- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Gözün aydın darısı başıma, aslında hem temizim hem regli yarın bende taktirsam hiç fena olmaz eşim izin alabilrse tabi..Ben ağrı eşiği yüksek kadınmışım doğum sancılar ımıda hissetmiyorum başlayınca oyuzden acımamıştır..Yok canım niye günah olsun ki, öyle olsa tüm yöntemler günah sayılır biz de her sene doğururduk bi tanespiralde upuzun plastik bi çubuk vardı makas gb, bunun hepsini mi takıcaklar diye strese girmiştim ben de ilk gördüğümde meğer öyle değilmiş. Ama acıdı mı acıdı, utandım mı çoookk. En kötü yanı da regl iken takılıyor olması
Yanımda yatırmıyorm ama aynı odada yatıyoruz. Bu yaz ayırcaz inşllh odasını ama tadilat badana ve oda takımı gerekiyo tabii.Gecen evlu bi arkadasim cok sasirdi nasil yani cocugunla yatiyosun ben olsam hayatta esimi yanimdan ayirmam odasini bilsin falan dedi. Bende buyuk konusma bende oyle diyodum ama yanimda ufak pustindeyken bile kalkmak gerekiyo yanimdayken kalkmadan emzigini verip pispisliyorum dedim. Aaa olsun cok yanlis yapmamalisin dedi. Cocugun olunca gorurum zombi gibi gezdiginde dedim. Ayri odada yatiranlar varsa gece mizmizlanmiyomu onuda merak ediyorum.
Darısı başımıza inşllh bazen gece 2 bazen 10 kere uyanıyor ama uyuyor diye odamıza bile zor giriyoruZ. En kısa zamanda hayırlısıylaa ayırcaz inşllh. Evet illaki zor olur ama odaya girememek de zor oluyo ya da parmak ucunda yürümek :)Ben de hiç birlikte yatmadım, güvenemedim kendime. Aynı odadaydık ama. Eşimi ikna edememiştim odasını ayırmaya. Ta ki dün geç kalmış ani bi kararla odasını ayırana dek. sanki yan odaya değil de ayrı eve çıkmış gb hüzünlendim ilk anlarama vakit geçtikçe daha zor olacaktı hem o hem bizim için.
Geçmiş olsun canım benim.Gecmis olsun canım :/ çabuk iyileşirsin inşallah iki gündür bendede aynı belirtiler var dün bide oruç tutunca iyice düştü direncim bugün gözümü açamıyorumoğlumda kaptı hemen şifayı ama o daha keyifli şimdilik bakalım. Ihlamur tarcin ve elma kabuklu câya dayandık ana oğul iciyoruz :)
Gözün aydın darısı başıma, aslında hem temizim hem regli yarın bende taktirsam hiç fena olmaz eşim izin alabilrse tabi..Ben ağrı eşiği yüksek kadınmışım doğum sancılar ımıda hissetmiyorum başlayınca oyuzden acımamıştır..
Kırmızıbiber iyi aklıma getirdin sağol valla.Bayılırım bende bugün pazar var alayım yarın kıymalı dereotlu dolmasını yapayım kabakta doldururum tekrar sağol..Canım ben dun kırmızı biber közledim fırında zeytinyağı ile blendirladim tahmin etmiyodum ama baya sevdi bide bamya vardı aksam yemekte tuzu az ve az salçali diye verdi babası inanılmaz bi sekilde bayıldı vermiyoruz diye ağladı
B busraninewi @Carmen_el çok geçmiş olsun
Yanımda yatırmıyorm ama aynı odada yatıyoruz. Bu yaz ayırcaz inşllh odasını ama tadilat badana ve oda takımı gerekiyo tabii.
