2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bende yatmadim daha. Gec uyudu sipa gec kalkar nasilsa diye. Sabahin korunde kalkmazsa iyi :-/

Bizimki mizmizlik yapiyo tam dalamiyo gidip geldim bi kac kere. Bu arada hala benle yatiyo yazin ayircam diyorum ama gece cok uyaniyo isede baslicam. Nasil olcak bilmiyorum yine yaninda yatinca emzigini verio pispislarken oda bende uyuyakaliyoruz. Odasinda yanina gidip uyuyanakadar bekleyip yatip defalarca kalkmak suan zor geliyo calisinca daha beter.

Benimki de benimle yatiyor. Yaz sicaginda ayiririm dedim ama havada isinmadi zorlanma da zorlanmiyorum gerci :) ayri odaya zaten ayıramam da zorlanirim sanirim. Dibimde besigi ona koyarim artik.

Benimki de benimle yatiyor. Yaz sicaginda ayiririm dedim ama havada isinmadi zorlanma da zorlanmiyorum gerci :) ayri odaya zaten ayıramam da zorlanirim sanirim. Dibimde besigi ona koyarim artik.

Gecen evlu bi arkadasim cok sasirdi nasil yani cocugunla yatiyosun ben olsam hayatta esimi yanimdan ayirmam odasini bilsin falan dedi. Bende buyuk konusma bende oyle diyodum ama yanimda ufak pustindeyken bile kalkmak gerekiyo yanimdayken kalkmadan emzigini verip pispisliyorum dedim. Aaa olsun cok yanlis yapmamalisin dedi. Cocugun olunca gorurum zombi gibi gezdiginde dedim. Ayri odada yatiranlar varsa gece mizmizlanmiyomu onuda merak ediyorum.

Kızım bizim odada fakat kendi yatağında yatıyor. Yanımda hiç yatırmadım. Bir arkadaşımın kızı 2 yaşında hala anneyle yatıyor. Ve hala sık sık uyanıp meme emiyor:/ Nasıl ayıracağını kara kara düşünüyor. annesine dokunarak uyuyor.

Ben de hiç birlikte yatmadım, güvenemedim kendime. Aynı odadaydık ama. Eşimi ikna edememiştim odasını ayırmaya. Ta ki dün geç kalmış ani bi kararla odasını ayırana dek. sanki yan odaya değil de ayrı eve çıkmış gb hüzünlendim ilk anlar ama vakit geçtikçe daha zor olacaktı hem o hem bizim için.

O kadar çok spiral hikayesi duydumki ustune bide onun takılma aşaması korkusu ben taktiramicam onu ama taktirmakta isterdim gerçi biz bi kez korunmadik şimdi 8 aylık bebeğimiz var ben öyle bi insanım işte atın sevmediği ot burnunun dibinde bitiyo
Olaya kendini kaptırınca o zor geliyo ya ıkına sıkına hadi yapabilirsin sade kahve, bi kerelik sık dişini diyerek spirale yönlendik. İnşallah kaza kurşununa denk gelmeyiz

bende hiç yanımda yatırmadım anne yanı beşiği kullandım şimdi beşiğini aynı odada kendimden uaklaştırıyorum diş huysuzluğu bitmedi en az 10 kere kalkıyoruz gece çıkmadıda ılk dişlerimiz çıksın odasınıda ayırmayı düşünüyorum inşallah

Sprial serçe parmağının yarısı boyunda Minnacık birşey oradan 3 kilo çocuk çıkıyor,ben yaptırırken gözlerimi yumup kendimi deli gibi sıkmıştım kalakabilrsiniz dediklerinde hala öyleydim ,meğer takılmış çok utanmıştım..Çıkartırken de aynı olayı yaşadım. Ama her kadın farklı tabi ben çok canına düşkün değilim belki de ondan..Bende istiyorum uzman bir doktora taktırmak hiç zaman ayıramıyorum kendime..Hamile kalırım diyede ödüm kopuyor..Ya bağlatıcam komple onada günah diyorlar o yüzden erteledim yada sprial..

Benimde yanimda yatirma sebebim cok fazla kimildayip kendini uyandiriyo. Emmiyo ama ihh yaptiginda memesini vermezsen uykusu aciliyo ve uyutmak cok zor oluyo ( ayni odada kesinlikle yatirmam diyodum simdi benle yatiyo :)) babasida gece uyanmasin diye buna razi :)) yada gece ihhlari fazlalasirsa hemen biberonu veriyorum tam uyanmadan uyumaya devam ediyo. Yazin odasina gecince ne yapcam bilmiyorum gece kac defa odasina gidip beklicem. Calismasam yine tamam da. Calisinca hem is hem gece uykusuzluk off simdiden icime bi sanci giriyo.

Evimiz 1+1 bizim mecbur ayni odada yatiyoruz bu yaz tasinacagiz inşallah ayri odasi olacak sade kahve ayri oda deneyimlerini merak ediyorum gece artik daha az emiyor daha az uyaniyor sıpam ayri oda iyi olacak gibi geliyor , yanima hic yatirmadim deli deli yatarim korktum ilk basta sonrada uzak olmak istedim kendi kendine yetebilsin şimdi den.. bi ayakta sallamayi yanlis yaptim anneme uydum yoksa ilk baslarda kendi kendine bile uyuordu oğlum. Offff off

geçmiş olsun.ıhlamur zencefil ve balı karıştırip icebilirsin.bol limonlu tabi.

Geçmiş olsun canım inş çabucak iyileşirsin

Gecmis olsun canim.

Bol sarımsak dış halinde de yutabilirsin corbani kapatınca ekle bol sarımsak Rabbim acil şifalar versin inşallah
teşekkür ederim hepinize gece çok kötü oldum bogazım iyice kapandı sabah doktora gittm 10 tane igne yazıcaktı kabul etmedim antibiyotk agrı kesici gargara yazdı inş toparlarm tez zamnda annemdeyim şimdi istirahate çekildim

geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

Geçmiş olsun, bebişe bulaşmadan atlat inşallah.

Kızlar dün bebişlerinize neler yedirdiniz? Kızım hem alerjik hem seçici. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daha doğrusu şimdiye kadar denediklerimi pek beğenmedi. Sadece mercimek çorbasını istekli yiyor. Onu da her gün veremem. Ben pek becerikli değilim. Carmen_el tarifli köfte yaptım, eh işte yedi. Yine carmen_el tarifli muhallebi yaptım, onu sevdi. Ben sütsüz muhallebi yapılmaz sanıyordum, yemek konusunda yaratıcı değilim, aklıma bile gelmiyor ne verebileceğim. Burdaki paylaşımlarla birbirimize örnek olabiliriz.

Gecmis olsun canım :/ çabuk iyileşirsin inşallah iki gündür bendede aynı belirtiler var dün bide oruç tutunca iyice düştü direncim bugün gözümü açamıyorum oğlumda kaptı hemen şifayı ama o daha keyifli şimdilik bakalım. Ihlamur tarcin ve elma kabuklu câya dayandık ana oğul iciyoruz :)

Canım ben dun kırmızı biber közledim fırında zeytinyağı ile blendirladim tahmin etmiyodum ama baya sevdi bide bamya vardı aksam yemekte tuzu az ve az salçali diye verdi babası inanılmaz bi sekilde bayıldı vermiyoruz diye ağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…