- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
acil sifalar canimteşekkür ederim hepinize gece çok kötü oldum bogazım iyice kapandı sabah doktora gittm 10 tane igne yazıcaktı kabul etmedim antibiyotk agrı kesici gargara yazdı inş toparlarm tez zamnda annemdeyim şimdi istirahate çekildim
dun turlu yedi canim. bugun de yulaf unuyla sebzeli un corbasi yapmayi dusunuyorum. turlusu de var az. somon seviyor. ev eristesi yapabilirsin. kabakli lorlu sigara boregi yaptik dereotlu sevdi. firinda mucver yapabilirsin. kiymali havuclu mini pogacalar olabilir. bebegin alerjik bunyeli oldugundan hangileri uygun olur bilmiyorum ama diger arkadaslarin da isine yarar belki. Allah kolaylik versin canim. aslinda boyle durumlar icin fikirler iceren ornek menuler vermeli doktorlar ya da beslenme uzmanina danissan cevrende varsa?Kızlar dün bebişlerinize neler yedirdiniz? Kızım hem alerjik hem seçici. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daha doğrusu şimdiye kadar denediklerimi pek beğenmedi. Sadece mercimek çorbasını istekli yiyor. Onu da her gün veremem. Ben pek becerikli değilim. Carmen_el tarifli köfte yaptım, eh işte yedi. Yine carmen_el tarifli muhallebi yaptım, onu sevdi. Ben sütsüz muhallebi yapılmaz sanıyordum, yemek konusunda yaratıcı değilim, aklıma bile gelmiyor ne verebileceğim. Burdaki paylaşımlarla birbirimize örnek olabiliriz.
Kesin yeni evlidirGecen evlu bi arkadasim cok sasirdi nasil yani cocugunla yatiyosun ben olsam hayatta esimi yanimdan ayirmam odasini bilsin falan dedi. Bende buyuk konusma bende oyle diyodum ama yanimda ufak pustindeyken bile kalkmak gerekiyo yanimdayken kalkmadan emzigini verip pispisliyorum dedim. Aaa olsun cok yanlis yapmamalisin dedi. Cocugun olunca gorurum zombi gibi gezdiginde dedim. Ayri odada yatiranlar varsa gece mizmizlanmiyomu onuda merak ediyorum.
canim fikir cok hosuma gitti benim. deneyecegim en kisa zamandaCanım ben dun kırmızı biber közledim fırında zeytinyağı ile blendirladim tahmin etmiyodum ama baya sevdi bide bamya vardı aksam yemekte tuzu az ve az salçali diye verdi babası inanılmaz bi sekilde bayıldı vermiyoruz diye ağladı
Ne oldugunu anlamadan bitmeye yüz tutmuş paketim yaGeç geliyosunyok yazıcam artık
resimleri yukle secenegini kapat menuden canim ozellikle bakmayacaksan o zaman daha uzun dayaniyor paketlerNe oldugunu anlamadan bitmeye yüz tutmuş paketim yaalacağın olsun vodafone
Canim ismini ozelden mesaj at yazalim kabul edil olur mu? Herkesi kabul etmiyor çünkü.Kizlar face grubundan da yazismalar yapiyomusunuz. Ben hala kabul edilmedim kim ilgileniyo bilen var mi?
Kesin yeni evlidirbende yanimda yatirma taraftari degildim ama dikisim cok fazlaydi yerimden kalkmam zor oluyordu yanimdayken rahat oldu. Sonra onun sicakligina cok alıştım. Saga dönüp esime sola dönüp oğluma sariliyorum :) tek basina uyur mu? Bence uyur aslinda.