Darısı başımıza inşllh bazen gece 2 bazen 10 kere uyanıyor ama uyuyor diye odamıza bile zor giriyoruZ. En kısa zamanda hayırlısıylaa ayırcaz inşllh. Evet illaki zor olur ama odaya girememek de zor oluyo ya da parmak ucunda yürümek :)
Onu anasağlığında ebe takmıştı şimdiki uzman doktora taktırcam inşallahSıramı beklerken iki kere şansımı denedim eşimi de ikna edip arkamıza bakmadan kaçalım diye de olmadıben sezaryenli olduğum için de ağrımış olabilir çünkü dr öyle bişeyler geveledi ağzında da ben kendimi kasmaktan dinleyemedim pek. O zaman hiç düşünme hazır vakti de gelmiş, yaptır kurtul. Gerçi sen spiralle hamile kaldım diyodun??
Onu anasağlığında ebe takmıştı şimdiki uzman doktora taktırcam inşallah
Bende randevu aldım yarın öğleden sonra bende spriallencemİnş bu kez işinin ehli biri denk gelir, büyük kolaylıkmış çünkü
Gecmis olsun canım :/ çabuk iyileşirsin inşallah iki gündür bendede aynı belirtiler var dün bide oruç tutunca iyice düştü direncim bugün gözümü açamıyorumoğlumda kaptı hemen şifayı ama o daha keyifli şimdilik bakalım. Ihlamur tarcin ve elma kabuklu câya dayandık ana oğul iciyoruz :)
Afiyet olsun. Kuzuya. Bamyayı seviyorlar da dikkat et çok ishal yapabilir. Normal insanı bile bazen ishal yapabiliyor. Çok lifli.Canım ben dun kırmızı biber közledim fırında zeytinyağı ile blendirladim tahmin etmiyodum ama baya sevdi bide bamya vardı aksam yemekte tuzu az ve az salçali diye verdi babası inanılmaz bi sekilde bayıldı vermiyoruz diye ağladı
Bizde pek uzaklaşma olmadı çünkü devamlı odadan uzaklaşıyoruzDediğin gb çıt çıkarmayalım diye nefesimizi bile sayılı alıyoduk. Bir de şunu farkettim bebiş odadayken insan eşinden giderek uzaklaşıyorgeçenlerde eşimden sarı kart gördüm hatta, artık çok uzaksın bana dedi o an şimşekler çaktı valla içimde, yerden göğe kadar haklıydı çünkü
İnş bu kez işinin ehli biri denk gelir, büyük kolaylıkmış çünkü
Bende randevu aldım yarın öğleden sonra bende spriallencemKolaylik tabi ya ilaç yok hormon yok Sürekli yapmak zorunda olduğun birşey yok miss gibi..
Ohhhh 2. yolda demekki :)) hayırlı olsunAh kızlar spiral ok telasindasiniz siz bizim hiç öyle sıkıntımız yok :) korunmuyoruz da oh ne rahat
Yok canım bizim tüp bebekle oldu ya olursa mucize olur doğumdan sonra belki 50 defa olmuştur :) rahatiz yaniBizde pek uzaklaşma olmadı çünkü devamlı odadan uzaklaşıyoruzbaşka yere geçiyoruz ama yorucu oluyo zaten oğlum enerjimi emiyo bi de taşınmak zor geliyo
Ya ben de istiyorum ama hem acıdan çooook korkuyorm hem de hamile kalmaktan... Kaymaz spiral varmış adını hatırlarsam yazarım sonra. Rahime saplanıyomuş o da 5 sene koruyomuş. Özel hastanede 600 demişti sanırım dr um. Ama çok korkuyorm yaaa. Prezervatif iyi de geriyo beni. 6 sene öyle korunduk ama korunmamaya alışmışım :/
Ohhhh 2. yolda demekki :)) hayırlı olsunKorunmamak ne rahattt
Hatırlayamadm cnm kusura bakmaYok canım bizim tüp bebekle oldu ya olursa mucize olur doğumdan sonra belki 50 defa olmuştur :) rahatiz yani
Olursa da daha iyi Rabbim büyük varsa nasibimizde olur canımHatırlayamadm cnm kusura bakmaolsun yine de hakkınızda hayırlı olsun. Allahın işi belli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?