2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

ben 4 ayliktan beri diyorum ayiralim diye hem esim kabul etmiyo hem de ev cok musait degil. biz de tasinmayi bekliyoruz. bu yaz ramazan sonrasi tasininca odasini ayiracagiz insallah. pazar sabahlari haric hep kendi yataginda uyudu kuzum. pazar sabahi ayri ama 5te kalktigindan yanimiza alip uyur musun yavrum bak biz hala uyuyoruz diye uyutmaya çalışıyoruz her pazar. yemiyo evet.

Gözün aydın darısı başıma, aslında hem temizim hem regli yarın bende taktirsam hiç fena olmaz eşim izin alabilrse tabi..Ben ağrı eşiği yüksek kadınmışım doğum sancılar ımıda hissetmiyorum başlayınca oyuzden acımamıştır..

B busraninewi @Carmen_el çok geçmiş olsun
Yanımda yatırmıyorm ama aynı odada yatıyoruz. Bu yaz ayırcaz inşllh odasını ama tadilat badana ve oda takımı gerekiyo tabii.

Darısı başımıza inşllh bazen gece 2 bazen 10 kere uyanıyor ama uyuyor diye odamıza bile zor giriyoruZ. En kısa zamanda hayırlısıylaa ayırcaz inşllh. Evet illaki zor olur ama odaya girememek de zor oluyo ya da parmak ucunda yürümek :)

Geçmiş olsun canım benim.

Sıramı beklerken iki kere şansımı denedim eşimi de ikna edip arkamıza bakmadan kaçalım diye de olmadı ben sezaryenli olduğum için de ağrımış olabilir çünkü dr öyle bişeyler geveledi ağzında da ben kendimi kasmaktan dinleyemedim pek. O zaman hiç düşünme hazır vakti de gelmiş, yaptır kurtul. Gerçi sen spiralle hamile kaldım diyodun??

Kırmızıbiber iyi aklıma getirdin sağol valla.Bayılırım bende bugün pazar var alayım yarın kıymalı dereotlu dolmasını yapayım kabakta doldururum tekrar sağol..

Dediğin gb çıt çıkarmayalım diye nefesimizi bile sayılı alıyoduk. Bir de şunu farkettim bebiş odadayken insan eşinden giderek uzaklaşıyor geçenlerde eşimden sarı kart gördüm hatta, artık çok uzaksın bana dedi o an şimşekler çaktı valla içimde, yerden göğe kadar haklıydı çünkü

Onu anasağlığında ebe takmıştı şimdiki uzman doktora taktırcam inşallah

İnş bu kez işinin ehli biri denk gelir, büyük kolaylıkmış çünkü
Bende randevu aldım yarın öğleden sonra bende spriallencemKolaylik tabi ya ilaç yok hormon yok Sürekli yapmak zorunda olduğun birşey yok miss gibi..

Canım geçmiş olsun. BebiŞ inş hastalanmaz

Ben de tavuklu Şehriye çorbası yaptım beğenmedi. Erişteli yeşil mercimek çorbası yapsam yiyebilir mi kızlar? Dün de şeftali yedi sevdi :) şeftaliyi Buharda pişirmem gerekir mi acaba? Bi yerde okudum şeftali pişirilirse vitamin değeri düşermiş ne kadar doğru bilemiyorum

Afiyet olsun. Kuzuya. Bamyayı seviyorlar da dikkat et çok ishal yapabilir. Normal insanı bile bazen ishal yapabiliyor. Çok lifli.

Bizde pek uzaklaşma olmadı çünkü devamlı odadan uzaklaşıyoruz başka yere geçiyoruz ama yorucu oluyo zaten oğlum enerjimi emiyo bi de taşınmak zor geliyo

İnş bu kez işinin ehli biri denk gelir, büyük kolaylıkmış çünkü

Bende randevu aldım yarın öğleden sonra bende spriallencemKolaylik tabi ya ilaç yok hormon yok Sürekli yapmak zorunda olduğun birşey yok miss gibi..

Ya ben de istiyorum ama hem acıdan çooook korkuyorm hem de hamile kalmaktan... Kaymaz spiral varmış adını hatırlarsam yazarım sonra. Rahime saplanıyomuş o da 5 sene koruyomuş. Özel hastanede 600 demişti sanırım dr um. Ama çok korkuyorm yaaa. Prezervatif iyi de geriyo beni. 6 sene öyle korunduk ama korunmamaya alışmışım :/

Ah kızlar spiral ok telasindasiniz siz bizim hiç öyle sıkıntımız yok :) korunmuyoruz da oh ne rahat
Ohhhh 2. yolda demekki :)) hayırlı olsun Korunmamak ne rahattt

Yok canım bizim tüp bebekle oldu ya olursa mucize olur doğumdan sonra belki 50 defa olmuştur :) rahatiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…