus.
Bir gün Temel kahvede otururken sormuslar :
-Ya Temel senin 9 cocugun 8i deli mi deli bu sonuncusu nasi oluyor da bu kadar akilli oldu?
Temel gerine gerine cevap vermis :
-Suzme o, suzme.
Ayyy alperle ben :-/
Biz zaten unutmuşuzdurHahaha o yontemle cok bebeler dogdu yalniz
En etkili yontem yapmamak
20-21c takildik genelde biz. Hava isinsa da salsam ortaliga bezle.
Canim suclu balik olabilir. Bi ara ben yedigimde yanagi kizariyordu.Kizlar bebegine balik yediren var mi? Balik verince kakada degisiklik oldu mu?
Bir de bebgine yeni dunya veren oldu mu? Kakada degisiklik yapti mi?
Ben 1 gun balik 1 gun yeni dunya yedirdim. Bugun kakasinda kirmizi iplik gibi seyler vardi, kana benziyordu.
Degildi yav :-/ bir iki ay yemedim sonra Alpere de yedirdim dokunmadi :)Bayat degilse lütfen suclamayin baligi
balik sagliktir
Herkesin uyuyacagi tutmuş
Bende yatmadim daha. Gec uyudu sipa gec kalkar nasilsa diye. Sabahin korunde kalkmazsa iyi :-/Bu aksam kizi uyutup tv keyfi yapiyorum. Ben uyuyunca kiz uyanir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?