2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

dun turlu yedi canim. bugun de yulaf unuyla sebzeli un corbasi yapmayi dusunuyorum. turlusu de var az. somon seviyor. ev eristesi yapabilirsin. kabakli lorlu sigara boregi yaptik dereotlu sevdi. firinda mucver yapabilirsin. kiymali havuclu mini pogacalar olabilir. bebegin alerjik bunyeli oldugundan hangileri uygun olur bilmiyorum ama diger arkadaslarin da isine yarar belki. Allah kolaylik versin canim. aslinda boyle durumlar icin fikirler iceren ornek menuler vermeli doktorlar ya da beslenme uzmanina danissan cevrende varsa?

Kesin yeni evlidir bende yanimda yatirma taraftari degildim ama dikisim cok fazlaydi yerimden kalkmam zor oluyordu yanimdayken rahat oldu. Sonra onun sicakligina cok alıştım. Saga dönüp esime sola dönüp oğluma sariliyorum :) tek basina uyur mu? Bence uyur aslinda.

canim fikir cok hosuma gitti benim. deneyecegim en kisa zamanda

Insallah. Kesintisiz uyusalar bencede uyurda. Ihhh ihhh deyip duruyo gece :))

İnanır mısın bugün közlenmiş biber ve bamya yapıyorum. Hatta ocakta şu an. Deneyeyim bakalım yer inşallah. Ona da et haşladım, suyuna da şehriye, soğan, sarımsak ve dere otu attım. Hangisini severse onu yesin. bu arada çok geçmiş olsun. İnşallah toparlanırsınız.

Teşekkür ederim canım, yulaf unlu çorba deneyebilirim. Diğerleri bize uymaz sanırım. Örnek menü alabileceğim doktor vs yok malesef.

Allah şifa versin canım

nayırrrr nolamaz hemen olmasın ya. Önce bıdığımı büyüteyim biraz

Oyy bu kadar olur :) hepsini sever insallah afiyet olsun kuzucuga. Sagol canım insallah ilerlemeden atlatalım

Yok canım niye günah olsun ki, öyle olsa tüm yöntemler günah sayılır biz de her sene doğururduk bi tane spiralde upuzun plastik bi çubuk vardı makas gb, bunun hepsini mi takıcaklar diye strese girmiştim ben de ilk gördüğümde meğer öyle değilmiş. Ama acıdı mı acıdı, utandım mı çoookk. En kötü yanı da regl iken takılıyor olması

Aldım karşıma bunu, dedim bak böyle olmuyor. Beziydi mamasıydı oydu buydu çok masrafa soktun bizi, artık ayrı odaya çık kendi başının çaresine bak. Emmeh dedi bana bakıp, o da kabul edince odasını ayırdık ilk gecemiz sandığım kadar zor geçmedi canım ya, ben acaba yadırgar mı diye korkmuştum ama dün hem gün içinde çok gezdi yoruldu hem de banyosunu yaptı o yüzden uykuya geçerken her zamanki huysuzluğu dışında ekstra bişey olmadı. İnşallah öyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…