2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İyi geceler kızlar
İyi geceler canım

Saol canım..poposunda az çatlak var badem yagı değil ama zeytinyağı koyuyorum. Badem yağını duymamıştım canım saol..

slm kızlar.. uzun süredir yoktum.. umarım herkes ve bebişler iyidir..size bi sorum olck fikirlerinz yada tecrübeniz varsa paylaşırmsnz..
3 aydır bebeğim sütten kesilmiş durumda. emmedi zaten hiç.hep sağdım.6.aydan sonra hem ben pes ettim hem sütüm azaldı.bikaç gündür bukonuyu fazlasıyla takmş durumdaydm. galactago damla aldım onu kullanmaya başladım ve 2 gündür 3 saatte bi göguslerimi sağıyorum düzenli olarak. amacım sütümü tekrar getirtmek. ilk gün hiçbişey cıkmadı. bugun ise bi sağımda 50 cc sağdım. sizce mümkün mü bu? tekrar emzirmeye dönebilirmiyim..fikir verin lütfen

Canım ne zamandır hiç emmedi bebeğin? 50 cc gayet iyi bence Can'ım, damlayı ne için kullanıyorsun Can'ım?

Canım ne zamandır hiç emmedi bebeğin? 50 cc gayet iyi bence Can'ım, damlayı ne için kullanıyorsun Can'ım?
2.5 aydır filan sağmadım emmedi de. ama gögsumu sıktığımda süt geliyo diye denemeye karar verdim.damla süt hormonu salgılatıyo. sağdığım süt sapsarı koyu sanırım göguste beklemş süt.onu içirmedim bebeğime korktum

Benimkide sorunlu canım ya dünde 2 defa agliyarak yaptı 5 6 gun yapmadigi oluyor çok fazla su içmediğindenmi acaba emiyor su ihtiyacını ondanmi karşılıyor bilmiyorum

Oyle miymis? Tazesini degil de tane bezelye araka yani yedirdim cok ben. Baya da sevdi :)

İnsallah guzel olur bakalim :) menu sıkıntı sadece. Bi tatliyi hallettim kafamda yemek olarak hic bilmiyorum ne yapacagimi.

Bendcr olabilir neden olmasin? Hic doğ yapmamis birinin bile sütü gelebiliyorsa seninki de gelebilir. Ki 50cc bile olsa gelmis. Umarim daha da artar :)

Evt canim donebilirsin, medela lactina kirala bence, sutu gelmeyenler kullaniyor, getiriyor.
Makinan iyidir belki gerci.
Bir de hic mantikli bulmasam da is arkadasim biten sutunu motiliumla getirmis.ama ilac sonucta

Kızlar bamyayi normal yapmistim ben bize göre sadece tuzu azdi. Bizim oralarda bamya çok olur yani Amasya'da :) annem geçen geldiğinde pişirip buzluga atmıştı 3 kilo kadar bende sogan az salca ve kavrulmuş et koydum biraz sirke ekledim bamyasindan coK yemedi zaten bir iki verdik küçüktü bamyalar daha çok suyuna ekmek batirdik öyle yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…