- 21 Temmuz 2013
- 279
- 319
- 103
Bende yatmadim daha. Gec uyudu sipa gec kalkar nasilsa diye. Sabahin korunde kalkmazsa iyi :-/
Benimki de benimle yatiyor. Yaz sicaginda ayiririm dedim ama havada isinmadi zorlanma da zorlanmiyorum gerci :) ayri odaya zaten ayıramam da zorlanirim sanirim. Dibimde besigi ona koyarim artik.Bizimki mizmizlik yapiyo tam dalamiyo gidip geldim bi kac kere. Bu arada hala benle yatiyo yazin ayircam diyorum ama gece cok uyaniyo isede baslicam. Nasil olcak bilmiyorum yine yaninda yatinca emzigini verio pispislarken oda bende uyuyakaliyoruz. Odasinda yanina gidip uyuyanakadar bekleyip yatip defalarca kalkmak suan zor geliyo calisinca daha beter.
Benimki de benimle yatiyor. Yaz sicaginda ayiririm dedim ama havada isinmadi zorlanma da zorlanmiyorum gerci :) ayri odaya zaten ayıramam da zorlanirim sanirim. Dibimde besigi ona koyarim artik.
Anladim canim. Ertesi gun hapi bir dogum kontrol yontemi degil zaten.
Size OK onereyim
Olaya kendini kaptırınca o zor geliyo yaıkına sıkına hadi yapabilirsin sade kahve, bi kerelik sık dişini diyerek spirale yönlendik. İnşallah kaza kurşununa denk gelmeyiz
geçmiş olsun.ıhlamur zencefil ve balı karıştırip icebilirsin.bol limonlu tabi.
Geçmiş olsun canım inş çabucak iyileşirsin
Gecmis olsun canim.
teşekkür ederim hepinize gece çok kötü oldum bogazım iyice kapandı sabah doktora gittm 10 tane igne yazıcaktı kabul etmedim antibiyotk agrı kesici gargara yazdı inş toparlarm tez zamnda annemdeyim şimdi istirahate çekildimBol sarımsak dış halinde de yutabilirsin corbani kapatınca ekle bol sarımsak Rabbim acil şifalar versin inşallah
geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumteşekkür ederim hepinize gece çok kötü oldum bogazım iyice kapandı sabah doktora gittm 10 tane igne yazıcaktı kabul etmedim antibiyotk agrı kesici gargara yazdı inş toparlarm tez zamnda annemdeyim şimdi istirahate çekildim
Geçmiş olsun, bebişe bulaşmadan atlat inşallah.teşekkür ederim hepinize gece çok kötü oldum bogazım iyice kapandı sabah doktora gittm 10 tane igne yazıcaktı kabul etmedim antibiyotk agrı kesici gargara yazdı inş toparlarm tez zamnda annemdeyim şimdi istirahate çekildim
Gecmis olsun canım :/ çabuk iyileşirsin inşallah iki gündür bendede aynı belirtiler var dün bide oruç tutunca iyice düştü direncim bugün gözümü açamıyorumteşekkür ederim hepinize gece çok kötü oldum bogazım iyice kapandı sabah doktora gittm 10 tane igne yazıcaktı kabul etmedim antibiy Buda otk agrı kesici gargara yazdı inş toparlarm tez zamnda annemdeyim şimdi istirahate çekildim
Canım ben dun kırmızı biber közledim fırında zeytinyağı ile blendirladim tahmin etmiyodum ama baya sevdi bide bamya vardı aksam yemekte tuzu az ve az salçali diye verdi babası inanılmaz bi sekilde bayıldı vermiyoruz diye ağladıKızlar dün bebişlerinize neler yedirdiniz? Kızım hem alerjik hem seçici. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daha doğrusu şimdiye kadar denediklerimi pek beğenmedi. Sadece mercimek çorbasını istekli yiyor. Onu da her gün veremem. Ben pek becerikli değilim. Carmen_el tarifli köfte yaptım, eh işte yedi. Yine carmen_el tarifli muhallebi yaptım, onu sevdi. Ben sütsüz muhallebi yapılmaz sanıyordum, yemek konusunda yaratıcı değilim, aklıma bile gelmiyor ne verebileceğim. Burdaki paylaşımlarla birbirimize örnek olabiliriz.
teşekkür ederim hepinize gece çok kötü oldum bogazım iyice kapandı sabah doktora gittm 10 tane igne yazıcaktı kabul etmedim antibiyotk agrı kesici gargara yazdı inş toparlarm tez zamnda annemdeyim şimdi istirahate çekildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?