Oyle bise mi var :-/ du bakim hele..aslinda bir iki kere kaldim böyle. 4.5gden midir nedir.resimleri yukle secenegini kapat menuden canim ozellikle bakmayacaksan o zaman daha uzun dayaniyor paketler
Canim ismini ozelden mesaj at yazalim kabul edil olur mu? Herkesi kabul etmiyor çünkü
Bana at istersen gruba yazarim. Söyledik seni aslinda da ismi ne kabul edeyim dedi heee dedik :-/Kime mesaj atmam gerekiyo
İnanır mısın bugün közlenmiş biber ve bamya yapıyorum. Hatta ocakta şu an. Deneyeyim bakalım yer inşallah. Ona da et haşladım, suyuna da şehriye, soğan, sarımsak ve dere otu attım. Hangisini severse onu yesin. bu arada çok geçmiş olsun. İnşallah toparlanırsınız.Canım ben dun kırmızı biber közledim fırında zeytinyağı ile blendirladim tahmin etmiyodum ama baya sevdi bide bamya vardı aksam yemekte tuzu az ve az salçali diye verdi babası inanılmaz bi sekilde bayıldı vermiyoruz diye ağladı
Teşekkür ederim canım, yulaf unlu çorba deneyebilirim. Diğerleri bize uymaz sanırım. Örnek menü alabileceğim doktor vs yok malesef.dun turlu yedi canim. bugun de yulaf unuyla sebzeli un corbasi yapmayi dusunuyorum. turlusu de var az. somon seviyor. ev eristesi yapabilirsin. kabakli lorlu sigara boregi yaptik dereotlu sevdi. firinda mucver yapabilirsin. kiymali havuclu mini pogacalar olabilir. bebegin alerjik bunyeli oldugundan hangileri uygun olur bilmiyorum ama diger arkadaslarin da isine yarar belki. Allah kolaylik versin canim. aslinda boyle durumlar icin fikirler iceren ornek menuler vermeli doktorlar ya da beslenme uzmanina danissan cevrende varsa?
Allah şifa versin canımteşekkür ederim hepinize gece çok kötü oldum bogazım iyice kapandı sabah doktora gittm 10 tane igne yazıcaktı kabul etmedim antibiyotk agrı kesici gargara yazdı inş toparlarm tez zamnda annemdeyim şimdi istirahate çekildim
nayırrrr nolamazO kadar çok spiral hikayesi duydumki ustune bide onun takılma aşaması korkusu ben taktiramicam onu ama taktirmakta isterdim gerçi biz bi kez korunmadik şimdi 8 aylık bebeğimiz var ben öyle bi insanım işte atın sevmediği ot burnunun dibinde bitiyo
Oyy bu kadar olur :) hepsini sever insallah afiyet olsun kuzucuga. Sagol canım insallah ilerlemeden atlatalımİnanır mısın bugün közlenmiş biber ve bamya yapıyorum. Hatta ocakta şu an. Deneyeyim bakalım yer inşallah. Ona da et haşladım, suyuna da şehriye, soğan, sarımsak ve dere otu attım. Hangisini severse onu yesin. bu arada çok geçmiş olsun. İnşallah toparlanırsınız.
Sever insallah canım :)canim fikir cok hosuma gitti benim. deneyecegim en kisa zamanda
Sprial serçe parmağının yarısı boyunda Minnacık birşey oradan 3 kilo çocuk çıkıyor,ben yaptırırken gözlerimi yumup kendimi deli gibi sıkmıştım kalakabilrsiniz dediklerinde hala öyleydim ,meğer takılmış çok utanmıştım..Çıkartırken de aynı olayı yaşadım. Ama her kadın farklı tabi ben çok canına düşkün değilim belki de ondan..Bende istiyorum uzman bir doktora taktırmak hiç zaman ayıramıyorum kendime..Hamile kalırım diyede ödüm kopuyor..Ya bağlatıcam komple onada günah diyorlar o yüzden erteledim yada sprial..
Evimiz 1+1 bizim mecbur ayni odada yatiyoruz bu yaz tasinacagiz inşallah ayri odasi olacaksade kahve ayri oda deneyimlerini merak ediyorum gece artik daha az emiyor daha az uyaniyor sıpam ayri oda iyi olacak gibi geliyor , yanima hic yatirmadim deli deli yatarim korktum ilk basta sonrada uzak olmak istedim kendi kendine yetebilsin şimdi den.. bi ayakta sallamayi yanlis yaptim anneme uydum yoksa ilk baslarda kendi kendine bile uyuordu oğlum. Offff off
Ne oldugunu anlamadan bitmeye yüz tutmuş paketim yaalacağın olsun vodafone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?