İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Geçmiş olsun cnm bi de ben kabuz olmasın diye neredeyse her mamasına tatlı badem yağı koyuyorum. Eğer içerse açken kaşıkla içir ama oğlum içmiyo. makat çatlağından aylarca sıkıntı çektik çok sık kabız oluyo çok su içmesine rağmen
Ayyy çok romantikkkk :)
Tam da biz :)
İyi gecelerrrr hepimizeee
Canım ne zamandır hiç emmedi bebeğin? 50 cc gayet iyi bence Can'ım, damlayı ne için kullanıyorsun Can'ım?slm kızlar.. uzun süredir yoktum.. umarım herkes ve bebişler iyidir..size bi sorum olck fikirlerinz yada tecrübeniz varsa paylaşırmsnz..
3 aydır bebeğim sütten kesilmiş durumda. emmedi zaten hiç.hep sağdım.6.aydan sonra hem ben pes ettim hem sütüm azaldı.bikaç gündür bukonuyu fazlasıyla takmş durumdaydm. galactago damla aldım onu kullanmaya başladım ve 2 gündür 3 saatte bi göguslerimi sağıyorum düzenli olarak. amacım sütümü tekrar getirtmek. ilk gün hiçbişey cıkmadı. bugun ise bi sağımda 50 cc sağdım. sizce mümkün mü bu? tekrar emzirmeye dönebilirmiyim..fikir verin lütfen
2.5 aydır filan sağmadım emmedi de. ama gögsumu sıktığımda süt geliyo diye denemeye karar verdim.damla süt hormonu salgılatıyo. sağdığım süt sapsarı koyu sanırım göguste beklemş süt.onu içirmedim bebeğime korktumCanım ne zamandır hiç emmedi bebeğin? 50 cc gayet iyi bence Can'ım, damlayı ne için kullanıyorsun Can'ım?
Benim oğlum suyu sevmiyor içmek istemiyor tükürüyor sıpa o yuzdenmi hep sorunlu acep yaCanim gecmis olsun. Seftali bagirsak calistirir aslinda. Armut puresi pesine su versen o da iyi gelir kabizliga.
Benimkide sorunlu canım ya dünde 2 defa agliyarak yaptı 5 6 gun yapmadigi oluyor çok fazla su içmediğindenmi acaba emiyor su ihtiyacını ondanmi karşılıyor bilmiyorumHer beslenmeden sonra veriyorum fakat bazen içmiyor. bu bilgiyi bilmiyordum saol canım İçmesini sağlıcam
Armut şu an yok evde almam lazım. Şeftali suyunu posalı içirince o da iyi gelirmiş yarın denicwm. Saol canım..
Bizim yemeklerden bende tattırıyorum. Bulgur pilavı bugün bende yedirdim. Doğduğundan beri genel olarak 2-3 günde bir yapar 6 gün yapmadığı olmuştudün bütün gün ıkındı hiç yapamadı bugün 3 kez katı yaptı kuzum çok ağladı onuna birlikte ben de ağladım az önce poposuna zeytinyağı sürdüm bi umut belki iyi gelir diye...
Oyle miymis? Tazesini degil de tane bezelye araka yani yedirdim cok ben. Baya da sevdi :)Bezelyede 6 aydan itibaren verilebiliyor demir deposu halbuki..Benim oğlumda çok gazlı bir bebek ama teze fasulye ve bezelye bize dokunmadı,bizi birkere yeşil mercimek delirtmişti tövbe dedim birdaha vermedim ,gaz damlası kullanıyorum ben sıkıntı olmuyor..
İnsallah guzel olur bakalim :) menu sıkıntı sadece. Bi tatliyi hallettim kafamda yemek olarak hic bilmiyorum ne yapacagimi.Geçmiş olsun cnm bi de ben kabuz olmasın diye neredeyse her mamasına tatlı badem yağı koyuyorum. Eğer içerse açken kaşıkla içir ama oğlum içmiyo. makat çatlağından aylarca sıkıntı çektik çok sık kabız oluyo çok su içmesine rağmen
Ayyy çok romantikkkk :)
Tam da biz :)
İyi gecelerrrr hepimizeee
Olabilir bak. Bebisler neden sevmez suyu yaBenim oğlum suyu sevmiyor içmek istemiyor tükürüyor sıpa o yuzdenmi hep sorunlu acep ya
Bendcr olabilir neden olmasin? Hic doğ yapmamis birinin bile sütü gelebiliyorsa seninki de gelebilir. Ki 50cc bile olsa gelmis. Umarim daha da artar :)slm kızlar.. uzun süredir yoktum.. umarım herkes ve bebişler iyidir..size bi sorum olck fikirlerinz yada tecrübeniz varsa paylaşırmsnz..
3 aydır bebeğim sütten kesilmiş durumda. emmedi zaten hiç.hep sağdım.6.aydan sonra hem ben pes ettim hem sütüm azaldı.bikaç gündür bukonuyu fazlasıyla takmş durumdaydm. galactago damla aldım onu kullanmaya başladım ve 2 gündür 3 saatte bi göguslerimi sağıyorum düzenli olarak. amacım sütümü tekrar getirtmek. ilk gün hiçbişey cıkmadı. bugun ise bi sağımda 50 cc sağdım. sizce mümkün mü bu? tekrar emzirmeye dönebilirmiyim..fikir verin lütfen
Sende Sağol canım :) afiyetler olsunKırmızıbiber iyi aklıma getirdin sağol valla.Bayılırım bende bugün pazar var alayım yarın kıymalı dereotlu dolmasını yapayım kabakta doldururum tekrar sağol..
Sagol canım hastalandı ne yazikki :/ ateş olmadi şükür ıhlamur peditus otribebe idare ediyoruz bi şekildeCanım geçmiş olsun. BebiŞ inş hastalanmaz
Teşekkür ederim canımCarmen gecmis olsun
Gecmis olsun tatlim. Bizimkinin de burnu akiyordu dun. Tikanma yok sadece akiyor. Komigime de gitmedi degil :)Teşekkür ederim canım
slm kızlar.. uzun süredir yoktum.. umarım herkes ve bebişler iyidir..size bi sorum olck fikirlerinz yada tecrübeniz varsa paylaşırmsnz..
Sağol canım her halleri komik ki bu sipalarin :)Gecmis olsun tatlim. Bizimkinin de burnu akiyordu dun. Tikanma yok sadece akiyor. Komigime de gitmedi degil :)
Biz 5 de uyandik :/ belki şimdi uyur6.5 dan beri ayaktayiz.simdi kucagimda uyuyor.aciiikkkktiiiiiimmm
Biz 5 de uyandik :/ belki şimdi uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?