2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Of kızım yine kabız oldu ağlaya ağlaya yaptı 2 kez 2 side çok katıydı kayısı kaynatıp verdim mamasına zeytinyağı kattım inş faydalı olur. Uzun süredir muz yedirmeniştim artık sıkıntı olmaz diye yedirdim suçlu muz şeftali de Yemişti onunda etkisi olmuştur

Ayri yatirma konusunda, ben de zamaninin geldiguni dusunuyorum.zaten ayrilanayan onlar degil biziz sanki.2 gecedir odasina yatiriyorum.uyandigi zaman alip emzirip yanima yaptırıyorum
Odalarinda rahat edeceklerini dusunuyoru. Ayrica bizim nefesimizi duymak, oksijensiz kaldiklari icin erken uyaniyorlar ayni odada olunca.
Ama cok ozlerim

Biz de uzaklasiuoruz boyle olunca

Bende ozlerim iste ben yataga fena yorgun girer oldum zaten. Gecelere uyku vaktina birakmiyoruz özlemleri

Muzdan sonra mutlaka su vermelisin. Eğer kabız değilse muzdan sonra su ishal bile yapabilirmiş. Ben de birgün çekinerek muz verdim. 1-2 saat sonra sıvıya yakın yaptı. Şaşırdım çünkü oldukça katı yapıyodu. İnternetten araştırınca böyle bi bilgi okudum. Düşündüm hakkaten muzdan sonra su içmişti.

Canim gecmis olsun. Seftali bagirsak calistirir aslinda. Armut puresi pesine su versen o da iyi gelir kabizliga.

Benimkide kabızlığa meyilliydi hiç sert kaka yapmadı ama son zamanlarda 3 günde bir yapıyordu bizim yemekleri yemeğe başladığından beri Allah a şükür muz her gün veriyorum yinede her gün muntazam yapıyor , hergun ona uygun olan yemeklerimizden yediriyorum biraz ,tavsiye ederim düzelir bence bugün mesela taze fasulye ve bulgur pilavı vardı karıştırdım ezdim suyundanda ekledim yedikten yarım saat sonra yaptı tuvaletini..Bol bol yaz meyveleri veriyorum eline hergün düzenli yapıyor..

Bende randevu aldım yarın öğleden sonra bende spriallencemKolaylik tabi ya ilaç yok hormon yok Sürekli yapmak zorunda olduğun birşey yok miss gibi..
En güzel yanı o zaten, başka türlü katlanılmaz o 10 dakikaya

Bende ozlerim iste ben yataga fena yorgun girer oldum zaten. Gecelere uyku vaktina birakmiyoruz özlemleri
Vaaay arkadaş yok unuttuk yok baştan başlıycaz derken meğer saman altından su yürütüyomuş

İyi valla sporlar falan :) Atı alan Üsküdar'ı geçmiş de haberimiz yokmuş. Ayrı yatmak gerçekten uzaklaştırıyor insanı. Hele bir de antidepresan kullanıyorsan, ohooo hiçbirşey hatırlamıyorsun. İnsanın canı hiç mi istemez, hiç istemiyorum ya...

Şimdiye kadar iki kere taze fasülye verdim. İkisinde de gece fitil vermek zorunda kaldım. Taze fasülye şimdilik bizim için öcü
Taze fasulye 6 aydan itibaren güvenle verilebilecek gıdaların arasında aslında niye dokundu acaba alerjik sebep mi yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…