2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Her beslenmeden sonra veriyorum fakat bazen içmiyor. bu bilgiyi bilmiyordum saol canım İçmesini sağlıcam
Canim gecmis olsun. Seftali bagirsak calistirir aslinda. Armut puresi pesine su versen o da iyi gelir kabizliga.
Armut şu an yok evde almam lazım. Şeftali suyunu posalı içirince o da iyi gelirmiş yarın denicwm. Saol canım..
Bizim yemeklerden bende tattırıyorum. Bulgur pilavı bugün bende yedirdim. Doğduğundan beri genel olarak 2-3 günde bir yapar 6 gün yapmadığı olmuştu dün bütün gün ıkındı hiç yapamadı bugün 3 kez katı yaptı kuzum çok ağladı onuna birlikte ben de ağladım az önce poposuna zeytinyağı sürdüm bi umut belki iyi gelir diye...

Oglumun burnu akiyor diye yıldönümü yemeğine gitmemek. İşte annelik
Kıyamamgitsende rahat edemezdin zaten oğlan inmezdi kucağından evinde mum ışığında güzel bir masa hazırla biz yıllardır hep öyleyiz..Çocukları uyuttuktan sonra başbaşa yemeğe devam eder müzik dinleriz

Arabasinda otururdu kuzu da icim rahat etmezdi ya. Sürprizi pazar dusunuyorum tam surpriz olsun :) bi de yuzugunu kaybetti yuzuk alacagim. Evlilik mi teklif etsem tekrar napsam :))

Üzme kendini bak yaz geldi kayısı bol bol var haşla rondodan çek ister bardakla ister biberonla içir, yoğurt kayısı karışımı acayip yumuşatır kakayı,karpuz ver eline sulu sulu yesin kabak çok iyi bağırsak çalıştırır, bamya direk yaptırır.. Bol bol meyve sebze yedir..

Arabasinda otururdu kuzu da icim rahat etmezdi ya. Sürprizi pazar dusunuyorum tam surpriz olsun :) bi de yuzugunu kaybetti yuzuk alacagim. Evlilik mi teklif etsem tekrar napsam :))
Romantik bebemm Güzel olur erkekler sever öyle şeyleri ,geçen sene bende alyans aldım kilo alınca onun alyansina el koydum ona gümüş aldım

Yoğurtlu kayısı yedirdim. Kabak 1 kez yedirmiştim alerji yaptı bi daha vermedim.
Bamyayı nasıl yapmalıyım peki?

Bilgilerin için çok saol canım..

Romantik bebemm Güzel olur erkekler sever öyle şeyleri ,geçen sene bende alyans aldım kilo alınca onun alyansina el koydum ona gümüş aldım
Bende gümüş alirim zaten :) sever benimki yapar da öyle surprizler falan. Benim surprizler genelde yemek oluyor :)) ama bu sefer pazar günkü planimi bilmiyor. Cumartesi aksam kvye gidip pazar gelecek. O gelene kadar yapacagim birseyler :)

Yoğurtlu kayısı yedirdim. Kabak 1 kez yedirmiştim alerji yaptı bi daha vermedim.
Bamyayı nasıl yapmalıyım peki?

Bilgilerin için çok saol canım..
Bebek bamyası nasıl yapılır bilmiyorum @Carmen_el yapmıştı dün etiketledim tarifini yazar sana..Biz temizleriz soğan kavururuz, domates rendesiyle az sulu limonlu pişiririz hiç karıştırmadan.. Bebek limonlu yiyemez limon eklemessin olmazsa..

Taze fasulye 6 aydan itibaren güvenle verilebilecek gıdaların arasında aslında niye dokundu aclerjik sebep mi yoksa.
Gazdan şüpheleniyorum. Olmadık şeylere gazlanıyor. Kuru fasülyeyi çok rahat yediğim zamanlarda bezelye yediğimde kıyametler koptu mesela. Değişik bi bebe benimki.

Gazdan şüpheleniyorum. Olmadık şeylere gazlanıyor. Kuru fasülyeyi çok rahat yediğim zamanlarda bezelye yediğimde kıyametler koptu mesela. Değişik bi bebe benimki.
Bezelyede 6 aydan itibaren verilebiliyor demir deposu halbuki..Benim oğlumda çok gazlı bir bebek ama teze fasulye ve bezelye bize dokunmadı,bizi birkere yeşil mercimek delirtmişti tövbe dedim birdaha vermedim ,gaz damlası kullanıyorum ben sıkıntı olmuyor..

Geçmiş olsun cnm bi de ben kabuz olmasın diye neredeyse her mamasına tatlı badem yağı koyuyorum. Eğer içerse açken kaşıkla içir ama oğlum içmiyo. makat çatlağından aylarca sıkıntı çektik çok sık kabız oluyo çok su içmesine rağmen

Ayyy çok romantikkkk :)

Tam da biz :)
İyi geceler kızlar
İyi gecelerrrr hepimizeee

Benimki de normalde gazsız bir bebektir ama bunları yediğimde ya da yedirdiğimde gazmann olup çıkıyor. Bazen ara versek de biogaia kullanıyoruz. Maşallah oğluna, yiyebiliyorsa çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…